Aspirante.optimiste > 20ani (765)
Raspunsuri - Pagina 9
MeAlex spune:
Acum am citit din urma mai mult:
Miha_23, imi pare tare rau ca treci si tu prin asta, cel mai bun tratament e sa incerci sa afli pe cat posibil cauza si apoi, sa va reapucati de treaba. Te imbratisez! Stiu ca acum ti se pare ca nimic nu mai are rost, dar incearca sa iti indrepti atentia mai mult catre sotul tau, incercati sa petreceti frumos momentele cand sunteti impreuna...da' fara treburi casnice.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
MeAlex spune:
Am gasit un articol care mi se pare util:
http://www.benessere.ro/Psiho/1727/Cum-treci-peste-dezamagiri.html
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
pentru sanatos!
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Am gasit un articol care mi se pare util: http://www.benessere.ro/Psiho/1727/Cum-treci-peste-dezamagiri.html Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm) pentru sanatos! |
multumim alex
mie imi face bine sa il citesc , poate trec mai usor peste dezamagire
Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...
ralucaneagu spune:
tot pe siteul trimis de tine am gasit si asta: SA FACI SAU NU UN COPIL?
http://www.benessere.ro/Psiho/924/Sa-fac-sau-sa-nu-fac-un-copil.html
ralucaneagu spune:
Sau GANDESTE POZITIV!
http://www.benessere.ro/Psiho/380/Gandeste-pozitiv.html
valicutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bob_Pixel Buna dimineata, girls! 1. Miha_23, imi pare foarte rau ca treci prin asta! Multa putere iti doresc, sa revii pe "baricade" cu optimism si speranta! 2. Eu m-am simtit tare naspa saptamana asta, am fost nevoita sa stau acasa ieri sa zac in pat. Sunt tare sfarsita si depresiva, deci am nevoie de vesti bune. Prin urmare... 3. Valicutza, Didi, Gina si Mya, nu vreti voi sa imi inseninati ziua cu || ?! Hai va rooooogggg!!! 4. Mya, din cate stiu, testele digitale se pozitiveaza mai greu ca cele clasice. Asa ca, poate incerci maine-luni un test normal! Tin pumnii! Bebe dragonel la bord ! |
off bob imi pare rau ca ai o stare aiurea..sa iti treaca repede , si sa te gandesti la bebitza care e pe drum
eu nu am apucat sa mai fac nici un test, nici nu am prin casa nici unul, azi z 42 , sanii la fel de durerosi ca acum 2 saptamani , foame si somn prost, cat se poate de prost
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.
valicutza spune:
revin cu listuta actualizata
valicutza ??? inca nu au venit uratii..z42
gina85- 24-25.02.2012
mya85- 24-25.02.2012
anne_marie79 - 29.02.2012
ana178081- 8.03.2012
luciana2008-8.03.2012
bafta fetelor
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.
ralucaneagu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui valicutza
off bob imi pare rau ca ai o stare aiurea..sa iti treaca repede , si sa te gandesti la bebitza care e pe drum eu nu am apucat sa mai fac nici un test, nici nu am prin casa nici unul, azi z 42 , sanii la fel de durerosi ca acum 2 saptamani , foame si somn prost, cat se poate de prost in curand tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25. probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ. |
NU STIU CUM REZISTI SA NU FACI TEST
MeAlex spune:
Bobule, cum te simti azi? Daca stai cuminte, ti-e mai bine?
pentru sanatos!