Asp.opt.>20ani(764) FELICITARI EllaR!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

miha de fsh nu ai de ce sa-ti faci griji, e ok
e chiar normal sa scada dupa ovulatie

si daca ai avut folicul asa mare e clar ca ai ovulat dar clar inainte de a recolta

iti faci si progesteronul?
sa vezi sa nu ai insuficienta sau l-ai mai facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
miha am auzit numai lucruri bune despre mastodinonoul ala...si multe tipa care au ramas dupa el...deci ne auzit la test pozitiv....ce mai faci cu laparo?
lore off ce nasol ac ai dureri, eu am avut o noapte alba dupa ec am baut un ceai lipton cu fructe de padure(avea si ceai negru)...deci m-a omorat...si sa sti cum nu puteam sa dorm , ma si dureau oasele si muschii...e nasol, eu zic sa incerci sa te linistesti sa bei ceai de sunatoare e foarte bun si linisteste sist nerv. poate ai nevoie doare de o perioada linistita, acum esti intr-o perioada de dupa stres incearca sa o ieie ca atatre si sa te odihnesti, nu-i usoara situati prin care ai trecut, dar sa stii ca angajatori isi vad de treaba lor si noi ramanem cu urmele si tot noi trebuie sa ducem apoi bolile si dereglarile pe care le creaza. eu zic sa-ti faci un culcus in care nu exista nimic rau si sa te linistesti cateva minute, eu incerc sa iau lucrurile rele in gluma, pt ca o adta traim si daca atunci ma supar pt toate nu mai am inca o viata sa ma si bucur....asa cum este e viata mea si ma bucur de ea cat pot. te puuup

Mergi la inceput

xdidi, merci mult
esti o scumpa
ai scris f frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Lore da o sa fac si progesteronul, prolactina si estradiolul saptamana viitoare ca pana acum nu am facut nimic si vreeau sa le fac pe toate poate scap de laparo ca imi e frica si e totusi o operatie oricat de usoara ar fi.
Xdidi am primit si Pm dar aseara nu am mai putut raspunde ca era sotul meu, cu laparascopia inca nu stiu ce fac o sa vad in functie de cum ii iese spermograma sotului si celelalte analize ale mele, ma gandeam aseara sa o aman o luna sa ii spun doctoritei ca nu vreau acum dar ar veni exact in saptamana mare si parca nu as vrea sa stau atunci in spital sau poate vine luna asta in urma mastodynonului si nu mai fac nimic, ca pe 6 ar cam trebui sa ma testez si eu cu analizele si la spermograma mergem pe 8 martie, aseara radeam cu sotul ca poate mergem sa vorbim de laparascopie si ne face eco de sarcina.
Fetelor chiar s-a ameliorat bine urinarea mea dupa un plicullet de uricol.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mihaela, scuze ca ma bag: daca iei mastodynon nu are sens sa faci analize hormonale pentru ca plantele din el contin ceva hormoni vegetali (progesteron am impresia) care iti vor influenta rezultatele la analize. In plus, daca e progesteron si il iei in perioada ovulatiei e posibil si sa-ti inhibe ovulatia.
Arunci banii degeaba pe analize si te mai si induc in eroare.

(Mie mi s-a vorbit de catre 2 medici despre mastodynon ca leac pt simtomele mastozei fibrochistice, bazat pe faptul ca e un progesteron/progestativ)

Daca te uiti pe prospect se indica in cazul unei insuficiente luteale, deci e clar ca contine progesteron, chit ca de provenienta vegetala, n-are importanta, tot iti infulenteaza analizele si iti poate suprima ovulatia daca il iei inainte de ovulatie.

Fa analizele hormonale intr-o luna in care nu iei absolut niciun tratament hormonal!

Mergi la inceput

miha nu vreau sa te influientez dar daca nu ai probleme cu inima eu as face laparo
e o procedura cu multe beneficii
daca ai trompele infundate le rezolva, daca ai endometrioza la fel
si chisturi etc

si apoi iti da doar trei gaurele in burtica de nici nu ai sa la mai vezi
si te recuperezi repede

tu ai facut estrauterina de asta vor dr sa te vada in interior

kitty asa a descoperit endometrioza si a curatat-o ca apoi a si ramas cu gemeni

acum tu faci cum crezi dar expluzi foarte multe alte afectiuni

te pup si sper sa iei cea mai buna decizie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

miha ce cadou de 8 martie iti face sotu , o cutiuta cu gigei sa fie milionar si cu mobilitate maxima si foarme normale asta iti doresc
iar pt tine lore sa stii la inceput sunt fata faina , dar daca nu-ti revii pot sa te si bat!!! daca asta e necesar sa te scot din butoi, auzi ce nu ne omoara ne face mai puternice, bine dupa soc ai voie o perioada sa fi pe capacul butoiului, dar dupa n-ai scuza...mie boala asta mi-a mancat prea multe lucruri frumoase si acum nu-i mai dau importanta, o accept insa ii fac in ciuda ca ma bucur de viata, cu toate ca nu prea ma lasa , dar ii dau ignore si bebe daca vrea sa vina sa vina , daca nu el pierde, chiar am fi niste parinti faini(bine cu neuronu apropiat de al lui insa capabili , sa-l hranim si sa-l schimbam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Didi un test ai mai facut? Te suspectez ca esti asa bine dispusa
Te si sper sa fie cu

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Lore doar in cazul in care nu ii iese bine spermograma sotului nu o fac in rest cam 90% o sa o fac.
Lavi mastodynonul am inceput sa il iau din ziua 14 in ziua in care am ovulat, oare sa nu mai fac analizele din ziua 21?
Dar am vazut ca multe fete in ziua 21 au facut doar progesteronul si pe prima pagina scrie si prolactina si estrogenul,
Lore pe care sa le fac si pot sa le fac daca iau mastodynonul?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Dana bine zici cred ca ar trebui ca cineva din bucuresti sa o duca pe Xdidi la o beta si sa ii spuna ca e graviduta ca ea saraca tot asteapta.
Da Xdidi sper sa fie un cadou minunat sa ii iasa spermograma buna, analizele super bune dar mii cam frica de cele uzuale ca nu le-am facut de mult si cel mai frumos poate ne fac eu un cadou cu un test pozitiv.
Lore cu inima nu am avut probleme ca am mai facut controale inschimb tensiunea o am cam mica si nici nu pot sa beau cafea sa mai creasca.

Mergi la inceput