Aspirante.optimiste > 20ani (765)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hesstia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Hestia dar tu ai fost insarcinata vreodata?
Ai incercat sa ramai insarcinata si nu ai ramas?
Scuza-ma parca ai zis ca iti faci analizele si dupa aia te apuci de dar sper sa nu incurc borcanele.
Din punctul meu de vedere daca nu ai avut probleme cu trompele, gen sarcina extrauterina sau daca nu incerci de mult timp sa ramai insarcinata inca nu are rost sa faci histero, acum cum crezi si vezi ce mai zic si fetele, oricum costa in jur de 4-6oo Ron cam asa am gasit eu, poate tu nu ai nici o problema si ramai fara sa te chinui.

Mihaela, nu, nu am fost niciodata insarcinata pana acum. Practic am incercat o singura luna cand n-a fost sa fie... apoi am schimbat doctorul si mi-a dat sa fac niste analize, acum un tratamanet, apoi repetat analiza (ureaplasma), facem si eco si daca e totul ok ni se da unda verde. Ne-a zis ca pana atunci sa nu mai fac teste de ovulatie sau sa incercam in mod expres sa raman gravida ca sa rezolvam oaresce probleme ce ar putea exista... si intrebam de HSG ca doctorita zicea ca o sa facem si asta, da' n-a zis daca o facem daca trebuie sau o facem in rand cu alte investigatii normale... si am citit fel si fel de pareri pe net despre cum e si cum se simte. Ea a zis ca face numai cu anestezie, dar am inteles ca doare doar daca ai trompele infundate. Mi-e un pic teama, dar as vrea sa o fac daca trebuie chiar si inainte sa ne punem pe treaba ca sa stim macar cum stau eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

buna fetelor, scuzati absenta prelungita
sincer am devenit dependenta de serialul "anatomia lui grey's"
dana0000 multumesc pentru link, a reusit sotul sa dea comanda de testele de ovulatie marti si ieri au sosit azi le-am ridicat de la posta
10 lire cu transport(25 teste de ovulatie+25teste de sarcina sincer nu vroiam asa multe de sarcina ca la mine este ceas
o intrebare la voi teste de ovulatie se fac in fiecare zi? la orice ora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

Citat:
citat din mesajul lui gina85

Ralu sincer iti spun ca decat sa vad un tes negativ prefer sa imi vad uratii,nu stiu de ce dar ma afecteaza mai putin
Ms pt galerie oricum

In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...

gina noi te asteptam cu test..hai prinde curaj si fa unul , bafta multa maine dimineata intru neaparat sa vad rezultatul

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.

heiii , dar tu ne ne dai o veste buna?

Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Camcris testele de ovulatie le incepi prin ziua 12 sau 13 depinde cam cum ovulezi tu si le faci dupa amiaza, dar in ultimele 2 ore inainte de a face testele sa nu bei lichide si nici sa urinezi ca sa fie urina mai concentrata.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camcris

buna fetelor, scuzati absenta prelungita
sincer am devenit dependenta de serialul "anatomia lui grey's"
dana0000 multumesc pentru link, a reusit sotul sa dea comanda de testele de ovulatie marti si ieri au sosit azi le-am ridicat de la posta
10 lire cu transport(25 teste de ovulatie+25teste de sarcina sincer nu vroiam asa multe de sarcina ca la mine este ceas
o intrebare la voi teste de ovulatie se fac in fiecare zi? la orice ora

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

si mie imi place mult ,, anatomia lui grey'' . l-am vazut pe net de cateva ori iar acum ma uit la continuarea lui , poate stii de el . Se numeste PRIVATE PRACTICE si e super tare

Mergi la inceput

poate stiati aceasta poveste cu pilda , e tare faina

Doamne, eu merg la serviciu in fiecare zi si muncesc 8 ore pe zi, in timp ce sotia mea sta fara nici o grija acasa. Vreau ca si ea sa stie prin ce trec eu zilnic, asa ca, te rog, permite-mi sa facem schimb pt o zi. Amin!
Dumnezeu, in minunata sa intelepciune, i-a indeplinit dorinta.
Dimineata urmatore, destul de sigur pe sine, barbatul se trezi in pielea sotiei sale. S-a ridicat, a gatit micul dejun pt partenerul sau de viata, a trezit copiii, le-a pregatit hainele, le-a servit micul dejun, le-a facut pachetele pt scoala, i-a dus la scoala, a venit repede acasa, a adunat toate hainele si a dus hainele la spalat, s-a dus la banca, s-a dus la cumparaturi si din nou acasa ca sa lase cumparaturile; apoi a plecat sa plateasca cheltuielile lunare. Revenita acasa, a curatat cutia pisicii si a imbaiat cainele.. Era deja ora 13. A facut paturile, a adunat alte rufe, a aspirat in toata casa, a sters praful si a spalat bucataria..
A fugit, apoi, la scoala dupa copii, cu care, pe drum, a intrat in discutii contradictorii. Acasa a pregatit din nou laptele si biscuitii pt copii si s-a ocupat de ei pt ca sa isi faca temele. Apoi si-a instalat masa de calcat si a inceput sa calce, uitandu-se cu coada ochiului la TV. La ora 16:30 a inceput sa curete cartofii si sa spele legumele pt salata, a gatit carnea de porc si a pregatit mancarea de cina. Dupa cina, din nou, a spalat toata bucataria, vasele, a adunat din nou toata hainele, a facut baie copiilor si i-a pregatit pt culcare. La ora 9, era deja extenuata datorita treburilor din timpul zilei, dar pt ea ziua nu s-a terminat inca… Era asteptata in pat de sotul sau pentru a face dragoste, lucru pe care l-a facut cu brio, fara ca sa aiba plangeri din partea partenerului.
A doua zi barbatul s-a trezit si imediat a venit in genunchi inaintea lui Dumnezeu si I-a zis : Doamne, nu stiu la ce m-am gandit cand am cerut sa fiu in pielea sotiei mele … am gresit asa de mult sa o invidiez pe sotia mea crezand ca sta degeaba acasa toata ziua… Te rog, te rog mult, dar te implor, fa schimbarea la loc cum eram ! Amin !
Dumnezeu, in infinita Sa intelepciune, i-a replicat : Fiule, cred ca ai invatat o lectie buna si bucuros as face schimbarea inapoi…dar, vezi tu,…va trebui sa astepti 9 luni… deoarece in noaptea trecuta tocmai ai ramas gravida si va trebui sa si nasti… !!!!!!!!! !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Kmy tu pe unde esti? Sper ca esti bine.
Fetelor pe mine ma doare capul tare si nu stiu de ce.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hesstia
Fetelor, am si eu niste intrebari la voi:

- unde ati recomanda sa se faca o spermograma in Bucuresti? initial ma gandisem si eu la vreo clinica din asta particulara (la noi la clinica nu vreau sa faca pentru ca nu am incredere), dar apoi mi s-a spus ca ar trebui facuta unde exista si un embriolog. Aveti ceva idei, sugestii? Poate la spital unde merg eu? Asta in situatia in care sper sa-mi conving omu' sa accepte . As vrea totusi sa o faca... inca n-am deschis subiectul asta cu el, dar am zis sa ma interesez inainte.

Sotul meu a facut spermograma la medlife dar am scris cu ceva in urma ca biologul unde am facut inseminarea nu a fost multumit de rezultat, ai putea sa incerci la sanador sau synevo.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Raluca frumoasa povestioara.
Da Kmy pe unde esti? dar tu Katy?

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna seara fete

didi,gina,vali

hestia,eu zic sa faci HSG dupa ce incerci cateva luni.si sotul sa isi faca spermograma .

eu am mai scris-noi am facut sperm la synevo si la o alta clinica si a iesit buna si f buna,la medlife ne-a iesit proasta.eu cred ca a fost facuta bine,pt ca daca era dupa celelalte spermograme trebuia sa fi ramas gravida in 2 ani.si n-am ramas niciodata.

Mergi la inceput