Vecini deranjati de copil
Raspunsuri - Pagina 18
ina.click spune:
dar asta e cu totul alta mancare de peste, mai Xio si nevertebratule (doamne ce nick ti-ai ales), nu toti suntem ticniti sa ne luam aiurea de proiprietarii de caini. Nu apare gena balacaritului oamenilor cu caini cand faci un copil.
Suntem atatia care au atat caine cat si copil. Faza cu acordul asociatiei de proprietari sincera sa fiu tine de cati ticniti ai pe scara. eu aici m-am mutat si atat. cu tot cu caine SI copil. ambii fac harmalaie. copilul mai des. cainele mai rar dar totusi face, stam langa pompierie si cica urla cand e singur si pleaca ambulanta.
am aflat asta de la vecina, dar numai pentru ca am intrebat insistent pentru ca vroiam sa stim daca mai urla sau nu. si ne-a zis "ei, uneori, da nu ma deranjeaza...."
daca era o nebuna ii iesea deja matura prin tavan .
disclaimer: daca ne manifestam nemultumirea fata de evenimente care depasesc limitele noastre de subzistenta nu inseamna musai ca suntem nebuni, scuzati daca jignesc pe careva. stiti voi de cine ziceam cu ticnitii, de babe ca ale miannei.
De cate ori deschid fereastra...
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nevertebrat ... iar ca sa fiu cat se poate de sincer, n-as renunta la viata lui in schimbul vietii unui bebelus, ambii sunt fiinte...omul nu e mai presus de nimic si consider ca ...toate animalutele au drepturi cat timp sunt non-agresive. |
Si cu asta esti de acord, XIO? Desi, prevad raspunsul...
capcaunul spune:
citat din mesajul lui nevertebrat Eu fiind, dupa cum spun oamenii, detinator de "javra", mi s-a parut corect sa ma exprim in ton si pentru detinatorii de copii, ca doar na ...cainele e un accesoriu, copilul la fel nu ? De fapt, cainele ..cand te plictisesti de el, il trimiti la abator si faci mici din el. |
Nu reusesc sa-mi imaginez ce vei face cand te vei plictisi de celalalt accesoriu ...
capcaunul spune:
citat din mesajul lui XIO Eu sunt perfect de acord cu Nevertebratul. |
Perfect? 100%?
Inseamna ca tu, XIO, nu l-ai citit cuvant cu cuvant:
citat din mesajul lui nevertebrat De fapt, cainele ..cand te plictisesti de el, il trimiti la abator si faci mici din el. |
portocalia spune:
eh, cu o bere alaturi, merg si niste mici de caine, cu conditia sa fie bine rumeniti.
evident ca nu-ti poti trimite cainele la abator, a fost o gluma, bre. de altfel, crestinul roman prefera metoda mult utilizata a abandonului sau a relocarii cainelui "la cineva, la curte". right, la curte!
ch_dana spune:
Eu zic ca n-are sens sa va certati, nevertebratul a fost doar un pic sarcastic.
Eu am trecut prin toate stagiile :
- detinator de caine plimbat prin parc : " un copil n-ai face, plimbi cainele, fi-v-ar javrele de ras"
- detinator de caine la bloc; cainele facea putin zgomot, in schimb ma teroriza baiatul vecinilor de deasupra, pe care nu-l scoteau la plimbare pe motiv ca e bolnavicios , asa ca batea mingea, sarea pe mobila si alerga prin casa, de preferinta undeva pe la 22:00
Acum detin una bucata caine si una bucata copil (in ordine cronologica), iar saptamana trecuta au venit atat pediatrul cat si veterinarul Inutil sa zic ca tratamentul veterinar a fost mai scump decat cel pediatric, deci da, cainele e si el un membru al familiei...
Later edit: da' macar problema coexistentei (oarecum) pasnice am rezolvat-o, ne-am mutat la casa
iahim spune:
citat din mesajul lui XIO Eu sunt perfect de acord cu Nevertebratul. Daca eu vreau catel, atata timp cat nu pute, nu musca si nu face probleme nu vad care e problema. Copiii cand plang au un nr de decibeli impresionant, deranjant este pt un om si un caine care latra si un copil care plange si un adult care urla si o bormasina samd. Dovada sunt toate mesajele venite de la mame deranjate de copiii altora. Nu spune nimeni sa nu faci copii decat cu acordul vecinilor, ci sa iti poti lua un caine fara acordul vecinilor. Avem si noi langa bloc o casa care are curte, sunt 2 catei care atunci cand sunt in curte mai latra. Si o vecina iese racnind pe geam urland ca stapan cainilor e nebuna si jignind-o, pt ca o deraneaza ca latra cainii. Probabil daca ar putea ar citi o carte sau ar juca sah, dar fiind catei, latra. **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916 |
Xio,eu zic sa revii la subiectul asta cand o sa ai copii!Ca sa nu mai compari latratul unui caine cu plansetul unui copil.Si sa vezi,ca atunci cand n-oi mai putea,si ridici si tu tonul o data la copil ,iti bate vecinul in teava !
N-are nicio legatura latratul cu plansetul si nu suporta comparatie.Adultul este responsabil de latratul cainelui !Na,ca sa par nesuferita!
szivarvany spune:
(eu m am tot gandit la asta cu latratul; adik macar cainele are o scuza, e caine si latra, dar oamenii in general ce scuza au ? :-)
ca ma gandeam si eu ca al meu catel latra, bine, latra pana i spui "nu", dar cu galagiosii fara urma de bun simt si respect cum sa mai faci ?! )
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi:
Copiii Monicai Alex Luca Lorena
U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX
Si micuta O L I V I A are nevoie de noi ... acum
coracora spune:
citat din mesajul lui iahim Xio,eu zic sa revii la subiectul asta cand o sa ai copii!Ca sa nu mai compari latratul unui caine cu plansetul unui copil.Si sa vezi,ca atunci cand n-oi mai putea,si ridici si tu tonul o data la copil ,iti bate vecinul in teava ! N-are nicio legatura latratul cu plansetul si nu suporta comparatie.Adultul este responsabil de latratul cainelui !Na,ca sa par nesuferita! |
Adultul nu e responsabil si de plansetul copilului?
In mod evident acelui copil ceva ii lipseste sau ii prisoseste, nu e in sarcina adultului sa se ocupe de aceste nevoi ale bebelusului?
Iar asta cu ... "nu putem compara latratul unui caine cu plasetul unui copil" e de pe alta lume. Ambele ipostaze pot provoca un disconfort enorm, de ce sa ne mai dam dupa deget? O gramada de useri au postat aici experientele lor extreme in ale decibelilor de bloc, provocate atat de caini dar si de copii (de fapt mai mult de copii decat de caini).