Aspirante.optimiste > 20ani (765)
Raspunsuri - Pagina 6
DenyAnd spune:
Uff Miha_23 si tu???
Imi pare foarte rau .
Eu sigur nu te-am uitat ca te cautam pe la odisee zilele trecute (reacualizam listuta de ) numai pe tine nu te gaseam
Ma bucur ca cat de cat esti mai bine. Nu-ti pierde speranta.
DenyAnd spune:
Camcris, dar tu faci pt prima data teste de ovulatie?
Dupa eco, stii cand ovulezi?
Daca esti pt prima data cu OPK, eu te sfatui sa incepi cat mai devreme ca sa nu risti sa pierzi ceva, in caz ca ovulezi in z8 sau 10, si tu habar nu ai de asta.
Eu facea testele la ora 17 mereu.
Alte fete fac mai devreme.
Vezi tu cum ti-e mai comod.
DenyAnd spune:
Claudela, Hesstia, ralucaneagu, LucyMony, rucs,
v-am adaugat in listuta de aspirante de la prima pagina.
Si pe Miha_23 la fel am readaugat-o
Am reactualizat si listuta de dragonei, si asa avem pt luna ianuarie doar 2 (.
(sper ca nu am gresit ceva la listuta de dragonei, ca nu mai tin minte cand ne-a anuntat Miha cu II, in ianuarie sau 1februarie)
daena spune:
Lorena, intradevar superba melodia cu mama! Si eu am descoperit de putin timp si mi-au dat lacrimile cand am ascultat-o, imi aduce aminte foarte mult de copilarie si de mama mea.Cred ca de cand incercam pt bebe m-am schimbat f mult, inainte eram f independenta, nu prea acceptam sfaturi de la mami, o credeam mai demodata, dar abia acum realizez cat poate sa ma iubeasca, asa cum imi iubesc si eu viitorul bebe (sa stiti ca eu cand simt ca ma apropii de marginea disperarii incerc sa imi imaginez pe bebe, cum va arata, cum o sa-l tin in bratze, si imi iau fortze sa merg mai departe).E foarte greu, daca mi-ar fi spus cineva inainte prin ce stari trece o femeie ce nu poate concepe nu as fi crezut
Fetelor, nu stiu daca v-a laudat careva dar eu vreau sa va laud, pe toate, ca sunteti dragutze, binevoitoare, intotdeauna incurajati pe cine are nevoie, prompte mereu cu sfaturi utile, ce mai...Mie imi pare rau ca nu v-am descoperit mai devreme ca am invatat f multe lucruri de la voi. pe toate!
Suntem cate putin din tot ce iubim.
gina85 spune:
Fetelor am un dubiu:dac#259; testul de ovulatie s-a pozitivat pe 10 ,linia de test era mult mai pronuntat#259; decāt cea de control. este vreo #351;ans#259; c#259; eu s#259; fi ovulat pe 11 ??????????
In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
dana0000 spune:
Camcris ma bucur ca am fost de ajutor,sper sa fie cu noroc si sa ramai repede!
Eu tocmai am vazut ult ep aparut din grey,si mie imi place la nebunie!
Miha_23 imi pare sincer rau, iti tin pumnii sa te refaci repede si sa reincerci!
Gina,Didi amandoua maine sa veniti cu testul la control
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
Ana178081 spune:
Mai e cineva pe aici???
Fetelor eu am fost azi la dr sa vad ce-i cu sangerarea aia.Mi-a zis dr ca nu-i nimic grav,a stau linistita.Ca se poate sa fii fost o ovulatie mai putrenica,iar in urma contactului sa se fii produs sangerarea.Sa iau niste antiinflamatoare si cam atat.Tin sa va zic ca nu mai sangerez aproape deloc.Mi-a zis dr ca sangerarea asta o pot considera CM si ca ar tb sa merg sa fac PAP,secretie si analizele din z3 si z21(parca).