Asp.opt.>20ani(764) FELICITARI EllaR!!!
Raspunsuri - Pagina 9
lorena_86 spune:
rucs, bine ai venit!
eu nu cred ca ai vreo problema sau si daca exista e una mica mica
cel mai bine mergi sa faci o monitorizare ecografica a ovulatiei si asa ai si dimensiunile foliculilor dar cred ca la valorile astea foliculi nu sunt de calitate dar nu e obligatoriu
cu aprox 24-48 ore inainte de ovulatie valorile lh-ului, fsh-ului si estradiolului incep sa creasca, la fel si progesteronul dar nu asa mult precum celalalte el atingand un maxim la 7 zile dupa ovulatie
sincer nu inteleg de ce progesteronul este mult mai mare in faza foliculara decat la ovulatie
sa repeti progesteronul la 7 zile de la ovulatie si poate ne lamurim
stai calma ca se poate repara foarte usor
ti-am zis singura problema e ca poate nu cresc suficient foliculii si atunci ovulele nu sunt de calitate dar e doar o presupunere
te pup
rucs spune:
Am gresit la progesteronul din ziua 3. Valoarea maxima admisa de era de 1.5. Deci e in limite.
lorena_86 spune:
alex ai zis foarte bine
de fapt nu am vazut mesajul tau ca nu mai sriam tot pomelnicul
rucs nu e chiar asa mare varsta
am avut aspirante si mai in varsta iar acum isi tin bebelasi la piept
sincer altele fac la 45 si tu te plangi
singura chestie e sa te grabesti un picut, adica mergi la monitorizari, sa faci stimulati daca e cazul (daca foliculii nu sunt de calitate si sunt mici asa cum ti-am zis) sa nu o lasi chiar asa de la sine......cu gandul ca las ca vine bebe sau ce o fi o fi
te pupic si tin pumnii sa vina bebe cat mai repede
lorena_86 spune:
nu conteaza, progesteronul din faza luteala pana inainte de ovulatie ar trebui sa atinga un platou, adica sa fie constant
la tine nu e asa
ori e o problema la tine ori la cei de la laborator
si cele din z 3 si cele din z 13 sunt facute la acelasi laborator?
lorena_86 spune:
fetelor am mai primit o stelutza
am 4
de fapt nu stiu de ce ma bucur atat ca sunt pe aici de un car de vreme si tot fara rezultat
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rucs Buna dimineata Ma primiti si pe mine ? Sigur sunt cea mai batrana dintre voi, am 38 de ani. Am un copil si-mi doresc foarte tare inca unul dar din pacate este cam tarziu. Nu stiu ce sanse mai am la varsta asta. Ma bazez mult pe voi si pe sfaturile voastre. Incerc de 2 ani si nu s-a prins nimic pana acum. Va multumesc si sper sa ma primiti si pe mine alaturi de voi. |
Bine ai venit si sedere scurta dar mai ales sa nu pleci singura la odisee si lasa varsta la o parte ca ai timp
In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
gina85 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui valicutza
neata, eu nu am nici o veste, sunt in stand by , azi z 40 , sanii tot super durerosi de 2 sapt, dureri de burta..si de spate. in curand tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25. probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ. |
Eu tot mai sper
In curand gravidutza
MeAlex spune:
, Lore! Felicitari pentru steluta!
Rucs, chiar ca nu e asa rau. Multumesc pentru aprecieri, inteleg ca ne-ai studiat din umbra.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
laurika1982 spune:
Cred ca nu am fost in viata mea asa de fericita ca au venit uratii :D.asta ca sa pot sa incep sa numar zilele :).la mine nu au iesit rezultatele la chiuretaj.la voi cat a durat?eu amfost in spital la Giulesti si probabil de aia dureaza atat de mult.
Fetele,noroc mult celor care se testeaza zilele astea, asteptam POZITIVARI!!!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudela Va salut si eu...mai tarzior ca am avut mai multa treaba astazi! Declar...fara placere...Z1... Primavara incepe cu tine! Un nou inceput! |
Ufiiii clau
In curand gravidutza