Aspirante.optimiste > 20ani (765)
Raspunsuri - Pagina 15
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucaneagu neata buna fete cucuiete va admir pe voi doua pt rabdarea ce o aveti , sa va ajute dumnezeu sa fie testul dublu ginuta, din cate stiu si eu , 37 e o temp buna si ar putea indica o sarcina Fiecare copil e suma unor minuni intamplate... |
RALU CE ORA E ACOLO LA TINE FATA ?
In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
gina85 spune:
citat din mesajul lui valicutza nu, o sa incerc azi sa ies sa ajung la o farmacie , ca de cand ma tin..dar tot am impresia ca trebuie sa imi vina si nu m-am grabit sa ma lovesc iar de un test negativ in curand tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25. probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ. |
Si eu vali am o frica sa nu fie negativ
nu am vb cu nimeni de intarziere(stiu ca e mica)dar nu am avut curajul
Aseara ma dureau ovarele de l-am treit pe al meu si el imi spunea scumpul sa nu mai beau acid seara ca de asta ma doar bineinteles ca nu i-am data la care ma testez ca nu vreau sa mai fie un agitat in casa
In curand gravidutza
ralucaneagu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gina85
RALU CE ORA E ACOLO LA TINE FATA ? In curand gravidutza Inima nu cunoaste ratiunea, Mintea nu cunoaste sentimentele... |
la mine e 6 , 35 dimineata
nu am somn , am intrat sa citesc vesti bune de la voi
Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...
gina85 spune:
citat din mesajul lui DenyAnd Fetele, am plans asa de multcand am citit povestea asta. Cititi si voi... daca nu ati citit. Iubirea ne poate salva de la moarte |
Denny ce frumoasa poveste,m-a emotionat
Iubirea e atat de frumoasa si cu bune si cu rele doar ca baiatul asta a facut doar lucruri bune
In curand gravidutza
ralucaneagu spune:
citat din mesajul lui DenyAnd Fetele, am plans asa de multcand am citit povestea asta. Cititi si voi... daca nu ati citit. Iubirea ne poate salva de la moarte |
si eu am lacrimi in ochi si ... cam da , asta e iubirea adevarata
gina85 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ralucaneagu
la mine e 6 , 35 dimineata nu am somn , am intrat sa citesc vesti bune de la voi Fiecare copil e suma unor minuni intamplate... |
Cand am zis ca esti o dulce am stiut ce zic
La tine cum decurg treburile,in ce perioda esti ?
Scuze dar is atat de bulversata ca am uitat daca ai zis
In curand gravidutza
ralucaneagu spune:
ginuta
la mine e mai complicat , eu sunt inca in analize , maine primesc rezultatul la progesteron si am inima cat un purice
o sa vedem de maine ce drum apuc , trebe sa merg la dr cu rezultatul .
eu am ceva probleme , nu am menstruatie decat cu duphaston asa ca trebuie investigat mult . Din aprilie o sa ma intorc in tara , la galati la parinti , de abia astept . o sa caut acolo un dr bun si vedem ce e de facut
mrenescu spune:
Buna dimineata fetele. Ups, e 11.41 despre ce dimineata oi vorbi eu...
Vineri zi de medic si de analize la mine. Control si secretii si papa. Acum astept rezultatele peste doua saptamani.
Vestea proasta e ca TSH-ul meu iar a scazut. Urcase aproape de limita inferioara cand eram insarcinata si acus se duce din nou...la balamuc, nu stiu exact unde vrea sa ajunga. Asa ca saptamana asta ma prezint la endocrinolog sa vededem ce mai zice.
Vestea buna e ca vineri si sambata am avut teste pozitive de ovulatie. Azi inca n-am testat si nu stiu daca s-o mai fac. Vineri am prestat regulamentar, ieri pauza ( ca sa ne refacem pestisorii ), astazi avem planuri mari, din nou.
Gata cu mine.
Lore am citit din urma despre pizza aia a ta. Ce ma fac eu acum ca vreau sa incep o dieta mai sanatoasa, combinata cu sport Multe kg in plus care trebuie sa dispara iar acum visez la pizza. Ufff
Miha_23 daca ai stii cat m-a intristat mesajul tau...Tu ai avut testul pozitiv cu o zi doua inainte de mine. Tare ghinioniste am fost. Dar sa stii ca eu am ridicat fruntea sus si am zis ca trebuie sa merg inainte. Putere multa iti doresc, iti inteleg durerea si dezamagirea atat de bine...
Bob Crispy aia sunt un medicament foooooarte bun pentru mine. Mai ales antidepresii de orice fel. Deci imi dau seama de ce la tine au facut minuni anti greturi si stare de rau. Pupam fata sa se simta mai bine.
Fetele ( Gina, Valicuta) hai cu liniutele alea ca eu nu mai am rabdare domne! E musai sa ne inseninati si noua ziua.
Dr gine mi-a explicat ca de la ovulatie trebuie sa numar 14 zile si atunci voi stii sigur cand vine menstruatia. Ea a parut incantata ca folosesc testele de ovu. Zice ca daca am teste pozitive in fiecare luna e semn ca ovarele functioneaza corect si-si fac treaba. Bravo lor, zic si eu
gina85 spune:
citat din mesajul lui ralucaneagu ginuta la mine e mai complicat , eu sunt inca in analize , maine primesc rezultatul la progesteron si am inima cat un purice o sa vedem de maine ce drum apuc , trebe sa merg la dr cu rezultatul . eu am ceva probleme , nu am menstruatie decat cu duphaston asa ca trebuie investigat mult . Din aprilie o sa ma intorc in tara , la galati la parinti , de abia astept . o sa caut acolo un dr bun si vedem ce e de facut Fiecare copil e suma unor minuni intamplate... |
sa fie bine analizele
Te intorci de tot in tara sau doar ca sa faci la noi niste investigatii
Si eu tot acasa am facut cate ceva ca aici daca nu ai macar 2 ani iti zbat usa in fata si acum culmea ironiei trebuia sa merg la doc pe 20 feb si era in concediu medical si a ramas sa ma duc pe 10,11 martie spunandu-i ca am 2 ani si chiar daca nu am ajuns dar doar asa se uita la tine
In curand gravidutza
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui gina85 Asta e a doua luna cand monitorizez ovulatia in sensul ca is atenta la mucus fac teste si ff Si luna aceasta dupa ele am ovulat ziua pe 10(si tin sa le dau dreptate pt ca am avut dureri de ovare si egg) si faza luteala e ca in 13 po spotting iar 14 cm Stiu ca nu is sigure ci doar monitorizarile echo dar daca pe astea le pot face,astea le-am urmarit Nu am nik ,nici spotting nici menstra doar acum am bagat de seama ca am sanii umflati de spui ca am silicoane (dar poate fi si un simptom premenstrual) DENNY TU CUM TI-AI DAT SEAMA CA AI RAMAS IN AFARA TESTULUI POZITIV In curand gravidutza Inima nu cunoaste ratiunea, Mintea nu cunoaste sentimentele... |
Sanii ca silicoane??? Waw, si mai rabzi cu testul???
Hai ma' chiar esti gravidutza!
Deci daca zici ca ai ovulat pe 10feb, azi esti in 16DPO, si ai 3 zile de intarziere (pt ca luna trecuta ai avut 13DPO, faza luteala ramane fixa).
Cum mi-am dat seama ca eram ?
La prima sarcina, mi s-au schimbat gusturile la mancare, prea batea la ochi ca sa le ignor, nu mai suportam sa mananc inghetata, care era preferata mea de mancam si 3 una dupa alta si tot nu ma saturam, dar atunci o singura data am dat cu limba pe inghetata.... phuuuu nu-mi place.
Altceva: aveam pofta mare de carne si rosii, mancam cu kg-ele si inca mai vroiam.
Sani tari si voma, nu aveam. Ah, eram tare-tare uituca, incurcasem tare nasol ziua de sambata cu vineri.
Dar cel mai important era feelingul, pur si simplu simti ca esti gravi. Starea psihica este schimbata total, esti mai optimista, mai vesela, happy, zambesti mereu...
A doua oara, la fel feelingul imi spunea ca sunt gravi, simptome nu prea aveam, doar ca mi-era foame mereu, noaptea ma trezeam la 3:30-4 sa fac pipi. Era putin diferit de prima sarcina.
La ambele sarcini aveam mereu dureri usoare la burtica, ba la ovare, ba la uter, intepaturi.
La fel la ambele 5 zile intarziere, dupa... nu a fost sa fie . Stii deja, probleme la implantarea samburelului de peretele uterului meu.
(eu am CM regulat, fix a doua zi dupa 15DPO, venea rosu-dupa prima pierdere. acuma dupa a 2a pierdere vad ca am 14DPO, nush sigur, ca dupa 2a pierdere nu mai monitorizez ovulatia cu OPK ca sa stiu sigur100%, ghicesc ovulatia dupa simptome intepaturi la ovar si egg si TB si dau cu presupusul cand ar fi ovulatia)