Aspirante.optimiste > 20ani (765)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

camcris,eu zic sa faci testele de ovulatie in jur de 11 dimineata daca poti,la aceeasi ora in f zi.dupa 2 ore de nebaut apa si nefacut pisu.pana se negativeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

buna fetelor,
Nu am mai scris de mult, nu ma supar daca m-ati uitat.
Vin cu vesti urate, motiv pentru care nici nu am putut intra aici.
Acum sunt pregaitita sa va povestesc. Sunt din nou aspiranta la titlul de mamica,nu a fost cu noroc nici de data asta. Pe scurt am ajuns la primul ecograf tocmai la 8 saptamani de sarcina(in ultimele 4 saptamani nu putusem sa mananc aproape nimic, eram si ma simteam foarte slabita) eram emotionata sa-mi vad samburelul dar am iesit din cabinet daramata, ecograful mi-a aratat doar un sac gestional gol. M-am uitat zapacita la dr, sarcina fara embrion / sarcina cu ou clar a fost raspunsul. Dupa o saptamana am fost programata la interventie chirurgicala care a fost groaznica.
In voi am gasit sprijin si sper sa nu ma judecati ca nu am intrat de atata timp dar in tot acest timp m am luptam cu mine.
Acum ma apuc sa citesc ce am pierdut.

[2 sarcini pierdute, 1 la 7 saptamni si 1 la 9 saptamani]
[tiroidita hashimoto, anticorpi antispermatici]

Mergi la inceput

mihasa fie bine!si a3a oara sa ramana bebe in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hesstia spune:

Fetelor, multumesc pentru sugestiile pentru synevo si medlife, dar de la synevo am fost indepartata tot de o aspiranta care a zis ca nu se lucreaza bine, nu au embriolog. Nu stiu daca e si Medlife aceeasi situatie. Am vorbit cu barbatu' aseara si mi-a zis ca daca dupa cateva luni in care vom incerca pe bune si nu raman gravida, atunci o sa o faca . Bine macar ca nu a zis vreun NU hotarat .

Miha imi pare tare rau, sa va ajute Dzeu sa fie bine data viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha_23

buna fetelor,
Nu am mai scris de mult, nu ma supar daca m-ati uitat.
Vin cu vesti urate, motiv pentru care nici nu am putut intra aici.
Acum sunt pregaitita sa va povestesc. Sunt din nou aspiranta la titlul de mamica,nu a fost cu noroc nici de data asta. Pe scurt am ajuns la primul ecograf tocmai la 8 saptamani de sarcina(in ultimele 4 saptamani nu putusem sa mananc aproape nimic, eram si ma simteam foarte slabita) eram emotionata sa-mi vad samburelul dar am iesit din cabinet daramata, ecograful mi-a aratat doar un sac gestional gol. M-am uitat zapacita la dr, sarcina fara embrion / sarcina cu ou clar a fost raspunsul. Dupa o saptamana am fost programata la interventie chirurgicala care a fost groaznica.
In voi am gasit sprijin si sper sa nu ma judecati ca nu am intrat de atata timp dar in tot acest timp m am luptam cu mine.
Acum ma apuc sa citesc ce am pierdut.

[2 sarcini pierdute, 1 la 7 saptamni si 1 la 9 saptamani]
[tiroidita hashimoto, anticorpi antispermatici]

Offf Miha,imi pare nespus de rau,nu cred ca gasesc cuvinte ca sa iti alin un pic durerea

In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...

Mergi la inceput

hestia,medlife are embriolog.sper sa ramai repede graviduta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Hesstia

Fetelor, multumesc pentru sugestiile pentru synevo si medlife, dar de la synevo am fost indepartata tot de o aspiranta care a zis ca nu se lucreaza bine, nu au embriolog. Nu stiu daca e si Medlife aceeasi situatie. Am vorbit cu barbatu' aseara si mi-a zis ca daca dupa cateva luni in care vom incerca pe bune si nu raman gravida, atunci o sa o faca . Bine macar ca nu a zis vreun NU hotarat .

Miha imi pare tare rau, sa va ajute Dzeu sa fie bine data viitoare!

Si al meu cand a trebuit sa faca aceasta minunata spermograma nu a zis nu,chiar am ramas ceva genul si asata pana cand a ajuns faimaoasa zi....tremura din toate incheieturile,era ff agitat cu o seara inainte si ii era frica sa nu aiba el probleme si imi zicea ca el nu mai face nik dar pana la urma i-am zis ca daca nu vrea f bine,renuntam ca eu nu il fac singura si asa a facut-o...

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LumyMony spune:

Miha imi pare rauimi imaginez prin ce ai trecut,dar acum capul sus si gandeste-te la viitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

Gina am vazut listuta, azi sau maine faci testul?
iti tin pumnii sa fie II liniute.

[2 sarcini pierdute, 1 la 7 saptamni si 1 la 9 saptmani]
[tiroidita Hashimoto, anticorpi antispermatici]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miha_23

Gina am vazut listuta, azi sau maine faci testul?
iti tin pumnii sa fie II liniute.

[2 sarcini pierdute, 1 la 7 saptamni si 1 la 9 saptmani]
[tiroidita Hashimoto, anticorpi antispermatici]

Ms mai ast un pic sa vedem cum decurg treburile

In curand gravidutza

Mergi la inceput