Asp.opt.>20ani(764) FELICITARI EllaR!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

[quote]citat din mesajul lui IPopica

Luciana, pe mine ma momesti usor cu prajituri. Daca au si ciocolata in exces te las sa ma si adopti.

Boooob, “in mod barbar” ? Da’ io nu-s barbara (in public). Da-ti iert interpretarea defaimatoare, ca nah, cu gravidele nu te pui :D. Si-n plus ...haribo, miam miam

Rucs, bine ai venit. Orice e posibil; o cunostinta a avut primul copil la 32 de ani, al doilea la 39 si acum la 41 vine al treilea :D. (nu neg ca ar fi vreo specie de iepuroaica, dar daca ea poate, altele de ce n-ar putea?

Fetele ieri am primit rezultatele analizelor: Prolactina e in grafic, CMV-ul s-a inactivat si el, ATPO si ATGL perfecte, asa ca anunt ca am intrat oficial in cursa pentru bebe. Banuiesc ca am ratat cu brio ovulatia de luna asta (sunt z21), dar nu se stie niciodata. Asa ca daca vedeti ca absentez mai mult sa stiti ca de la oboseala mi se trage (sau de la prins urechile in monitorizarea ovulatiei – mi-am si notat ce spuneati voi legat de subiect, dar sa fie al naibii daca am observat la mine egg, intepaturi de ovare sau orice altceva; o sa ma bazez pe teste).

I.P.

Fa cu spor .....ca sa ne dai vesti bune in luna martie

In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucs spune:

Iti multumesc si tie, Lorena. Da, analizele sunt facute la acelasi laborator. Sincer, si eu m-am intrebat de ce a scazut progesteronul. Si sa stii ca si eu suspectez acelasi lucru, foliculi de slaba calitate. Aici incriminez eu varsta. Miercurea viitoare o sa fac si progesteronul. Pe asta l-am fact mai des si intodeauna iesea relativ bun, adica indica ca ovulatia s-a produs. Aseara am facut si o echografie si mi-a spus ca e posibil sa fi ovulat pe dreapta, nu se mai vedea vreun folicul dominant ci doar putin lichid in sacul Douglas. Cat despre corpul galben , nu era foarte sigura daca este. Acum , exista doua variante. Ori nu se pricepea bine doctorita, ori n-a vrut sa ma dezamageasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

salutare fetelor,
ieri n-am apucat sa intru pt ca am fost super ocupata....deci nu mi-a venit si azi sunt in z 32 de la ultimul cilcu, sani ma dor mai ales dimineata, vaginita s-a potolit cu mancat de iaurt....si am mai facut un barza...care a facut o liniuta ffff pala in timpul prescris , insa se vede ff putin si n-am reusit sa fac poza nici macar la clear blu care se vede cu ochiu liber am un aparat varza...acum m-am uitat la toate testele si am pus lanterna de la tel pe spatele lor si toate prezinta liniuta a doua, numai shurecheck-ul nu...deci coreland shure cu beta negativ...este doar o dereglare, eu mai astept ce sa fac , poate imi va veni in functie de sangerarea aia...pana n-am test clar pozitiv sa se vada din avion nu ma mai agit, poate mai fac un test saptaman viitoare daca nu vine...
in rest nu stiu ce sa va zic, sunt cam dezamagita de situati ca nu-i nici alba , nici neagra
o sa sun al dr de fam sa-mi dea trimitere la anlize si la doc gineco, am gasit unu care lucreaza cu casa de asigurari si nu platesc unele analize gen pap si secretii...
va puuuup si ma scuzati ca sunt varzaaa

mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul

Eu sper sa fie si la tine ...
tin pumnii

In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucs spune:

Si inca ce v-am studiat, de aproape un an va citesc zilnic. M-am bucurat si intristat alaturi de voi. Imi sunteti atat de familiare, incat am impresia ca va cunosc de-o viata. Doar ca nu am indraznit sa ma altur voua, dintr-un soi de bun simt, poate doar de mine inteles . E greu sa vezi fete tinere, cu probleme, fara copii si care ar face orice pentru a avea. Pe cand eu, am un copil si am si varsta pe care o am. Mi-era frica sa nu fiu luata peste picior. Nu ca as fi vreo sperioasa, dar nu as vrea sa deranjez pe nimeni.
Va multumesc inca o data pentru primire si pentru promptitudine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaalina spune:

Rucs,nimeni nu te va lua peste picior ,nu conteaza ce varsta ai atata vreme cat se poate si atata vreme cat ai multa dragoste de oferit..Bine ai venit.
Eu m am decis sa o las balta cu proiectul ,,bebe,,deocamdata.Daca luna asta nu e cu , atunci o vom lua de la anul de la capat pentru ca am niste stari foarte contradictori..nu stiu ce vreau din pacate..Oricum, eu va doresc mult noroc si chiar daca nu am fost foarte activa sa stiti ca imi sunteti dragi si va voi citi in continuare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Laurika, primul chiuretaj a fost facut la Giulesti si a durat cam 5 saptamani...trebuie neaparat sa suni inainte pentru ca, din cate m-am prin eu, doamnele de acolo scriu foile cu rezultate doar daca suni...Eu am fost dimineata, a zis sa sun, am iesit, am sunat si mi-a zis ca e gata, in urma cu un sfert de ora nu era gata...tare, nu? Poti spune la ce medic ai fost? Eu am mers la Giulesti la Doru Pana si la Ion Ionut.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Fetele eu sunt z20,sangerarea exista,mai ma doare putin burtica.Maine seara merg la eco sa vedem ce-i pe acolo.Sper sa-mi dea tratament,ceva.
Am si eu 3intrebari>testele MINUT sunt ok?ati facut careva?
>ce laboratoare in Buc fac spermograme cum trebuie?
>credeti ca s-a prins ceva pe la mine cu sangerarea
asta?sa fac un test?Vorbesc prostii,nu s-ar vedea asa
repede o sarcina,doar daca s-ar fii prins luna
trecuta(am test acasa si ma gandeam sa-l stric ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hesstia spune:

Hello, fetelor! De-abia acum am reusit si eu sa intru un pic pe la voi de la munca .

Rucs, bine ai venit, eu sper sa se lase cu teste pozitive pentru toata lumea de aici!

Fetelor, am si eu niste intrebari la voi:

- unde ati recomanda sa se faca o spermograma in Bucuresti? initial ma gandisem si eu la vreo clinica din asta particulara (la noi la clinica nu vreau sa faca pentru ca nu am incredere), dar apoi mi s-a spus ca ar trebui facuta unde exista si un embriolog. Aveti ceva idei, sugestii? Poate la spital unde merg eu? Asta in situatia in care sper sa-mi conving omu' sa accepte . As vrea totusi sa o faca... inca n-am deschis subiectul asta cu el, dar am zis sa ma interesez inainte.

- cam la cate zile dupa ce trece menstruatia ar trebui sa repet ureaplasma si alte analize de gineco? Ca eu as fi vrut sa ma duc saptamana viitoare, dar daca mi-a venit azi... nu cred ca am sanse, stiu ca trebuie sa treaca ceva zile pana sa fie concludente recoltarile...

- in ce consta histerosonografia? Mi-a zis doctorita ca poate facem si asta ca si ... evaluare pre-bebe, am inteles ca se verifica permeabilitatea trompelor si nu e chiar cea mai placuta procedura din lume. Ea mi-a zis ca o face cu anestezie, ca ea a facut-o fara si a zis ca nu poate sa o faca fara pacientelor...

Mergi la inceput

Rucs bine ai venit,te primim cu bratele deschise!ziceai ca ai 38?Am si eu o colega care are 37 si e foarte linistita.Sau doare pare

Mergi la inceput

Rectific: Sau doar pare linistita

Mergi la inceput