Aspirante optimiste! Felicitari Gina, Valicutza!
Raspunsuri - Pagina 11
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet neata,popica neata,mikyspor la treaba si un 1 martie fericit si calduros! |
Multumesc Velvet!
De asemenea iti urez tie si tuturor fetelor un 1 Martie plin de fericire si impliniri.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
ralucaneagu spune:
citat din mesajul lui miky82 Neatza fetele! Fetele sa nu ma dati disparuta o sa lipsesc pana luni ca merg sa o ajut pe o prietena acum de martisor ca are florarie si are nevoie de ajutor si bineinteles nu imi strica niste banuti in plus, sper sa ma lase sa imi iau concediu de la munca, de altfel luna asta iese din calcul proiectul bebe, maine ar fi trebuit sa merg la monitorizare, avea in calcul sa imi fac si analizele de z14 si tot asa, de vazut cu sotu nu cred ca o sa reusesc si sunt tocmai in perioada fertila, asta e poate va fi luna viitoare. Va si sa nu ma uitati Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi 3 Inseminari nereusite |
e f frumos sa lucrezi cu florile , am lucrat si eu multi ani.
am un limbaj aparte
spor la treaba si un 1 martie minunat
Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...
IPopica spune:
Eu ma gandesc ca-i bine ca intarzie sa apara (Gina). Inseamna ca a vazut doua liniute si s-a apucat de dat telefoane si topait prin casa. Sper.
I.P.
ralucaneagu spune:
citat din mesajul lui IPopica Eu ma gandesc ca-i bine ca intarzie sa apara (Gina). Inseamna ca a vazut doua liniute si s-a apucat de dat telefoane si topait prin casa. Sper. I.P. |
da daaa asa trebe sa fie
gina85 spune:
Fetelor abia la 9 deschide la farmacie si acum merg ,aici e 9 si 9
in 30 aflam raspunsul
In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
ralucaneagu spune:
citat din mesajul lui gina85 Fetelor abia la 9 deschide la farmacie si acum merg ,aici e 9 si 9 in 30 aflam raspunsul In curand gravidutza Inima nu cunoaste ratiunea, Mintea nu cunoaste sentimentele... |
hai ginutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mihaelafalt spune:
Neata fetelor, ce mai faceti voi galerie pentru Gina?
Eu ma gandeam ca intru si o sa vad un titlu frumos, dar il vedem in 30 de minute cum spune gina.
Abia astept.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.