Aspirante.optimiste > 20ani (765)
Raspunsuri - Pagina 8
velvet spune:
ana,eu daca fac la medlife IA si oi avea sanse ma costa 13-15 mil doar procedura in afara de tratament.
Ana178081 spune:
Neata fetele.Am intrat sa va salut.Mai stau cateva minute si plec
Va place cafeluta mea??Ca n-ati zis nimic!
Velvet nu e chiar asa mult.Dr la care am fost aseara a zis ca au mai ramas fete insarcinate in urma inseminarilor facute acolo la spital,dar eu stiu pe cineva care a facut 2 akolo si nimic!
velvet spune:
ana,sansele la IA sunt de maxim 25%.si poate se reuseste din a3a.sau mai mult.eu as face cred maxim 3.
aaa,am uitat-buna cafeluta!
mya85 spune:
am mai facut unul acum dimineata asa cum trebuie, cu prima urina, tot negativ. tare nemiloase mai sunt testele astea digitale sa iti spuna asa verde in fata "not pregnant" prefer sa ma chiorasc dupa liniute. va las, ma pregatesc sa merg la lucru. oooofff
mami de ( iulie 2010)
Ana178081 spune:
si sansele de rausita la in vitro?Sunt mai mari?
Eu as face doar o inseminare si una in vitro.atat.Si daca nu iese nimic cam o sa-mi iau gandul.Sau schimb barbatul
Va pup si sa aveti o zi buna si plina de II
velvet spune:
mya,imi pare rau.
ana,in functie de varsta sunt mai mari.cam 40% pana in 35 de ani.eu as face cat as putea.problema sunt banii.
Ana178081 spune:
Si la mine aceeasi problema,Velvet.Banii.Nu pot arunca la nesfarsit cu bani,destul de multi,pe ceva care nimeni nu garanteaza.Oricum,important e sa risti,macar o data,de 2 ori,zic eu.Cine nu risca nu castiga
Valicutza lista aia ce mai zice?Cine se mai testeaza?Parca si tu tb...
Hai ca am plecat,va pup pe toate
gina85 spune:
buna cafeaua fetelor
despre mine nik,rusii nu au venit,nimik spotting si ma gandeam ca daca testul sa pozitivat in ziua 10si eu as fi ovulat ziua 11,astazi ar trebui sa vina,corect.....po la mine e 14
multumesc de sustinere dar daca nu vin fac testul duminica
In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, girls!
1. Miha_23, imi pare foarte rau ca treci prin asta! Multa putere iti doresc, sa revii pe "baricade" cu optimism si speranta!
2. Eu m-am simtit tare naspa saptamana asta, am fost nevoita sa stau acasa ieri sa zac in pat. Sunt tare sfarsita si depresiva, deci am nevoie de vesti bune. Prin urmare...
3. Valicutza, Didi, Gina si Mya, nu vreti voi sa imi inseninati ziua cu || ?! Hai va rooooogggg!!!
4. Mya, din cate stiu, testele digitale se pozitiveaza mai greu ca cele clasice. Asa ca, poate incerci maine-luni un test normal! Tin pumnii!
Bebe dragonel la bord !
MeAlex spune:
Neata fetelor!
Mya, nu ai testat corect = nu te poti baza pe testul asta, deci uita-l si fa altul! Nu iti mai bate capul cu asta, n-ai de cesa te intristezi, e ca si cum nu l-ai fi facut.
Gina, daca testul de ovulatie s-a pozitivat pe 10, ai ovulat pe 11.
Ana, mi s-a intamplat sa sangerez putin la ovulatie si de cele mai multe ori am vazut dupa contact (am sangerat putin: ori doar am vazut dupa contact, ori o zi). Nu cred ca se considera menstruatie, dar depinde si cat ai sangerat. Ti-a facut cumva eco? Mai scrie cat ai sangerat ca am uitat.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!