Aspirante.optimiste > 20ani (765)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

Citat:
citat din mesajul lui gina85

Citat:
citat din mesajul lui ralucaneagu

ginuta
la mine e mai complicat , eu sunt inca in analize , maine primesc rezultatul la progesteron si am inima cat un purice
o sa vedem de maine ce drum apuc , trebe sa merg la dr cu rezultatul .
eu am ceva probleme , nu am menstruatie decat cu duphaston asa ca trebuie investigat mult . Din aprilie o sa ma intorc in tara , la galati la parinti , de abia astept . o sa caut acolo un dr bun si vedem ce e de facut

Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...

sa fie bine analizele
Te intorci de tot in tara sau doar ca sa faci la noi niste investigatii
Si eu tot acasa am facut cate ceva ca aici daca nu ai macar 2 ani iti zbat usa in fata si acum culmea ironiei trebuia sa merg la doc pe 20 feb si era in concediu medical si a ramas sa ma duc pe 10,11 martie spunandu-i ca am 2 ani si chiar daca nu am ajuns dar doar asa se uita la tine

In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...

ma intorc acasa pentru o luna , avem vacanta de paste in aprilie dar ne gandim tot mai serios sa ne intoarcem de tot
parca nu mai avem nici un rost aici , e greu printre straini iar aici in argentina oamenii sunt rai , desi se spune ca sunt latini ca noi si sunt calzi . Nu e asa

Mergi la inceput

hai ginuta fa un test , ne tii pe toate aici pe jar

are dreptate deny , sanii ca silicoanele cum ii descrii tu , sunt semn clar de sarcina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Buna dimineata fetele. Ups, e 11.41 despre ce dimineata oi vorbi eu...

Vineri zi de medic si de analize la mine. Control si secretii si papa. Acum astept rezultatele peste doua saptamani.

Vestea proasta e ca TSH-ul meu iar a scazut. Urcase aproape de limita inferioara cand eram insarcinata si acus se duce din nou...la balamuc, nu stiu exact unde vrea sa ajunga. Asa ca saptamana asta ma prezint la endocrinolog sa vededem ce mai zice.

Vestea buna e ca vineri si sambata am avut teste pozitive de ovulatie. Azi inca n-am testat si nu stiu daca s-o mai fac. Vineri am prestat regulamentar, ieri pauza ( ca sa ne refacem pestisorii ), astazi avem planuri mari, din nou.

Gata cu mine.
Lore am citit din urma despre pizza aia a ta. Ce ma fac eu acum ca vreau sa incep o dieta mai sanatoasa, combinata cu sport Multe kg in plus care trebuie sa dispara iar acum visez la pizza. Ufff

Miha_23 daca ai stii cat m-a intristat mesajul tau...Tu ai avut testul pozitiv cu o zi doua inainte de mine. Tare ghinioniste am fost. Dar sa stii ca eu am ridicat fruntea sus si am zis ca trebuie sa merg inainte. Putere multa iti doresc, iti inteleg durerea si dezamagirea atat de bine...

Bob Crispy aia sunt un medicament foooooarte bun pentru mine. Mai ales antidepresii de orice fel. Deci imi dau seama de ce la tine au facut minuni anti greturi si stare de rau. Pupam fata sa se simta mai bine.

Fetele ( Gina, Valicuta) hai cu liniutele alea ca eu nu mai am rabdare domne! E musai sa ne inseninati si noua ziua.

Dr gine mi-a explicat ca de la ovulatie trebuie sa numar 14 zile si atunci voi stii sigur cand vine menstruatia. Ea a parut incantata ca folosesc testele de ovu. Zice ca daca am teste pozitive in fiecare luna e semn ca ovarele functioneaza corect si-si fac treaba. Bravo lor, zic si eu

tinem pumnii sa fie bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Luna asta eu nu-mi mai urmaresc ovulatia nici dupa TB. Habar nu am cand va fi ovulatia. Desi banuiesc deja cand, ca nu ai cum sa nu stii dupa atatea luni de monitorizari foarte atente, deja stii automat cand ovulezi si cand iti vine si CM.
Tot ca vb de ovulatie, azi mi-am depsitat egg, si curioasa, am si numarat zilelele de la z1, azi sunt in z9.
Iaca luna asta iar se schimba ceva in CM, o veni ovulatia mai devreme. Sau deja am ovulat?

Sunt nauca cu ovulatia asta a mea, pt ca nu o mai urmaresc atent. Sa vina cand vrea, ca oricum stiu ca bebe la mine nu va fi, sarcina pana la termen am in vedere, ca de ramas gravi stiu ca raman usor.

Mergi la inceput

Mya, imi pare rau pt z1. ca sunt alaturi de tine.

Maria(mrenescu)
Tin pumnii sa fie cu noroc luna assta si peste 2 saptamani sa ne anunti cu II

Nu va pierdeti speranta

Stiu ca pt mine numi dau sanse la bebe ca am scris cam negativ la adresa mea, dar vreau sa ma bucur pt voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Fetelor va promit ca maine merg si cumpar test
Chiar nu am cum astazi pt ca aici unde stam avem doar o farmacie si e inchisa
Credeti-ma ca am inma cat un purice,si ala o are mai mare ca a mea

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Citat:

Fetelor va promit ca maine merg si cumpar test
Chiar nu am cum astazi pt ca aici unde stam avem doar o farmacie si e inchisa
Credeti-ma ca am inma cat un purice,si ala o are mai mare ca a mea

In curand gravidutza

hai k azi te iertam , dar maine nu mai scapi de gura noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Luna asta eu nu-mi mai urmaresc ovulatia nici dupa TB. Habar nu am cand va fi ovulatia. Desi banuiesc deja cand, ca nu ai cum sa nu stii dupa atatea luni de monitorizari foarte atente, deja stii automat cand ovulezi si cand iti vine si CM.
Tot ca vb de ovulatie, azi mi-am depsitat egg, si curioasa, am si numarat zilelele de la z1, azi sunt in z9.
Iaca luna asta iar se schimba ceva in CM, o veni ovulatia mai devreme. Sau deja am ovulat?

Sunt nauca cu ovulatia asta a mea, pt ca nu o mai urmaresc atent. Sa vina cand vrea, ca oricum stiu ca bebe la mine nu va fi, sarcina pana la termen am in vedere, ca de ramas gravi stiu ca raman usor.

Denny ai inceput analizele sau investigatiile ca sa descoperi de ce nu poti duce sarcina??

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Stai relaxata pana maine, Gina, sa nu faci rau la bebitz

Fetele eu ies nitel de pe forum ca treb sa fac mancarica, vine ora pranzului si nui nik de mancare
O sa fac ceva din ciuperci, nush ce
O sa vedem ce voi face

Va doresc o amiaza frumoasa

Mergi la inceput

Citat:

Denny ai inceput analizele sau investigatiile ca sa descoperi de ce nu poti duce sarcina??

In curand gravidutza

Inca nu Gina.

Pt ca nu am bani.
Nush cand o sa le fac pt ca acuma treb sa gasesc job sa fac ceva money. O sa fac analizele in tara cand m-oi duce pe acasa, sau aici daca oi sti mai bine germana. Habar nu am ce va fi maine, asa ca... nush cand le-oi face.
Acuma am alte prioritati: sa gasesc job si sa adun ceva bani.
De imprumutat bani nu mai pot.

Pana atunci daca Dumnezeu va face minunea sa raman gravi si sa duc sarcina pana la termen, atunci va da-ti seama cat de happy voi fi. Dar... e doar un vis care stiu ca nu se va implini.
Nah, imi zic si eu mie acuma: nu-ti pierde speranta si increderea in Dumnezeu, ca ascunse sunt caile Domnului.

Hai ca ies.
V-am pupat

Mergi la inceput