Aspirante.optimiste > 20ani (765)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

Mai e cineva pe aici???
Fetelor eu am fost azi la dr sa vad ce-i cu sangerarea aia.Mi-a zis dr ca nu-i nimic grav,a stau linistita.Ca se poate sa fii fost o ovulatie mai putrenica,iar in urma contactului sa se fii produs sangerarea.Sa iau niste antiinflamatoare si cam atat.Tin sa va zic ca nu mai sangerez aproape deloc.Mi-a zis dr ca sangerarea asta o pot considera CM si ca ar tb sa merg sa fac PAP,secretie si analizele din z3 si z21(parca).

Ana bine k nu e nimik grav si acum stii ce trebuie facut.

In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Ramonabb si al meu sot are "mormolocii" puturosi,insa sotul meu a avut niste probleme de care a scapat acum un an(varicocel,s-a operat).Mi-a recomandat cineva Spermotrend,il vom incerca si pe ala sa vedem.
MeAlex tu ai dreptate cu spermotrend asta,sigur e bun.Ii iau si eu sotului intr-o luna(acum ia Bio-zinc-seleniu) sa vedem cum este,apoi il trimit iar la "donare" sa vedem care-i treaba.Am citit pe un forum de o tipa care sotul avea aceeasi probl(varicocel),a luat cateva luni,iar tipa a ramas insarcinata cam dupa 1an jumate de la op.Al meu mai are 4luni pana face atat.Dar eu sper sa prinda mai repede.Luna asta nu cred k e nimic,am avut si sangerarea asta afurisita...voi ce credeti?O fii influentat formarea lui ?

Mergi la inceput

Gina tu cand te testezi?
Eu nici nu stiu daca mai fac test.Acum nici nu stiu cand trebuie sa-mi vina cu CM pe 3febr,pe 20febr......Cand o mai veni acum???
Eu nu mai inteleg nimic!Ziceti voi cand sa ma testez

Mergi la inceput

Fetele din Buc care ati facut inseminari artificiale cat v-a costat cu tot(analize) si unde ati facut?Am vazut preturide de la Sp Judetean>400ron inseminarea.Dar cred k se mai fac ceva tratam pregatitoare,analize Astept raspunsuri.
Fetele va las o cafeluta pentru maine dimineata!Sa nu ma dati disparuta,plec din Buc in weekend(nu la sot),dar ma intorc repede si .Va pup si cand vin sa gasesc aici multe teste II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

cred ca nu mai e nimeni pe aici la ora asta eu sunt z27, in seara asta am fost la cumparaturi si am luat un test, am gasit doar digital asa ca va fi primul test digital pe care il voi face in viata mea sper sa dea si rezultatul asteptat problema e ca nu am rabdare sa astept pana dimineata sa il fac, o sa visez toata noaptea doar teste si nu vreau sa am o noapte agitata... ce sa fac?? oare il stric daca il fac in seara asta??? mai e doar 1 ora jumate pana sunt in z 28 se pune??? daca il fac pe la 12 noaptea??

mami de ( iulie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

oooof, sa vedeti ce toanta sunt!!!! de graba sa fac testul si sa nu ma razganesc probabil, nu am citit bine instructiunile (nici nu erau f clare) si nu am dat jos capacul de pe cartusul ce trebuia bagat in test, l-am bagat in urina cu tot cu capac (avea doua gaurele capacul deci a intrat urina la el, dar nu stiu daca destula) pt ca mi-a iesit rezultat negativ si cand am scos cartusul din test se vedeau doua liniute, dar a doua stearsa tare de tot. acuma ce sa zic, ii prima data cand pun mana pe test din asta digital, am cautat pe net si cica intotdeauna ies doua liniute ca cica testeaza si LH-ul, e adevarat????

mami de ( iulie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna dimineata fetelor,

va invit la o cafea sau ceai cald

mya mai repeta testul o data daca nu esti sigura ca l-ai facut cum trebuie, tin pumnii si te asteptam cu vesti

gina tu pe unde esti pitita ? te-ai testat?

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Claudela, Hesstia, ralucaneagu, LucyMony, rucs,
v-am adaugat in listuta de aspirante de la prima pagina.
Si pe Miha_23 la fel am readaugat-o

Am reactualizat si listuta de dragonei, si asa avem pt luna ianuarie doar 2 (.

(sper ca nu am gresit ceva la listuta de dragonei, ca nu mai tin minte cand ne-a anuntat Miha cu II, in ianuarie sau 1februarie)

multumesc mult , sa fie cu noroc pt noi toate

Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

neata buna fete dragi
poftiti la cafeluta
eu sunt aici sa primesc vesti bune si fac galarie pt gina , didi , mya si valicuta

Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata,fete!hai la cafea!

ginacum a fost testul in Z 11?tot pozitiv?oricum daca l-ai avut pozitiv in Z10,se poate sa fi ovulat in 11.succes!sa fie bebe!

si succes la toate fetele care fac test!Doamne ajuta!

va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput