Aspirante.optimiste > 20ani (765)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
gina te astept cu vesti bune...eu am facut ieri testu si e negativ....ciclu inca nu a venit deci....ma paste vizita la doc...
va puup si duminica faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Buna, fetelor dragi!

Deny
, multumim de poveste, foarte frumos, uite ca e posibil si in realitate, nu doar in filme.

Raluca, sa stii ca si eu am probleme ca tine, mie mi s-a oprit menstruatia 6 luni si apoi numai cu duphaston mi-a venit, am luat si ceva naturist 3 luni dar nu a avut efect.Acum am 2 luni de cand nu mai iau, prima luna a venit normal, a doua la 22 de zile si acum astept sa vad ce va fi a 3-a.

Fetelor, am vb cu o dna de vreo 50 de ani, cunostinta cu mami, si ea a luat duphaston tot pt reglarea ciclului, prescris de medic, si cica i-a crescut un fibrom f mare de la el, luna trecuta s-a operat.Credeti ca de la duphaston, sau poate il avea dinainte?
Inca ceva, eu de 3 zile iau laptisor de matca, am auzit ca e bun in infertilitate, si petele mele maronii s-au oprit.Ati mai luat careva, credeti ca e daunator?N-as vrea sa fac mai mult rau decat bine.

Gina, eu sunt sigura ca la tine e bebe!Daca as fi mai aproape ti-as da test de la mine, am o rezerva de 11 si cred ca expira pana sa am ocazia sa le fac. si tin pumnii stransi!

Deny, tu nu ai asigurare aici? Sau macar sotul tau, ca atunci ai si tu dupa el.Nici eu nu stiu bine germana, dar majoritatea stiu si engleza si e ok.Eu de fiecare data m-am dus singura si m-am descurcat.Si analizele care te trimit ei sa faci toate sunt gratuite.

Fetelor, va pup pe toate si va doresc o duminica placuta! Eu ies cu barbatzelul in oras, ca azi se deschid inghetatoriile, si mamaaa, ca pofta am sa mananc!!!

Suntem cate putin din tot ce iubim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Nu avem asigurare aici. Ne-a mai propus cineva sa ne facem asigurare. Nu stiam de asta ca se fac analizele gratuit aici. Activeaza-ti te rog PM ca sa te mai intreb ceva,ca sa nu facem offtopic aici
Multumesc pt raspuns

Cum plecati voi in oras pe vremea asta? E urat afara, a plouat cu lapovita, bate si vantul.

Mergi la inceput

Fetele, eu stau cu germana in fata ca e musai sa o invat.
Si am intrerupt nitel lectia ca sa va scriu ce simt acuma: ma inteapa ovarul stang. Deja ovulez?
Se pare ca da, pt ca azi am avut si durere de cap cam insuportabila, care o am in fiecare luna exact in ajunul ovulatiei(cand scade TB).
Azi sunt in z9.
V-am scris ca sa stiti ca si in z9 poti sa ovulezi, asa ca cele care faceti teste de ovulatie (pt Camcris in special, ca zilele trecute intrebai cand sa incepi testarea), io zic sa incepi cat de devreme poti, ca nu stii de unde sare iepurele.
Eu in august am ovulat in z14, in sept-in z18, apoi urmatoarea luna era z14, noiem-z12 spre z13, dec-z11, apoi la urm CM-z12, alt CM-z14, luna asta ovulez deja azi, z9, sau la noapte (z10).
V-am lasat istoricul meu ca sa faceti concluzie ca ovulatia vine in fiecare luna la zile diferite la aceeasi femeie.
(cu toate ca stiu de faptul ca faza preovulatorie nu e fixa, eu tot sunt socata ca ovulez in z9, nu m-am asteptat asa de devreme ca credeam ca o am eu fixa la zilele 12-14. Da' de unde)

Si MeAlex zicea ca faza preovulatorie variaza mereu, dar cea luteala mereu ramane fixa.

Fiti pe faze fetele ca sa prindeti la timp ovulatia .
Sa vina cat mai multi dragonei

Mergi la inceput

Eu ma intorc la Deutsch lernen

Va doresc o seara frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

Citat:
citat din mesajul lui daena

Buna, fetelor dragi!

Deny
, multumim de poveste, foarte frumos, uite ca e posibil si in realitate, nu doar in filme.

Raluca, sa stii ca si eu am probleme ca tine, mie mi s-a oprit menstruatia 6 luni si apoi numai cu duphaston mi-a venit, am luat si ceva naturist 3 luni dar nu a avut efect.Acum am 2 luni de cand nu mai iau, prima luna a venit normal, a doua la 22 de zile si acum astept sa vad ce va fi a 3-a.

Fetelor, am vb cu o dna de vreo 50 de ani, cunostinta cu mami, si ea a luat duphaston tot pt reglarea ciclului, prescris de medic, si cica i-a crescut un fibrom f mare de la el, luna trecuta s-a operat.Credeti ca de la duphaston, sau poate il avea dinainte?
Inca ceva, eu de 3 zile iau laptisor de matca, am auzit ca e bun in infertilitate, si petele mele maronii s-au oprit.Ati mai luat careva, credeti ca e daunator?N-as vrea sa fac mai mult rau decat bine.

Gina, eu sunt sigura ca la tine e bebe!Daca as fi mai aproape ti-as da test de la mine, am o rezerva de 11 si cred ca expira pana sa am ocazia sa le fac. si tin pumnii stransi!

Deny, tu nu ai asigurare aici? Sau macar sotul tau, ca atunci ai si tu dupa el.Nici eu nu stiu bine germana, dar majoritatea stiu si engleza si e ok.Eu de fiecare data m-am dus singura si m-am descurcat.Si analizele care te trimit ei sa faci toate sunt gratuite.

Fetelor, va pup pe toate si va doresc o duminica placuta! Eu ies cu barbatzelul in oras, ca azi se deschid inghetatoriile, si mamaaa, ca pofta am sa mananc!!!

Suntem cate putin din tot ce iubim.

Daenadeci si la tine aceeasi belea, ciclul nu vine decat cu pastile . ai facut analizele hormonale? eu maine iau rez la progesteron si fsh si stau cu inima mica , se pare ca istoricul meu duce spre deficit de progesteron sau doamnre fereste spre o menopauza precoce .
Sa faci si tu analizele din zilele 14 si 21 , macar sa aflam de unde aceste mari dereglari .Si pe tine te doare capul? mie imi vine sa il schimb de as avea cu cine

Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Fetele, eu stau cu germana in fata ca e musai sa o invat.
Si am intrerupt nitel lectia ca sa va scriu ce simt acuma: ma inteapa ovarul stang. Deja ovulez?
Se pare ca da, pt ca azi am avut si durere de cap cam insuportabila, care o am in fiecare luna exact in ajunul ovulatiei(cand scade TB).
Azi sunt in z9.
V-am scris ca sa stiti ca si in z9 poti sa ovulezi, asa ca cele care faceti teste de ovulatie (pt Camcris in special, ca zilele trecute intrebai cand sa incepi testarea), io zic sa incepi cat de devreme poti, ca nu stii de unde sare iepurele.
Eu in august am ovulat in z14, in sept-in z18, apoi urmatoarea luna era z14, noiem-z12 spre z13, dec-z11, apoi la urm CM-z12, alt CM-z14, luna asta ovulez deja azi, z9, sau la noapte (z10).
V-am lasat istoricul meu ca sa faceti concluzie ca ovulatia vine in fiecare luna la zile diferite la aceeasi femeie.
(cu toate ca stiu de faptul ca faza preovulatorie nu e fixa, eu tot sunt socata ca ovulez in z9, nu m-am asteptat asa de devreme ca credeam ca o am eu fixa la zilele 12-14. Da' de unde)

Si MeAlex zicea ca faza preovulatorie variaza mereu, dar cea luteala mereu ramane fixa.

Fiti pe faze fetele ca sa prindeti la timp ovulatia .
Sa vina cat mai multi dragonei

multumim de sfat , scumpa , eu asa o sa fac de luna asta o sa incep cu testarea devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Ralu se pare ca doar noi bantuim pe aici azi

Cine stie pe unde is fetele noastre?????

In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gina85

Ralu se pare ca doar noi bantuim pe aici azi

Cine stie pe unde is fetele noastre?????

In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...

ginuta , lasa ca intra maine toate fetele sa te felicite pt vestea mareee. Cum stai cu feelingul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna seara fete

am venit si noi acasa de la ai mei

didiimi pare rau de testul negativ.

ginasa fie bebe maine dimineata!

va doresc o seara frumoasa!

Mergi la inceput