Asp.opt.>20ani(764) FELICITARI EllaR!!!
Raspunsuri - Pagina 15
rucs spune:
Buna dimineata !
M-as baga si eu la o testare , pe 6 martie.Dar cu analizele mele, respectiv estradiolul mic, nu stiu ce sanse sunt. Abia astept sa vad cum iese progesteronul si pe urma vad daca sa sper sau nu.
O zi productiva va doresc !!!
velvet spune:
pup fetele care au mai intrat
ramona,sotul nu ia tratament pt imbunatatirea spermogramei?care a fost rezultatul?
DenyAnd spune:
Salutare fetele
Va citesc, dar nu am ce sa va scriu pt ca nu am noutati.
Sa stiti ca sunt alaturi de voi zilnic, chiar daca nu scriu nimic.
Nu stiu de ce nu mai scriu, poate ca iar am intrat in depresie si am devenit si mai inchisa in mine.
Cred ca ma streseaza gasirea unui job
Va doresc o zi frumoasa
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Acum am ajuns si eu acasa dupa o noua donare de sange pentru analize si un eco care mi-a confirmat ca se vede corpul galben, ca am ovulat dar endometru a crescut doar putin de luni incvoace luni avea 7,2 si azi 7,8 si capac peste asta cred ca am si eu o infectie urinara sau raceala ceva ca urinez din 5 in 5 minute cateva picaturi.
Am luat urinal acum dar nu stiu cat timp ar trebui sa iau?
O sa imi fac joi si sumarul de urina si urocultura sa vad daca nu e vreo bacterie ceva.
Deny hai capul sus si intra mai des pe la noi sa uiti de toate.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
mrenescu spune:
Salutare,
Va scriu in viteza ca trebuie sa ajung la o intalnire.
Deci fetelor, deja e SF. Ce ovulat in z18 la mine? Aseara a aparut egg-ul dar intr-o cantitate sanatoasa, nu asa. Cand l-am vazut am zis, hopa, pai inseamna ca trebuie sa continuam testarea Si testul era aproape pozitiv ( adica liniutele nu aveau aceeasi intensitate). Cred ca azi se produce ovulatia.
Eiii, dar ce am putut sa facem ceva eu si husbandul? De unde ca azi mi-am facut papa si secretiile si stiam ca trebuie fara iubareala doua zile inainte. Asa ca lipsa. Astazi seara sper sa reusim ceva desi inca mai sangerez usor de tot de la papa iar sotul s-ar putea sa plece din Buc. Ce sa mai, happy life!!
Vreo doua liniute, patru, sase, nu vedem si noi azi?
lorena_86 spune:
buna fetelor
eu acum m-am trezit
nu prea am reusit sa dorm cine stie ce
tot cu dureri de spate
acum am mai facut un test de ov si e super super pozitiv si ala de ieri la fel a fost
azi sunr z 16
o sa mai fac unul si maine
va pup
Mihaelafalt spune:
Of mrenescu cand nu e una e alta si tot asa, poate reusiti astazi sa va iubiti un pic.
Oare daca a fost ovulatia as putea sa fac niste spalaturi calde cu ceai in lighean? Niste infuzii ca asa mi-a mai trecut cand am mai urinat des.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
lorena_86 spune:
mrenescu dar ai zis ca testul de ovulatie nu a fost pozitiv
daca liniuta de test nu e cel putin la fel de intensa ca si cea de control atunci nu e pozitiv
si daca se pozitiveaza azi nu e timpul pierdut pt ca dupa aprox 24-48 ore ovulezi de la testul pozitiv
asa ca mergi mai repede acasa si faceti un Dragobete pe cinste
uite la mine
eu ieri mi-am facut un test de ov asa de control ca luna asta am lasat-o balta si ieri a iesit super pozitiv la fel si cel de azi, adica liniuta e cu muuuult mai intensa decat cea de control ceea ce inseamna ca inca nu am ovulat
sunt curioasa cum va iesi si cel de maine
ce e ciudat ca secretiile specifice ov le-am azut demult, s-au terminat acum vreo 3 zile
deci eu am fost indusa rau in eroare de ele
Mihaelafalt spune:
Lore sper ca astzi esti mai bine