Aspirante.optimiste > 20ani (765)
Raspunsuri - Pagina 21
Mihaelafalt spune:
Alex eu sunt super constienta ca am chinuit atat timp de 6 ani si nu vreau sa renunt la apartament si la banii pe care i-am bagat in el pentru niste mofturi deale sotului ca nu are el bani sa mearga in fiecare sambata sau duminica sau si-si sa o vada pe masa, care nu ne ajuta cu nimic si cand am imprumutat niste bani de la ea cu mobila tot a insistat ca nu ii trebuie banii sa ii tinem noi ca avem nevoie si cand m-am hotarat eu sa ii duc banii ca aveam imi zice cum dar numia ata in 6 luni eu ma gandeam ca i-ai pus la banca si am si dobanda la ei.Atunci ce sa mai zic, e clar ca e nebuna dar trebuie sa o iau cu incetinitorul, sa ma calmez ca sa nu inebunim si eu si sotul si sa pierdem ce am cladim in 6 ani de casatorie.
Multumesc tuturor ca imi sunteti alaturi, cred ca ies putin in oras sa platesc facturile din banii mei pentru analize ca altii nu mai sunt, acum cat am un moment de respiro ca babeta doarme.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Ana178081 spune:
Miky,Kmy n-ati mai intrat pe aici de ceva vreme.Se simtea lipsa voastra.
Imi pare rau Kmy,Mihaela ca aveti probleme,e groaznic sa stai in casa,eu n-as suporta,as lua-o pe strazi de nebuna
Eu ma fost plecata cu sotul in Spania de 5 ori,ultimele 2dati in vizita 9zile,dar primele 3 am stat acolo(2luni jumate/2luni jumate/6luni),n-am lucrat(n-am gasit) si vreau sa spun ca ma dereglasem rau de tot cu programul(ma culcam la 6-7dim,ma trezeam pe la 5-6pm,fugeam repede sa fac ceva cumparaturi si mancare,venea sotul apoi eu iesem singura afara,ma plimbam 1-2ore k altfel innebuneam),nu aveam prietene acolo,mai mergeam uneori la plaja...Simteam nevoia sa fac ceva,sa muncesc,asa ca pana la urma tot m-am intors in tara,nici nu ma mai intelegeam cu al meu,preferam sa las tot,sa divortez,decat sa mai stau acolo
MeAlex spune:
Mihaela, eu si nu numai eu, ne chinuim zeci de ani ca sa platim ratele unui apartament; eu mai am 20 de ani de platit pentru o garsoniera, fie ea si mare...evident ca nu mai stam 20 de ani aici. Este o investitie, si la tine la fel, este o afacere, un parteneriat. Ar trebui sa discutati cand sunteti calmi, e clar ca fiecare a acumulat furie si frustrare. Are dreptate Gina, ne proiectam mereu in viitor, ne gandim la ce nu avem, si uitam de cei din jur, la ei nu suntem atenti si regretam cand e prea tarziu.
Ana, si eu stau acasa si caut job. Daca trebuie, stai...bine, fac alte chestii: ma ocup de toate platile, cumparaturi, gatesc, la curatenie ma ajuta sotul si fac toate astea fara sa ma agit, oricum nici inainte nu ma deranjau.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IPopica ... In alta ordine de idei: o saptamana minunata va doresc, plina de iubire si fertilitaturi. Eu ma duc s-o spionez pe Bob la odisee |
Spioneaza, Spioneaza, ca am nadragi, sunt decenta
Am cam facut pauza de forumeala zilele astea ca sunt nitelus paradita, da' cand imi reviu, sa va tineti ! Ca o sa debitez cate luna si-n stele, de-o sa ma expediati pachet la odisee numai sa nu-mi mai auziti clanta p-acilea.
Pupz IP
Edit, forumul nu stie clasicul sh romanesc, huaaaa!
Bebe dragonel la bord !
Ana178081 spune:
MeAlex bine ca esti in Romania,in afara e mult mai greu,n-ai prieteni ,acolo fiecare e pentru el.Acum cu criza asta si acolo e la fel de greu,bine imi imaginez ca nu ca aici,dar este.Gasesti greu servici acolo si daca nici nu stii limba e cam egal cu zero.
Am stat si eu acasa si aici si acolo,avea bani(imi trimitea sotul de afara),nu-mi trebuia servici,uneori mai lucram si aici,dar cum nu-mi convenea ceva plecam.Eram mai nepasatoare,mai rebela.Acum nu mai concep sa nu lucrez.Cand stau weekend-ul(samb,duminik,luni) acasa ma plictisesc groaznic,lunea stau pe jar,abea astept sa ajung la munca.Bine am si niste colege ff de treaba,mai zapacite si e super-atmosfera.
Insa imi este destul de greu ca eu n-am cu cine sa ma cert
Sotul meu nu mai vrea sa stea in Buc(sta la tara acum) si v-a trebui sa renunt eu,oricum m-am cam saturat de sefa(imi pare rau doar de fete) si sa ma mut la el in cateva luni.Mai vedem cum se comporta cu mine
Hai ca v-am zapacit si eu cu problemele mele
IPopica spune:
Subscriu la cei multi ani de plata la garsoniera. Cand o avea fi-miu/mea 20 si ceva de ani o sa-i dau actele de proprietate cadou. Eh? 32 mp, ce naiba.
Hai fetili, lasati astea la o parte, probleme vom avea oricand. Si daca nu avem, inventam. Intotdeauna vom vrea mai mult si mai bine. In clasa a 4-a voiam sa fiu doamna de afaceri, sa am masina, casa, taioare, tocuri si palarii. Am ratat sa mentionez ca o casa ar trebui sa fie mai mare de 1 camera. Ete ca le am. Da' acu vreau mai multe camere si casa = casa pe pamant. Voiam si un mascul feroce care sa ma iubeasca, respecte, rasfete, bla bla. E feroce, le face si p-alelalte, da' la fel am uitat sa mentionez diverse mici alte detalii (sa nu fie cracanat, sa nu fie enervant, sa aiba cal alb, sa fie mai inalt ca mine, bla bla)
Asa ca aveti grija ce va doriti. Io am ajuns la "sa fiu fericita" - si am grija sa ma fericesc in fiecare zi. Acum de exemplu zambesc gales la o nectarina. Ieri am luat martisoare si cand am ajuns cu ele acasa le-am admirat juma de ora ce dragute iereau iele, si cum semnifica fiecare cate ceva. Si-am fost fericita.
ca sa fiti si voi fericite, nitelus
I.P.
gina85 spune:
Ufffiiiii fetelor nu e destul de grea viata asta ca sa ne-o mai aglomeram si noi cu toate celelalte..
Probleme sunt si vor exista,important e sa trecem peste si nu conteaza cum...
pt fiecare din voi
KMY si MIHA capul sus ca viata e scurta si merita traita cu bune si cu rele...ganditi-va ca sunt altii care stau mai rau ca noi
Noi avem net sa mai vb,e un pas mare
In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
Mihaelafalt spune:
Ipopica ce frumos vorbesti, si noi adica eu si sotul visam la clipa cand o sa fie apartamentul al nostru sa il putem vinde si sa ne facem o casa pe pamant a noastra.
Acu vreo saptamana ne uitam la proiecte de casa si eram asa fericiti, sper sa nu ne afecteze pe niciunul la rezultatele la analize certurile astea.O sa incerc sa vorbim frumos diseara cand vine, dar nu stiu daca il pot indupleca ca de dimineata nu m-a sunat niciodata si a si plecat fara sa ma pupe ceea ce nu s-a intamplat pana acum.
Gata am terminat sa imi plang de mila, haideti sa vorbim despre si despre cum sa ne implinim visul.
Maine o sa imi fac doar progesteronul, Alex tu ce zici daca miercurea trecuta am avut test de ovu negativ inseaman ca am ovulat marti sa merg maine sa fac progesteronul sau miercuri?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Ana178081 spune:
Luciana2008,Anne_Marie pe unde sunteti,nu mai intrati?
Fetele care tb sa va testati,ce faceti?Ne tineti in tensiune??Chiar asa?
MeAlex eu am avut UCM pe 4.02,test ov IIpe 19.02,iar CM=33z.Cand e ok sa ma testez?In z34(8.03) sau la 15z de la ovulatie(6.03)?
Fetele voi ce ziceti?
V-am lasat o poza la profil mai vesela,pt voi toate