Aspirante.optimiste > 20ani (765)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Si mie mi-a zis ginecologul la care merg sa nu pun spottingul, dar nu cred ca e ok, spottingul e inceputul descuamarii endometrului, la unele femei incepe sangerarea mai repede, la unele mai greu. La un anumit moment aveam spotting de 5 zile, dupa ce avusesem de 2 si de 3 zile. Cand calculam incluzand si spottingul, ciclul era mereu de 29 zile, cand calculam fara spotting, varia ciclul. Concluzia mea a fost ca trebuie sa includ si spottingul. Oricum, importanta si perioada luteala, de dupa ovulatie, daca sare de 14 zile e sansa maricica de sarcina.
test pozitiv 10 feb => ovulatie 11 feb, esti in 15 DPO, baga test.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

de prin "delegatii"
MeAlex am sangerat mai putin ca la CM,dar mai mult decat daca m-as fii stres pe hartia ig(tb tampon).Adica curgea(putin,nu abundent),rosu,mai subtire ca ciclul.Am sangerat cam 4zile.Mi-a facut eco si mi-a zis atunci ca aveam cavitatea plina cu lichid(nu stiu ce inseamna),ca probabil ca o sa mai sangerez putin(dar n-a mai fost),foliculii erau toti mici,semn ca ovulatia se produsese,iar endometrul subtire.Atat.Deci ce insemana in viziunea voastra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Gina, eu abia astept sa vina maine sa faci testul!!!
Va pup pe toate de noapte buna

Suntem cate putin din tot ce iubim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata,fete

ginutahai cu testul!ca temperatura de 37 luata dimineata nemiscata si faptul ca ti-a intarziat indica sarcina!sa fie bebe!

kmyda,asa este,trebuie sa mai iesi,sa iti dedici timp tie!sunr convinsa ca esti o mamica ffff buna!

va doresc o zi de primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, fetelor !
Am intrat sa fac galerie fetelor care testeaza!
Si sa va urez sa aveti o saptamana frumoasa si insorita!

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata fetelor.
Eu sunt chioara de somn, obosita, cu durere de cap si o mie de nervi.
In conditiile astea pot sa merg maine sa imi fac analizele din ziua 21 sau nu are rost? Presimt ca daca fac prolactica in conditiile astea iese sigur varza.
As face dor progesteronul sa vedem cum stau, de estradiol nu stiu ce sa zic, de ce ar trebui facut?
Am citit mult wekendul asta despre mastodynon si am gasit tot pe DC multe fete care iau medicamentul si au facut hormonalele in timpul lui, nu contine hormoni, este homeopat, facut din plante si regleaza hormonii.
Acum sa va spun si de ce sunt suparata, m-am certat foarte tare ieri cu sotul, bineinteles din cauza soacrei si a banilor, dar faza m-ai proasta e ca ne-am jignit asa cum nu am mai facut-o niciodata si nu stiu de unde o sa vina puterea sa ne iertam.
A ajuns sa imi reproseze ca nu vreau sa fac un efort sa caut de lucru, dar nu vad cum m-as putea duce la lucru cu un sot super mofturos la mancare si curatenie, cu baba ca stiti si voi cum face crize si trebuie sa stau cu ea, cu scoala si cu o soacra nebuna care vrea tinuta in brate, plus umblatul la doctori si posibila operatie de luna viitoare.
I-am zis sa aleaga in tre copil si servici si daca alege serviciul o sa caut mai insistent poate gasesc ceva sa ii aduc bani, ca banii dati de fratele meu nu ii mai ajung, eu am un frate plecat afara si tot timpul ma ajuta, pot sa zic ca de multe ori e ca si cum as avea un servici fara sa fac nimic si la cateva luni imi da bani.
Imi vine sa ma duc la mama sa nu ma mai gaseasca acasa diseara dar mii ca dupa aceea o sa imi para rau si chiar nu o sa mai fie cale de intoarcere.
Kmy si eu sunt de parere ca trebuie sa iesi, daca te-ai duce la munca cu cine ai lasa copilul? Incearca si acum sa il lasi cu cineva si iesi si tu din rutina asta zilnica.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele!

Miha_23 imi pare tare rau! sper sa iti revi cat mai repede si sa va ajute Dumnezeu ca data viitoare sa fie totul bine.
Deny ma bucur ca esti mai bine si cine stie poate bebe o sa apara mai devreme decat te astepti. Frumoasa povestea si mie mi-au dat lacrimile, foarte impresionant.
Mya imi pare rau de z1.
Gina, Valicuta va tin pumnii stransi, dar aveti rabdare nu gluma
Kmy cum au spus si fetele ar trebui sa iti faci sotul sa inteleaga ca nu poti sa stai inchisa numai incasa, fa-ti un program si gaseste-ti timp sa iesi cateva ore.
Miha o sa treceti si peste asta important este sa comunicati si sa gasiti puterea de a va ierta, sotul tau ar trebui sa inteleaga ca nu poti sa mergi deocamdata la munca avand in vedere ca trebuie sa ai grija de cea batrana.

Fetelor la mine a inceput secretia egg de ieri ziua a 9a a cm, maine sun la dr sa ma programez la monitorizare.
toate fetele.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

buna fetelor!!
am incercat sa va citesc din urma dar pur si simplu nu am putere, parca am ajuns la fundul prapastiei!!!de altfel si al meu sot mi-a zis ca pe zi ce trec devin tot mai rece si distanta, a uitat de cand nu m-a vazut zambit, i-am explicat de atatea ori ca el s-a saturat de stat acasa in 2 sapt de concediu, dar eu in 11 luni!!
am uitat ce inseamna sa te plimbi prin oras, parc, sa privesti o vitrina, sa bei o cafea cu o prietena, singurele mele iesiri sunt cele in care mergem sa facem cumparaturile lunare pt casa, adik 2 iesiri in supermarket si atunci pe fuga k el nu are rabdare sa pierdem mai mult timp decat strictul necesar!!
i-am spus ca ma bate gandul sa ma intorc la serv dupa ce face juniorul un an desi sunt in crestere 2 ani, doar pt simplul fapt ca o iau pe aratira de atata stat acasa!!el nu este deloc incantat de idee!!
poate nu asta ar fi cea mai grava problema, dar mi-am pierdut si rabdarea cu propriul copil, nu mai gasesc tragerea de inima sa ma joc cu el, sa-l fac pe el sa rada!!!simt ca mi-am pierdut statul de "Mama"!!!fetelor scz pt aceasta jalba!!

Mihaela sper ca primesc sapt asta informatiile de care ai nevoie!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Neata fetele!
Dam cafeeluta si asteptam vesti :D
Kmy: nu=ti mai face griji, fiecare mama are periaode din astea, cine zice ca e usor sa cresti un copil nu stie ce vorbeste.Hai capu sus, put big smile on your face..

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Miky faza e ca babeta acuma si-a revenit dar nu pot sti ca si cand i-a mai fost rau azi era bine si dimineata nu se putea ridica sau invers.
Nu stiu cum sa il mai iau, cand vine vorba de soacra nu se mai poate discuta cu el si ce e mai rau e ca ieri am si facut-o nebuna si lui i-am zis sa nu mearga cu mine la biserica ca ma enerveaza sa il vad si degeaba merg asa ca sincer am cam pus si eu paie pe foc dar nu mai pot, aseara trebuia sa mergem sa ii ducem la tren pe sora mea operata luna trecuta si pe fratele meu ca mergeau la control la Cluj si el scandal ca nu merge asa ca mi-a sarit tandara ca ei l-au ajutat foarte mult, la sora am magazinul de mobila deschis tot la insistentele lui pe care ii platesc chiria plus salar foarte putin si care e in prag de faliment ca nu se vinde nimic, si fratele tot timpul ne-a ajutat la descarcat, montat de toate ce era de facut si de cele mai multe ori fara bani si sotul meu acum zice ca nu merge sa se descurce ei dupa ce toata saptamana a zis ca merge.
Cum sa mai tac din gura ca pe soacramea am purtat-o numai noi pe la spitale si hai duminica in vizita la spital pana la iasi ca na e singura, fratele lui cand a fost bolnav nici nu s-a pus problema imediat am fugit la el, si am mers de cateva ori nu odata si acum cand prostii mei il ajuta si nu ia cerut niciodata nimic eu sa tac din gura? Chiar nu mai pot suporta, apartamentul a meu este inainte de a ma marita cu el, masina am luat-o jumatate din banii de la nunta jumatate de la fratele meu, mancare car de toate de la mama si de la sora mea, inca de multe ori imi da sa ii duc si soacrei, la treaba la mama nu merg niciodata si acum tot el scandal ca stau acasa si nu lucrez.
Voi ce ziceti?
Eu am impresia ca i sa cam urat de mine de face mofturile astea.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata ,bob

neata,mihasa nu pleci de acasa!trebuie sa se rezolve problemele!

miky,neatasa fie luna norocoasa!

neata laurikeu am nevoie de muuulta cafea.azi noapte am adormit tarziu,m-am trezit devreme.

Mergi la inceput