Asp.opt.>20ani(764) FELICITARI EllaR!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonabb spune:

Aaaaa... mi s-a zis ca stau cam prost cu ovulatia.... mi-a recomandat stimulare ovariana... mai vedem insa! Ce ma sfatuiti... a avut cineva de aici/are cineva prob de genul???? Si noi care credeam ca e totul ok... ce sa facem, incepem incet, dar sigur!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna dimineata,

azi avem 2 fete care se testeaza!!!!bafta multa fetelor sa fie

gina85- 24-25.02.2012
mya85- 24-25.02.2012
anne_marie79 - 29.02.2012
ana178081- 8.03.2012
luciana2008-8.03.2012

bafta multa fetelor!!!

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.

Mergi la inceput

Bafta celor care se testeaza, doua liniute le doresc!!!

Mergi la inceput

Si eu vreau sa vad 2 liniute...cat de multe!Tin pumnii stransi pentru fetele care urmeaza sa se testeze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Buna dimineata, fetele!

Azi e Dragobetele!!
Iubiti-va, tavaliti-va, cadorisiti-va, inmultiti-va!

I.P.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IPopica

Buna dimineata, fetele!

Azi e Dragobetele!!
Iubiti-va, tavaliti-va, cadorisiti-va, inmultiti-va!

I.P.
OHOHO!

Mergi la inceput

Brrrrrr... rusine sa-mi fie!!!!!! Am uitat ca astazi e celebru nostru dragobete.. pai, frate, azi e rost de distractie..mai ales pt cele la ovulatii... profitati profitati ca sa faceti niste dragobetei:)) si cele la testare... ooo.. ar fi super sa vina cu doua liniute azi..stiti la ce ma gandeam acum???? Ca am uitat tocmai de aceasta sarbatoare.. si culmea, frate, ca de Valentine's day n-am uitat, desi nu ma strofoc s-o sarbatoresc... eu sunt mai pe stil vechi, sincer va zic... adica nu ma strofoc cu sarbatorile astea mai noute... eu tot pe-alea din batrani le pastrez. Dar vad ca Valentine's day e cat se poate de celebra... drept va spun, nu cred ca mai sarbatoreste cineva din tineret, mai ales, Dragobetele nostru... tin minte cand eram mai tanara, cu cata insufletire il sarbatoream, cat de fericita eram ca nu sunt singura cand era Dragobete... si stati asa... azi se implinesc 11 ANI de cand il cunosc pe sotul meu... nu-mi vine sa cred in ce hal trece timpul asta!!!!!! Ce sa mai zic... iubiti-va si fiti fericiti pe vecie alaturi de sotiorii vostri...si puiuti sanatosi in curand va doresc!!! AAA...ce-ar merge un dans bun poate si o cina romantica, apoi sa se lase cu pupici si apoi cu...bebici... hihi!! la ce-mi sta gandul...se pare ca m-am trezit cam dispusa azi...si singurica acasa!!! Nu am mers la servici...am si eu o zi frate, de concediu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Ramona eu am ovare polichistice, de 2 ani nu ne protejam si nu am ramas.
Am luat 3 luni anticonceptionale sa se mai resoarba chisturile dar nu am fost inca la medic sa vad ce si cum.
Si mie mi-a zis de stimulare, probabil e urmatorul pas.
Daca intalnesti un medic priceput in PCOS sa-mi spui si mie...eu nu prea am avut succes.

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Asa este...Trebuie sa tinem seama ca astazi e Dragobetele nostru...Sa sarbatorim cum se cuvine!

Mergi la inceput