Aspirante optimiste! Felicitari Gina, Valicutza!
Raspunsuri - Pagina 12
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Neata fetelor, ce mai faceti voi galerie pentru Gina? Eu ma gandeam ca intru si o sa vad un titlu frumos, dar il vedem in 30 de minute cum spune gina. Abia astept. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
neata miha
Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...
IuliaCospy spune:
Neata tuturor si bun venit noilor aspirante!
N-am apucat sa citesc din urma... Sunt varza de oboseala si de alergatura. La mine nu-s lucrurile chiar ok, problema cu socrul s-a agravat f mult, iar al meu sot sufera enorm.
In sfarsit, nu vreau sa va intristez cu probleme mele. Eu ma apropii de ovulatie, dar nu stiu daca se va intampla minunea luna asta. Suntem fara chef amandoi si cand ne iubim, e pe apucate. La fel s-a intamplat si luna trecuta si n-a iesit nimic. In sfarsit, le luam pe toate pe rand.
Gina, Valicuta tin pumnii stransi sa iasa liniutele duble asa cum va doriti
Raluca, am citit o parte din postarile tale si mi-am dat seama ca ceva similar am avut si eu, tot acolo pe continent, acum niste ani. De cat timp esti plecata? Ai avut aceleasi probleme si acasa? Stiu ca poate sa sune ca o prostie, dar clima diferita si secventa anotimpurilor alta decat cea cu care esti obisnuita pot fi o problema. La mine astea doua, amestecate cu stres si cu ovare polichistice au dus la probleme similare cu ce descrii tu. Acasa n-am mai avut nimic. La momentul respectiv nu am facut niciun tratament, dar e drept ca nici nu aveam vreu bb in plan. Multa sanatate iti doresc!
pe toate!
Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
ralucaneagu spune:
citat din mesajul lui IuliaCospy Neata tuturor si bun venit noilor aspirante! N-am apucat sa citesc din urma... Sunt varza de oboseala si de alergatura. La mine nu-s lucrurile chiar ok, problema cu socrul s-a agravat f mult, iar al meu sot sufera enorm. In sfarsit, nu vreau sa va intristez cu probleme mele. Eu ma apropii de ovulatie, dar nu stiu daca se va intampla minunea luna asta. Suntem fara chef amandoi si cand ne iubim, e pe apucate. La fel s-a intamplat si luna trecuta si n-a iesit nimic. In sfarsit, le luam pe toate pe rand. Gina, Valicuta tin pumnii stransi sa iasa liniutele duble asa cum va doriti Raluca, am citit o parte din postarile tale si mi-am dat seama ca ceva similar am avut si eu, tot acolo pe continent, acum niste ani. De cat timp esti plecata? Ai avut aceleasi probleme si acasa? Stiu ca poate sa sune ca o prostie, dar clima diferita si secventa anotimpurilor alta decat cea cu care esti obisnuita pot fi o problema. La mine astea doua, amestecate cu stres si cu ovare polichistice au dus la probleme similare cu ce descrii tu. Acasa n-am mai avut nimic. La momentul respectiv nu am facut niciun tratament, dar e drept ca nici nu aveam vreu bb in plan. Multa sanatate iti doresc! pe toate! Iulia, mami de Sara Andreea http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0 |
ms mult de sfat
sunt plecata de 4 ani si da , cred k am avut probleme si cand eram acasa , doar ca pe atunci nu voiam bebe , luam anticonceptionale si imi venea Cm ceas si nu stiam ce dereglari am . Abia acum am inceput analizele.
Imi pare rau ca treci prin clipe mai grele , dar o sa vezi ca dumnezeu le aseaza pe toate , incet incet.
gina85 spune:
Fetelor plang ca o nebuNA
testul a iesit pozitiv
Nu am cuvinte
Va multumesc pt galerie fetelor cate una pt fiecare
In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
ralucaneagu spune:
citat din mesajul lui gina85 Fetelor plang ca o nebuNA testul a iesit pozitiv Nu am cuvinte Va multumesc pt galerie fetelor cate una pt fiecare In curand gravidutza Inima nu cunoaste ratiunea, Mintea nu cunoaste sentimentele... |
GINUTAAAAAAAAAAAAAAAAAA
toate florile din lume pt tine. Vezi k a meritat asteptarea?
ralucaneagu spune:
felicitari Gina
ma bucura enorn reusita ta , sa iti dea Dumnezeu o sarcina usoara si un bebe care sa iti implineasca viata
IuliaCospy spune:
Gina, FELICITARI!
Ma bucur nespus pentru tine! Sa iti dea DD un bb sanatos, sa ai o sarcina usoara si sa va bucurati de puiul vostru!
Felicitari inca o data!
Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
kmy_black spune:
gina
felicitari, sarcina usoara si la termen!!!
ce veste minunata am citit cand am intrat!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, girls !
Gina, felicitari, sarcina sanatoasa si la termen !!!!!
Valicutzo, tu nu zici de nici unele ?
Bebe dragonel la bord !