Asp.opt.>20ani(764) FELICITARI EllaR!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LumyMony spune:

Rucs bine ai venit
Fetelor am o usturime la urinare,nu am scurgeri sau alte simptome.Credeti ca este infectie urinara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Urinezi frecvent sau de fapt ai senzatie de urinare si faci foarte putin? Banuiesc ca da. Ia Urinal, cel mai bun e Urinal Hot Drink, la mine are efect in cateva ore.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

am mai avut probleme cu senzatii de urinare si parca-mi iesiau organele afara din mine dar nu cu usturimi. Acum urinez des si putin cu usturimi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

Fetele eu sunt z20,sangerarea exista,mai ma doare putin burtica.Maine seara merg la eco sa vedem ce-i pe acolo.Sper sa-mi dea tratament,ceva.
Am si eu 3intrebari>testele MINUT sunt ok?ati facut careva?
>ce laboratoare in Buc fac spermograme cum trebuie?
>credeti ca s-a prins ceva pe la mine cu sangerarea
asta?sa fac un test?Vorbesc prostii,nu s-ar vedea asa
repede o sarcina,doar daca s-ar fii prins luna
trecuta(am test acasa si ma gandeam sa-l stric ).

Ana la primele intrebari chiar nu stiu ce sa iti zic si nici despre acele teste cat despre sangerari eu vreau sa cred ce ii mai frumos ca s-ar fi prins ceva acolo dar e d luat in consideratie si ce ar zice doc
Despre test mai bine nu il faci ca e prea devreme si decat sa ai un negatin mai degraba speri pana la testare

In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

miha in ce zi a cm le-ai facut?

In ziua 15.
Cat despre biolog imi pare bine ca te-am facut sa rad.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

LumyMony, ce descrii tu cu organele care ieseau, ar fi mai degraba dureri din cauza unei (unor) pietre la rinichi. Usturimea e sora cu infectia urinara.

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna seara,fete

eu recomand medlife pt spermograma.noi am facut inainte 3 spermograme la 2 laboratoare normale,fara embriolog,si ne-au iesit f bune cand de fapt...

Mergi la inceput

Ok Multumesc MeAlex pentru rabdare si raspuns,probabil asta simteam,stiu ca am nisip la rinichi dar pana acum nu prea mi-a facut probleme.

Mergi la inceput

LumyMony, cu placere, am patit-o de multe ori...bea cat mai multa apa, 3 litri pe zi, ca sa fortezi eliminarea si sa previi infectia si in plus ia Urinal. Iti va face sigur bine. Apoi trebuie sa faci urocultura sa vezi ce si cum.

pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

LumyMony, pentru nisip la rinichi iti recomand ceva ce la mine a functionat. Se iau 2 lamai, se stoarce sucul si se amesteca in 3 litri apa plata, poti si 4 l dc ti se pare prea acru, si cantitatea se bea intr-o zi.Se tine cura asta min 2 luni.Sanatate!

Suntem cate putin din tot ce iubim.

Mergi la inceput