Asp.opt.>20ani(764) FELICITARI EllaR!!!
Raspunsuri - Pagina 14
miky82 spune:
Neatza fetele! Multumesc de cafeluta!
Ramona si eu am ovare polichistice, problema acestor ovare este ca nu facem ovule de calitate, sper ca la tine sa reuseasca din prima cu stimularea.
Lore imi pare rau ca nu te simti bine, nu stiu ce sfat sa iti dau sunt pe dinafara.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
ramonabb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana0000 Ramona eu am ovare polichistice, de 2 ani nu ne protejam si nu am ramas. Am luat 3 luni anticonceptionale sa se mai resoarba chisturile dar nu am fost inca la medic sa vad ce si cum. Si mie mi-a zis de stimulare, probabil e urmatorul pas. Daca intalnesti un medic priceput in PCOS sa-mi spui si mie...eu nu prea am avut succes. ------------------------------------------------------------------------------------------ Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :( |
Eu inca mai stau pe ganduri cu stimularea, dar ma mai gandesc!!! Iti doresc muulta bafta si cu siguranta, daca voi gasi un medic priceput, iti zic! Deocamdata sunt in cautari..dr meu ginecolog e destul de bun dar...nu pot sa zic ca il cunosc prea bine!!!!
ramonabb spune:
citat din mesajul lui miky82 Neatza fetele! Multumesc de cafeluta! Ramona si eu am ovare polichistice, problema acestor ovare este ca nu facem ovule de calitate, sper ca la tine sa reuseasca din prima cu stimularea. Lore imi pare rau ca nu te simti bine, nu stiu ce sfat sa iti dau sunt pe dinafara. Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi 3 Inseminari nereusite |
Si eu sper acelasi lucru...da' faza era ca daca era o problema DOAR la mine, era mai ok...acum si cu sotul...hmm...ce sa facem.... Speram sa ne vedem odata cu un pui in brate, si asta doresc tuturor de aici, care isi doresc un bebe mic!!!
miky82 spune:
Ramona voi iubiti-va mult poate nu o sa mai fie nevoie de stimulare.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
gina85 spune:
'Neatza foruminelor
Azi e ziua iubirii
Asta da o sarbatoresc nu Valentine's day ,e a noastra
In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
gina85 spune:
Ramonab imi pare rau pt rezultatul la analize dar e bine ca stiti acum unde si care e problema ca asa sa o rezolvati...
In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
MeAlex spune:
Laurika, acum am facut legatura, e foarte posibil sa fi luat vreun germene din spital, la chiuretaj. Eu am facut infectie urinara dupa ambele...Intrebare: ti-a venit prima menstruatie dupa chiuretaj? Mie nu, au trecut 30 de zile, tot simt dureri de burta specifice, dar nimic.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
ramonabb spune:
citat din mesajul lui miky82 Ramona voi iubiti-va mult poate nu o sa mai fie nevoie de stimulare. Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi 3 Inseminari nereusite |
Sa speram ca asa va fi!!! Sper sa reusim pe cale naturala, sa nu mai fie vorba de alte interventii...
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui MeAlex Laurika, acum am facut legatura, e foarte posibil sa fi luat vreun germene din spital, la chiuretaj. Eu am facut infectie urinara dupa ambele...Intrebare: ti-a venit prima menstruatie dupa chiuretaj? Mie nu, au trecut 30 de zile, tot simt dureri de burta specifice, dar nimic. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm) pentru sanatos! |
Sa stii ca si eu m-am gandit asa.la fix 2saptamani dupa chiuretaj am facut infectia urinara.medicul de familie mi-a zis ca e posibil ca din cauza scaderii imunitatii, dar era infectie cu e-coli...acum ce sa mai zic, bina ca atrecut.mai nasol e ca s-a intamplat fix in perioada in care cred ca am ovulat,asa ca a trebuit sa fiu atenta,Menstruatia mi-a venit pe 22, deci sunt z2, e normala.edrept ca eu aveam si ciclul destul de lung, 37-40zile si vad ca si de data asta s-a pastrat.inainte de primul copil aveam ciclul de 30-33zile, dupa vad ca s-a lungit.si eu am avut dureri specifice, de burta, sani mariti..si acum ma doare burta, vad ca ainceput sa cedeze.Am stat cu asa un stres pana sa apara, ma gandeam la ce e mai rau, avand in vedere cum a inceput anul.Acum astept sa treaca si zau daca am fost vreodata mai fericita ca am menstruatie.
Am sunat la spital si mi-au zis sa revin peste osaptamana.Cand am fost la chiuretaj erau imens de multe femei cu probleme, erau medicii ingroziti ca asa ceva nu mai avusesera niciodata.Am avut noroc de un medic extraordinar care a avut grija de mine.Ma rog la DD nu mai dea la nimeni asa durere (mai ales psihica), ca tare greu e.
Am vazut aseara la tv ca in Mare Britanie fac avort in functie de sexul copilului...sunt dusi cu capu, iar femeile care accepta asa ceva nu merita sa aiba copii.Ma iertati, dar am fost absolut socata de deciziile unora.
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
MeAlex spune:
Laurika, de acord cu tine legat de cuplurile care aleg sexul copilului...Cred ca mai astept pana luni sa vad ce se intampla si il sun atunci pe doctor...oricum, chiar daca il sun azi, nu am cum sa merg la el...asa ca e acelasi lucru.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!