Aspirante.optimiste > 20ani (765)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

da,miha,cam urata situatiadaca zici ca familia ta va ajuta mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Neata fetelor!

Am fost si eu azi dim la dr, a zis sa asteptam inca 2 CM sa incepem stimularea.Deocamdata doar facem monitorizare si ma asteapta in zilele 10-14 la ecografie sa vada daca am vreun folicul mai de Doamne ajuta.

Nu prea mi-a placut ca dupa 4 luni de cand nu ne-am mai vazut parea ca a uitat de mine.I-am dat dosarelul,a zis ca spermograma e buna,HSG la fel...acum ramane doar stimualarea ovariana. Sa vedem ce mai se intampla pana atunci.

Didi imi pare rau de testul negativ
Fetele cu testarea va asteptam la titlu!

Miha te cred ca esti suparata,se aduna problemele. Cand o sa termini scoala eu zic ca e bine sa te angajezi,mai vorbesti cu colegii,mai iesi. Dar nu neaparat pentru bani,pentru tine.Asta e parerea mea,sper sa nu te superi pe mine.Si el daca e mofturos sa fie sanatos,al meu sot gateste,isi calca singur si face curatenie mai bine ca mine.Suntem egali,muncim cot la cot (eu mai mult decat el ca nr de ore) si acum daca ar face fite ca nu e buna mancarea facuta de mine cred ca data viitoare ar manca racituri din frigider.Cel mai bine e cand muncesti la fel sa imparti si responsabilitatile la fel.
Cand vad familii unde tatal se uita la TV in timp de mama are grija de copii,spala,calca,face mancare mi se face rau.
Asa daca ai lucra si tu nu ar mai avea ce sa-ti zica,asa el zice ca stai acasa si de aceea isi permite sa fie mofturos.

M-am intins,ma scuzati

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Miha ai mare dreptate, ce pot sa spun decat sa gasesti calea ce buna sa il faci pe sot sa inteleaga anumite lucruri, cel mai important este ca ai tai te ajuta si asta ar trebui ca sotul tau sa aprecieze foarte mult, iar cu batranii cum ai zis si tu nu se stie niciodata azi sunt bine maine nu si tot asa, chiar nu ai cum sa o lasi singura acasa doar sa angajezi pe cineva sa stea cu ea pana vi de la servici dar pana la urma ce muncesti platesti femeia care trebuie sa stea cu batrana. Of cam incurcata treaba.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Buna dimineta fetelor!

Gina, ce se mai aude de testuletzul ala?! Hai, ca eu sunt curioasa...

Kmy, nu dispera, sunt sigura ca fiecare mamica care are grija singura de puiul ei trece prin stari din astea.Incurajeaza-te ca este doar o perioada scurta, ca micutzul tau va creste si totul se va schimba, si intre timp fa rost de ajutor.Incearca sa vb cu sotul tau calm, explica-i exact ce simti, sunt sigura ca te va intelege.Si incercati sa gasiti solutii sa ai si tu putin liber, poate cand vine el de la servici sa stea cu copilul 1-2 ore si sa iesi sa te plimbi in liniste.

Suntem cate putin din tot ce iubim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Neata, fetele!

Mai, mai, si eu care credeam ca dragobetele o sa va binedispuna si cand colo dau numai peste drame existentiale. Mama mea m-a invatat o chestie (extrem de buna as adauga eu): cand te apuca nervii ca-ti lipseste nu stiu ce, gandeste-te la cei care nu au nici cat ai tu. Exemple pt nervii de pe aici: sot decedat, care te-a lasat cu doi copii mici de crescut, sot violent, care dupa ce ca te pune sa-i faci mancare, te mai ia si la o otanceala zdravana cand ajunge acasa, inundatii puternice care ti-au zburat casuta din temelii si multe altele (pot continua la nesfarsit). Asa ca hai,fuguta la oglinda, recitati-va: "sunt frumoasa, sunt desteapta, atat de desteapta incat nu o sa pun absolut nimic la suflet, sunt mai presus de toate tanguielile lumesti, nu ma atinge nimic, am intelegere pentru toti si pentru toate, nu mi se poate intampla nimic rau". Ca altfel vin si va bat pe toate, rand pe rand. Ce mama mamilor lasati toate prostiutele sa va macine? Pai cum sa mai vina bebeii?

In alta ordine de idei: o saptamana minunata va doresc, plina de iubire si fertilitaturi. Eu ma duc s-o spionez pe Bob la odisee

I.P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Ipopica ce frumos ai scris dar de unde sa mai am eu asa putere, intradevar ii multumesc lui DD pentru toate, dar in clipa asta sunt prea devastata, imi e frica de o despartire, imi e frica de tot.
Dana de multe ori zic ca ma duc la lucru dar aici in oras nu am gasit decat ocazional la magazine si nu rezist ca am mai fost, peste tot stai pe ciment si eu de la asta sunt varza ca am lucrat in magazin si patiserie si de acolo am facut anexite, cistite si tot asa, aproape in fiecare luna, din 2004 pana in 2009 am luat fisa de la policlinica unde mergeam eu si in fiecare luna am avut cate ceva, doctorita de la iasi a zis ca tot de acolo se trage si extrauterina.
Si eu sunt de acord cu familiile care muncesc dar uite ca deja baba azi ii e rau, stau pe langa ea ca a iesit ieri afara si azi nu mai poate.
Sa ma duc la lucru sa aduc pe altcineva in casa mea sa imi umble prin lucruri, sa ii bage prostii la baba in cap si sa o platesc si eu cu ce raman? Mai ales daca ar trebui sa fac si naveta la judet ca aici e jale cu lucru, nu se gaseste nimic.
Plus de asta daca as ramane gravida nu as beneficia de nimic, pe cand acum am continuitate la scoala si pot lua prenatal.
Azi va inebunesc cu problemele mele, dar cuie sa ii mai spun?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Of Dana daca ar fi sa mananc mancare facuta de el am mult de asteptat si plus de asta cand intru dupa in bucatarie trebuie sa stau macar o jumatate de zi sa fac curatenie, la mancare si la curatenie nu se baga.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

IPopica, sa ne traiesti zic! Indiferent cat mi-am stors eu mintile sa dau un sfat mai in firea lui pe aici, ca sa treaca fetele noastre usor peste supararile zilnice, uite ca sfatul asta nu-mi trecuse prin cap.

Fetelor, eu n-am cine stie ce experienta casnica ( luati cu acte de niciun an), am insa multa din aia de concubinaj () si zau ca ar trebui sa conteze. Ce am invatat eu in toti anii astia ( desi nu-s sufiecient de inteleapta sa aplic intotdeauna)? Ca trebuie sa ne mai gandim si la noi ca nu o face altcineva. Asa ca da, gasiti o modalitate de a va lua un moment de respiro ( Kmy sambata spune-i sotului sa stea o ora doua cu bebe si mergi si te plimba; Mihaelafalt, gaseste-ti iubita un serviciu. Asa socializezi si-ti mai schimbi putin rutina. Tare mi se strange sufletul de tine cand ma gandesc la podoaba de baba de care ai grija zilnic. Angajeaza-te sa vedem daca sotului ii convine sa dati bani cuiva care sa stea zilnic cu baba in locul tau). In alta oridine de idei, sotii nostri nu apreciaza ceva ce vine de la sine. Mama intotdeauna a zis "munca unei femei nu se vede", pentru ca ea inseamna copii, mancare, spalat, calcat. Daca insa n-ar mai face-o nimeni...dezastru! Trebuie sa-i faceti sa vada toate astea si eu nu gasesc alta solutie decat prin a-i implica si pe ei, vorba Danei. Pe sotul meu n-am reusit sa-l implic in chiar toate treburile casnice dar n-am renuntat la lupta. In schimb face si el cate ceva: dus gunoi, cumparaturile foarte grele ( ex. apa plata de 5 L etc). Chiar si cand gatesc ii mai spun: te rog pune tu legumele tocate in ciorba ca ies eu sa intind rufele. Sau intinde tu rufele ca eu fac x lucru. Si face. Mai protesteaza uneori dar face.

In crestearea copiilor am remarcat acum la sora-mea cat de important e ajutorul tatalui. Tati vine si il ia pe bebe seara, cand se intoarce de la serviciu, ca sa-i mai dea si mamei un moment de respiro. Si tati se joaca cu bebe mic si in felul asta se leaga si relatia lor. Mi se pare o abordare foarte sanatoasa. Zilele astea i-as ridica o statuie cumnatului pentru ce tata si sot bun se dovedeste a fi, desi le are si el pe ale lui.

Pfui, m-am lungit cat o zi de post.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mihaela, eu ti-am mai zis cum vad problema: aveti un apartament, nu aveti credite...e foarte important. Atunci trebuie sa mergeti pana la capat si s-o ingrijiti pe batrana, nu ai de ales. Asa sunt batranii, mai rautaciosi, mai copilarosi, nu avem ce face, crezi ca noi vom fi altfel? Incearca sa accepti lucrurile astea si sa ii spui sotului (dar calm) ca si tu aduci bani prin ajutorul fratelui si prin faptul ca aduci mancare de la ai tai si nu mai cheltuiti. Ioana are mare dreptate, sunt oameni cu probleme mari, foarte greu de rezolvat.
Incearca sa gasesti solutii, nu invinovati sotul, el e la mijloc si explodeaza din cand in cand.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Offff Miha nu stiu ce sa zic doar ca perioada asta e cam grea cam pt toate de aici,cam toat am avut crize sau anumite certuri in familie si parerea mea e ca nu apreciem ce avem si vrem intodeauna mai mult
Cred ca ar trebui sa iti gasesti ceva de munca ,asta doar ca sa mai schimbi aerul.....

In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...

Mergi la inceput