Asp.opt.>20ani(764) FELICITARI EllaR!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mihaela, nu cred ca fac cine stie ce spalaturile. Ia Urinal, vezi cat poti lua maxim, oricum sunt plante. Pune sticle cu apa calda pe burta si stai in pat ca trece. Dar pe urma faci si urocultura.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

www.youtube.com/watch?v=IEMC1qxt5oc&feature=related" target="_blank">SUPERB!!!

SPECIAL PT VOI!

Mergi la inceput

miha nu sunt chiar bine dar deja m-am obisnuit, ce sa fac

si vezi ca alex are mare dreptate, la infectie urinara spalaturile nu-si au nici un rost

infectia urinara este in interior, de obicei pe caile urinare sau un vezica

simptomele tale de urinari frecvente si slabe cantitativ imi suna a cistita
vezi ca se poate treata foarte usor cu un antibiotic si cu antiinflamator
si ai mare grija ca se poate agrava, adica se imflameaza atat de mult caile urinare incat nu mai poti urina deloc
am patit-o
ma simteam cu vezica plina si nu reuseam nici macar un strop sa fac iar la un moment dat am facut numai sange
mi-a trecut aproape instatntaneu de la o perfuzie in care au bagat antibiotic si antiinflamator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Lore uite iti pun un pic analizele din ziua 3 si cele din ziua 15 sa te uiti un pic peste ele, ovulatia cred ca a fost in ziua 14 ca in ziua 15 seara testul nu era foarte pozitiv.
Ziua 3
tsh-1.3452 valoare ref >20ani: 0.3500 - 4.9400
Prolactina 37.62 valo ref Femei: 5.18 - 26.53
Estradiol 48 valoare ref Faza foliculara: 21-251
FSH* 6.37 valoare ref Faza foliculara: 3.03-8,08
LH* 6.27 valoare ref Faza foliculara: 1.80 -11,78
ziua 15
Estradiol* 89 valoare ref Faza ovulatorie: 38-649
FSH* 4.15 valoare ref Faza ovulatorie:2.55 - 16.69
LH* 6.90 valoare ref Faza ovulatorie: 7.59 -89,08.
Nu stiu sa interpretez fsh si lh, lh in ziua 15 nu se incadreaza in limite si fsh vad ca a mai scazut in ziua 15.
Le-am scris pe toate ca sa iti poti da si tu seama de diferente.
Si inca ceva daca testul de ovulatie miercuri nu mai era pozitiv atunci consider ovulatie marti in ziua 14 cand ar trebui sa le fac pe celelalte.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Alex am luat un urinal si vad ca deja e un pic mai bine dar stau si in pat cu ciorapi in picioare si cu patura invelita.
Pot sa imi pun si sticla cu apa calda la picioare burta? Parca imi e frica sa pun fierbinte sa nu inflluenteze cu ceva pe acolo.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

miha dar ai avut test de ovulatie pozitiv?

ce iti pot zice din valorile astea e ca nu imi pot da seama daca ai ovulat sau nu
e posibil sa fi ovulat inainte de recoltare adica prin z 13-14 dar nu iti pot garanta
ce iti spune sigur daca ai si ovulat e progesteronul facut la vreo 7 zile de la ovulatie
daca e micut inseamna ca nu ai ovulat, daca e mare sigur ai ovulat
progesteronul e produs de corpul luteal iar el se formeaza din foliculul spart deci fara ovulatie nu avem copr luteal si rezulta ca nici progesteron in concentratie prea mare nu avem

ce nu-mi place e prolactina dar parca ti-am mai zis de ea

de asta eu prefer mai bine monitorizarea eco

sper ca te-am lamurit iar daca nu te rog sa ma intrebi

Mergi la inceput

Lorena foarte frumoasa piesa, multumesc m-ai facut sa zambesc, chiar sunt un picut suparici astazi, cu endometru asta mic, urinarea asta ma gandeam ca nu mai pot ajunge acasa de la analize.
Astazi mi-am dat chlamidia, insulina, folati serici si vitamina B12, ca astea dureaza vreo saptamana.
ALex o sa fac si uroculura dar joi ca atunci am programare si o am trecuta pe trimitere, sper sa imi treaca acum, am sunat si la doctorita si merg pe 8 martie cu sotul la spermograma si cu analizele mele si atunci discutam in functie de spermograma.

Mergi la inceput

miha sa nu fie prea fierbinte mai ales daca esti dupa ovulatie

eu nu sunt de acord cu caldura foarte mare la burta pt ca poate produce ceva probleme la ovare

sa fie calduta doar

Mergi la inceput

Lore am ovulat sigur in ziua 14 cand nu am facut test ca in ziua 13 am fost la eco si aveam foliculi de 22,5 si astazi la eco se vedea corpul galben, deci sigur am ovulat in ziua 15.
Pentru prolactina am inceput sa iau cate 30 de picaturi de mastodynon de 2 ori pe zi.
Eu nu stiu ce sa cred despre Fsh ca se incadreaza si la faza luteala si ovulatorie e bine?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

miha sa nu fie prea fierbinte mai ales daca esti dupa ovulatie

eu nu sunt de acord cu caldura foarte mare la burta pt ca poate produce ceva probleme la ovare

sa fie calduta doar

Atunci nu mai pun deloc, o sa iau urinal si stau sub patura si sper sa rezolv asa.

Mergi la inceput