Aspirante.optimiste > 20ani (765)
Raspunsuri - Pagina 5
velvet spune:
camcris,eu zic sa faci testele de ovulatie in jur de 11 dimineata daca poti,la aceeasi ora in f zi.dupa 2 ore de nebaut apa si nefacut pisu.pana se negativeaza.
miha_23 spune:
buna fetelor,
Nu am mai scris de mult, nu ma supar daca m-ati uitat.
Vin cu vesti urate, motiv pentru care nici nu am putut intra aici.
Acum sunt pregaitita sa va povestesc. Sunt din nou aspiranta la titlul de mamica,nu a fost cu noroc nici de data asta. Pe scurt am ajuns la primul ecograf tocmai la 8 saptamani de sarcina(in ultimele 4 saptamani nu putusem sa mananc aproape nimic, eram si ma simteam foarte slabita) eram emotionata sa-mi vad samburelul dar am iesit din cabinet daramata, ecograful mi-a aratat doar un sac gestional gol. M-am uitat zapacita la dr, sarcina fara embrion / sarcina cu ou clar a fost raspunsul. Dupa o saptamana am fost programata la interventie chirurgicala care a fost groaznica.
In voi am gasit sprijin si sper sa nu ma judecati ca nu am intrat de atata timp dar in tot acest timp m am luptam cu mine.
Acum ma apuc sa citesc ce am pierdut.
[2 sarcini pierdute, 1 la 7 saptamni si 1 la 9 saptamani]
[tiroidita hashimoto, anticorpi antispermatici]
Hesstia spune:
Fetelor, multumesc pentru sugestiile pentru synevo si medlife, dar de la synevo am fost indepartata tot de o aspiranta care a zis ca nu se lucreaza bine, nu au embriolog. Nu stiu daca e si Medlife aceeasi situatie. Am vorbit cu barbatu' aseara si mi-a zis ca daca dupa cateva luni in care vom incerca pe bune si nu raman gravida, atunci o sa o faca . Bine macar ca nu a zis vreun NU hotarat .
Miha imi pare tare rau, sa va ajute Dzeu sa fie bine data viitoare!
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miha_23 buna fetelor, Nu am mai scris de mult, nu ma supar daca m-ati uitat. Vin cu vesti urate, motiv pentru care nici nu am putut intra aici. Acum sunt pregaitita sa va povestesc. Sunt din nou aspiranta la titlul de mamica,nu a fost cu noroc nici de data asta. Pe scurt am ajuns la primul ecograf tocmai la 8 saptamani de sarcina(in ultimele 4 saptamani nu putusem sa mananc aproape nimic, eram si ma simteam foarte slabita) eram emotionata sa-mi vad samburelul dar am iesit din cabinet daramata, ecograful mi-a aratat doar un sac gestional gol. M-am uitat zapacita la dr, sarcina fara embrion / sarcina cu ou clar a fost raspunsul. Dupa o saptamana am fost programata la interventie chirurgicala care a fost groaznica. In voi am gasit sprijin si sper sa nu ma judecati ca nu am intrat de atata timp dar in tot acest timp m am luptam cu mine. Acum ma apuc sa citesc ce am pierdut. [2 sarcini pierdute, 1 la 7 saptamni si 1 la 9 saptamani] [tiroidita hashimoto, anticorpi antispermatici] |
Offf Miha,imi pare nespus de rau,nu cred ca gasesc cuvinte ca sa iti alin un pic durerea
In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
gina85 spune:
citat din mesajul lui Hesstia Fetelor, multumesc pentru sugestiile pentru synevo si medlife, dar de la synevo am fost indepartata tot de o aspiranta care a zis ca nu se lucreaza bine, nu au embriolog. Nu stiu daca e si Medlife aceeasi situatie. Am vorbit cu barbatu' aseara si mi-a zis ca daca dupa cateva luni in care vom incerca pe bune si nu raman gravida, atunci o sa o faca . Bine macar ca nu a zis vreun NU hotarat . Miha imi pare tare rau, sa va ajute Dzeu sa fie bine data viitoare! |
Si al meu cand a trebuit sa faca aceasta minunata spermograma nu a zis nu,chiar am ramas ceva genul si asata pana cand a ajuns faimaoasa zi....tremura din toate incheieturile,era ff agitat cu o seara inainte si ii era frica sa nu aiba el probleme si imi zicea ca el nu mai face nik dar pana la urma i-am zis ca daca nu vrea f bine,renuntam ca eu nu il fac singura si asa a facut-o...
In curand gravidutza
LumyMony spune:
Miha imi pare rauimi imaginez prin ce ai trecut,dar acum capul sus si gandeste-te la viitor
miha_23 spune:
Gina am vazut listuta, azi sau maine faci testul?
iti tin pumnii sa fie II liniute.
[2 sarcini pierdute, 1 la 7 saptamni si 1 la 9 saptmani]
[tiroidita Hashimoto, anticorpi antispermatici]
gina85 spune:
citat din mesajul lui miha_23 Gina am vazut listuta, azi sau maine faci testul? iti tin pumnii sa fie II liniute. [2 sarcini pierdute, 1 la 7 saptamni si 1 la 9 saptmani] [tiroidita Hashimoto, anticorpi antispermatici] |
Ms mai ast un pic sa vedem cum decurg treburile
In curand gravidutza