Aspirante optimiste! Felicitari Gina, Valicutza!
Raspunsuri - Pagina 19
Bob_Pixel spune:
Felicitari, Valicutzo! Ma bucur ca ne-ai dat vestea frumoasa! Sarcina usoara si bb sanatos!
Ce ma bucur ca HSG-ul a functionat asa prompt !
Bafta diseara la doc, sa vedeti sarcina in uter si sa te mai linistesti putin !
Cineva sa imi ajute biata memorie, va rog : stiu ca Xdidi a avut la un moment dat un test negativ si apoi pauza. A mai zis ceva despre asta ?
Bebe dragonel la bord !
Mihaelafalt spune:
Din cate imi aduc eu aminte Xdidi a anuntat zilele trecute ca nu au venit uratii si ca trebuie sa mearga la doctor.
Fetelor celor care nu va vine ciclu decat cu progesteron aveti sperante, o prietena de-a mea dupa chin de 5 ani si ceva si mers la doctori, Iasi, Piatra, Bucuresti a ramas insarcinata fara sa faca nimc, adica a facut si a luat branca ursului si daca tot nu ii venea ciclu nici inainte nu si-a facut griji, s-a dus la un nou control la alt doctor si ea avea 3 luni de sarcina, fara simptome fara nimic, dupa ce a nascut in februarie acu 2 ani iarasi pauza ciclu, doctorul ia zis ca nu s-a rezolvat problema si ca iar are dereglari si ca trebuie sa ia progesteron ca sa ii vina ciclu la timp, tot pe la 3 luni a aflat ca e insarcinata si azi mi-a dat vestea ca a nascut un baietel de data asta.
Deci se poate fetelor si fara urma de urati sa ramai burticoasa.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valicutza sper sa ma iertati fetelor ca nu am intrat din weekend , dar nu m-am deloc bine, azi z 45 si 2 teste pozitive la purtator sunt intr-o feerie totala de ieri de cand am aflat , diseara merg deja la doctor , sper sa fie bine. va pup pe toate de molipsire in curand tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25. probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ. |
Felicitariiiiiiiiiii Valicuta o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!!! Yupiiiiiiiiii deci se pleaca in grup, mai asteptam si pe Draguta!
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
claudela spune:
Buna fetelor!Am ratat discutiile cu voi...Am lipsit motivat!
Spuneti-mi si mie ultimele vesti...Cine are vesti pozitive perioada asta?
gabyv spune:
Buna fetele
Felicitari Gina si Vali, sarcina usoara si bebe cumintel!
Cat mi-a luat sa citesc din urma...
Miha, nu mai crede si tu tot ce iti zic "prietenele care afla la 3 luni" fina mea imi zice ca a ramas de 2 ori din prima luna, dar ca abia la 3 luni a aflat. Iar apoi cand am intrebat cum e posibil, mi-a recunoscut ca de fapt nu "se spune ca esti cu burta pana la 3 luni, ca e cu ghinion". Asa ca...(s-a mai auzit de unele care fac tratamente si apoi anunta lumea ca s-a produs brusc minunea dupa 5 ani)
Daca nu se supara Draguta, eu zic sa nu o mai asteptati cu testul zilele astea, ca ea a zis Z1 de ceva vreme, dar ati uitat voi.
Cat despre mine: eu sunt deja Z6. Luna asta nu fac nici stim si nici inseminare, pt ca asa e politica clinicii, o luna da, alta ba.
Miky, poate exact luna asta cand nu iti pui sperante, apare ceva. (incerc si eu sa te incurajez, ca noi suntem surori de suferinta cu stim multe si altele la activ)
O sa incerc sa intru mai des, dar am mult de lucru...Sper ca nu m-ati uitat
Mihaelafalt spune:
Gabyv sa stii ca chiar asa a fost ca eram cu ea atunci la doctor, mersese pentru control si cand i-a vazut sarcina, nu stia si in to timpul asta a luat branca ursului si ii era frica sa nu aiba ceva copilul.
Nu i-a dat seama ca a avut ambele sarcini foarte usoare, a mesr a servici pana cu o saptamana inaite sa nasca.
Poate sunt si prieteni din astia care nu spun dar ei atunci erau in culmea fericirii.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Lore ce bine ca esti pe aici mi-au intrat si rezultatele la chlamidia, eu zic ca sunt negative te uiti un pic
Chlamydia trachomatis - Anticorpi Ig A
ELISA kit 3
<9 : Negativ
9-11 : Echivoc - se recomanda repetarea recoltarii peste 2-4 saptamani
>11 : Pozitiv
NTU= unitati NovaTec
2.585 NTU valoarea gasita
Chlamydia trachomatis - Anticorpi Ig G
ELISA kit 3
<9 : Negativ
9-11 : Echivoc - se recomanda repetarea recoltarii peste 2-4saptamani
>11 : Pozitiv
NTU= unitati NovaTec
9.294 NTU valoarea gasita
IPopica spune:
Valelelu, Valicutzoooooooooooo! Felicitari! si rusinica pt tinutul in suspans. Bebeloi sanatos !
(tre' sa citesc si din urma acum; gata de-acum imi iau concediu in zilele de testari, ca uite cum ratez informatiile vitale)
I.P.
lorena_86 spune:
miha imi pare tare rau ca te corectez dar e cat se poate de pozitiva si anticorpii si infectia
tu ai in prezent clamidia si e f perioculoasa
e bine totusi ca nu prea se ramane in timpul infectiei dar trebuie tratat ca nu e ok
chlamidia e una dintre cauzele cunoscute ca da sarcini extrauterine deoarece inflameaza si irita trompele
acum e foarte clar de ce ai facut extrauterina
cred ca nu o sa mai faci acum laparoscopie pt ca ai nevoie de tratamnent cu antibiotic tu si sotul vreo 3 luni si apoi o sa-ti verifice trompele prin hsg dar de regula dupa tratament trompele sunt ok, permeabile
imi pare tare rau dar e bine ca ai aflat acum ce si cum
sta calma ca se poate trata si apoi ramai fara probleme
daca ai nelamuriri sa-mi zici si te ajut cu placere