Aspirante.optimiste > 20ani (765)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Buna fetelor

Sunt la 14 po,nimik si as vrea din toata inima sa nu imi vina "nimik"

Incerc sa imi mentin calmul,sa stau linistita si sa nu ma gandesc

la toate

In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Fetele stiti ca eu am zis ca intru la dieta?
Da de unde ca acuma am dat iama in dulciuri si nu in orice fel in ciocolata, asa mi-a venit acum probabil din cauza sangelui donat pentru analize.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

miha si eu ma chinui sa slabesc dar nu pot renunta la dulciuri

Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gina85

Buna fetelor

Sunt la 14 po,nimik si as vrea din toata inima sa nu imi vina "nimik"

Incerc sa imi mentin calmul,sa stau linistita si sa nu ma gandesc

la toate

In curand gravidutza

ginutaaaa , hai fa un test sa ne faci dragobetele mai frumos

Mergi la inceput

hai ginaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Ralu sincer iti spun ca decat sa vad un tes negativ prefer sa imi vad uratii,nu stiu de ce dar ma afecteaza mai putin
Ms pt galerie oricum

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Citat:

Ralu sincer iti spun ca decat sa vad un tes negativ prefer sa imi vad uratii,nu stiu de ce dar ma afecteaza mai putin
Ms pt galerie oricum

In curand gravidutza

da asa e , atunci asteapta dar poti sa astepti multi si bineeee ca nu mai vin inamicii 9 luni

Mergi la inceput

am mai gasit ceva frumos- jurnalul unei mamici , stiu ca va va placea sa cititi

Cu mare bucurie, miercuri, pe data de 8 februarie, doua liniute mi-au confirmat banuielile existente de cu aproape o saptamana inainte: o sa fiu mamica! :d . Am asteptam momentul potrivit sa afle si tati despre asta, asa ca a doua zi, intrebandu-l ce si-ar dori de Valentine's day, apoi de 1 martie, si in final, de ziua lui, am primit ca raspuns "un bebe"; i-am zis fericita ca se poate rezolva. :) Avea lacrimi in ochi si timp de vreo 20 minute nu putea spune prea multe; se vedea pe chipul lui insa ca era foarte bucuros. Dupa cele 20 minute, exalta de bucurie si nu stia pe cine sa sune prima data, ce nume punem, pe cine sa alegem nasi, si eventual ce facultate sa alegem pentru copil :))

Ne-am sunat mamele si le-am spus ca vor fi bunicute; evident ca ambele au plans de bucurie. Tatii au fost mai ceva mai rezervati limitandu-se doar la felicitari. Apoi a urmat cumnatul si sora, amandoi fiind surprinsi si luandu-le ceva sa se obisnuiasca cu ideea.

A fost o zi foarte frumoasa! Nu ne puteam opri din a ne face planuri frumoase legate de viitor, de a anunta prietenii in dreapta si in stanga si de a ne lauda (aici tati e expert). Ne-am uitat la data probabila a nasterii si stim ca daca totul va fi bine, bebelusul va veni pe lume pe la inceputul lunii octobrie, deci va fi balanta ca si tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hesstia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Hestia micoplasma si ureoplasma eu le-am facut in ziua 13, trebuie sa nu ai contacte 2-3 zile si sa nu te speli inauntru.
Histerosalpingografia e o procedura prin care iti verifica trompele.

Mihaela, multumesc pentru raspuns . Nu stiu insa daca sa fac HSG inainte sa incepem propriu-zis pentru bebe sau doar daca sunt probleme si nu raman gravida o anumita perioada de timp...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Hestia dar tu ai fost insarcinata vreodata?
Ai incercat sa ramai insarcinata si nu ai ramas?
Scuza-ma parca ai zis ca iti faci analizele si dupa aia te apuci de dar sper sa nu incurc borcanele.
Din punctul meu de vedere daca nu ai avut probleme cu trompele, gen sarcina extrauterina sau daca nu incerci de mult timp sa ramai insarcinata inca nu are rost sa faci histero, acum cum crezi si vezi ce mai zic si fetele, oricum costa in jur de 4-6oo Ron cam asa am gasit eu, poate tu nu ai nici o problema si ramai fara sa te chinui.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

Citat:

Ms pt galerie oricum

In curand gravidutza

gina noi te asteptam cu test..hai prinde curaj si fa unul , bafta multa maine dimineata intru neaparat sa vad rezultatul

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.

Mergi la inceput