Aspirante optimiste! Felicitari Gina, Valicutza!
Raspunsuri - Pagina 13
ralucaneagu spune:
Iulia , vad ca tu ai deja o printesica , vreau sa te intreb daca a fost greu sa ramai gravida , cu ovare polichistice
Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...
IuliaCospy spune:
Velvet, multumesc
Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
kmy_black spune:
cati dragonei aceasta luna
si cand te gandesti ca ar mai putea sa apara inca 1-2(VAlicutza si draguta)
daca mai sunt cumva fete , acum incerc sa tot din urma!!1
trebuie sa stie baba tot!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Mihaelafalt spune:
Felicitari Gina, sa fii sanatoasa si tu si si sa aveti o sarcina la termen.
Acum pot sa te si cert? Vezi de cand tot iti spunem noi sa faci test, gata acum linistestete si fa o beta sa vezi cum stai si repet-o la 48 de ore, dupa aceea poti sa mergi la medic.
Cand ai avut ultima menstra?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
ralucaneagu spune:
oleeee oleeeee olaaaaa , ginuta e gravidutaaaaaa
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black cati dragonei aceasta luna si cand te gandesti ca ar mai putea sa apara inca 1-2(VAlicutza si draguta) daca mai sunt cumva fete , acum incerc sa tot din urma!!1 trebuie sa stie baba tot! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni fetele mele de suflet Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
valicuta si draguta, treceti la apel cu 2 liniute
Mihaelafalt spune:
Kmy citeste draguto si mai striga si tu fetele la apel, ca sunt multe care lipsesc.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
ralucaneagu spune:
hai kmy , striga tu catalogul sa apara fetele
laurika1982 spune:
Neata fetele!!
Tot dadeam refresh la pagina ca sa aflu odata vestea cea mare!!
BRAVO Ginuta!!Sarcina usoara si la termen!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
dana0000 spune:
Gina felicitari din suflet, sa fiti sanatosi pana la termen!
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(