Asp.opt.>20ani(764) FELICITARI EllaR!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Buna fetelor!

Eu stau foarte rau cu timpul! Am intrat sa va salut, v-am si citit pe fuga dar am reusit.
xdidi, eu cred ca la tine e bebe! De ce nu mergi sa faci un beta HCG? E cel mai sigur si nu mai stai asa in suspans.
Lore cunosc stariile astea foarte bine, nici eu nu pot sa adorm, ma trezec cu dureri in tot corpul si obosita, fara chef de viata. Eu cred ca e depresie si stres.Starea de ameteala poate sa fie de la spondiloza. Te pup si ai grija de tine! Sper ca s-a mai calmat situatia intre tine si sot!
Alex , mi-am repetat TSH-ul - a scazut la 6 (de la 16 in 6 sapt) iar ATPO nu au scazut deloc (sunt tot>2000)Maine merg la endocrinolog sa vad ce rezolv.
Am fost si la profa Ionita si mi-a dat rezultatul de la repetarea factorului VIII si la spital a iesit in limite. Mi-a spus profa ca ea are mai mare incredere in lab lor (ceea ce era de asteptat). Asa ca mi-a spus sa iau Aspenter 1cpr/zi. Si sa incep sa fac Clexane de 0,4, in scop profilactic timp de 10 zile, din z5. Mi se pare cam ciudat, stiu ca dr.U nu recomanda inainte de ce sa ramai gravi, o sa mai merg luni la ea si mai vb.

Tot de azi am inceput si perfuziile cu Venofer, deci intepat peste intepat!

Va pup pe toate si o seara placuta!

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yna85

Buna fetelor!

Eu stau foarte rau cu timpul! Am intrat sa va salut, v-am si citit pe fuga dar am reusit.
xdidi, eu cred ca la tine e bebe! De ce nu mergi sa faci un beta HCG? E cel mai sigur si nu mai stai asa in suspans.
Lore cunosc stariile astea foarte bine, nici eu nu pot sa adorm, ma trezec cu dureri in tot corpul si obosita, fara chef de viata. Eu cred ca e depresie si stres.Starea de ameteala poate sa fie de la spondiloza. Te pup si ai grija de tine! Sper ca s-a mai calmat situatia intre tine si sot!
Alex , mi-am repetat TSH-ul - a scazut la 6 (de la 16 in 6 sapt) iar ATPO nu au scazut deloc (sunt tot>2000)Maine merg la endocrinolog sa vad ce rezolv.
Am fost si la profa Ionita si mi-a dat rezultatul de la repetarea factorului VIII si la spital a iesit in limite. Mi-a spus profa ca ea are mai mare incredere in lab lor (ceea ce era de asteptat). Asa ca mi-a spus sa iau Aspenter 1cpr/zi. Si sa incep sa fac Clexane de 0,4, in scop profilactic timp de 10 zile, din z5. Mi se pare cam ciudat, stiu ca dr.U nu recomanda inainte de sa sa ramai gravi, o sa mai merg luni la ea si mai vb.
Tot de azi am inceput si perfuziile cu Venofer, asa ca iar intepat peste intepat!

Va pup pe toate si o seara placuta!

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

eu tot nu am somn, e 3 jumate noaptea
am niste dureri ingrozitoare de spate, toata coloana ma doare
m-am dat acum cu un unguent pt romatism dar mai mult ma arde decat sa-mi treaca
am luat un no spa dar cred ca degeaba

cred si eu ca depresia mea s-a agravat ca am inceput sa fac atacuri de panica si destul de dese iar inainte nu faceam
probabil pt ca nu mai suport sa continui in tensiunea asta si dureaza de prea mult timp si organismul a obosit
si pt ca nu resuesc sa-l conving pe sot sa plec in bucuresti iar aici e in zadar, nu apare nimic, nu gasesc nicaieri si ma enerveaza la culme

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Buna dimineata, fetele! Va urez o zi buna si va invit la !

Suntem cate putin din tot ce iubim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

Citat:
citat din mesajul lui daena

Buna dimineata, fetele! Va urez o zi buna si va invit la !

Suntem cate putin din tot ce iubim.

buna dimineata , ce buna e cafelutaaaaaaa

Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Laurika, primul chiuretaj a fost facut la Giulesti si a durat cam 5 saptamani...trebuie neaparat sa suni inainte pentru ca, din cate m-am prin eu, doamnele de acolo scriu foile cu rezultate doar daca suni...Eu am fost dimineata, a zis sa sun, am iesit, am sunat si mi-a zis ca e gata, in urma cu un sfert de ora nu era gata...tare, nu? Poti spune la ce medic ai fost? Eu am mers la Giulesti la Doru Pana si la Ion Ionut.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Eu la Kasmo Mohamed.Luni se fac 6 saptamani de cand am facut chiuretajul.Ma gandeam eu sa fie cumva cu "bucurii" dinastea.Sun la laborator sau unde, ca eu atunci am fost asa de pierduta ca nu m-am mai gandit sa intreb ce si cum.

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LumyMony

Rucs bine ai venit
Fetelor am o usturime la urinare,nu am scurgeri sau alte simptome.Credeti ca este infectie urinara?

La mine asa a debutat acum 3saptamani.Urinalul a ameliorat senzatiile dar tot a trebuit saq fac tratment

Mergi la inceput

Neata fetele, dam si noi o cafeluta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata,fete!hai la cafea!

va doresc o zi usoara si calda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonabb spune:

Buna fetele!!! Am venit si eu la o cafeluta!

Au venit la sot rezultatele la spermograma... cam naspa... is cam lenesi gigeii!! Na.. acuma ce va fi, va fi... am facut si eu analize... si.... ghici rezultatul? ovare polichistice... Asta-i viata! Sper sa fie bine... nu ma asteptam sincer la asa rezultate darrr... viata... Hai pupicei! O zi frumu sa aveti!!!

Mergi la inceput