Asp.opt.>20ani(764) FELICITARI EllaR!!!
Raspunsuri - Pagina 18
lorena_86 spune:
scumpa eu nu stiam de mastodynul asta
la medicamente nu ma prea pricep
dar daca lavi a a zis ca sunt un supliment de progesteron sunt de acord cu ea ca dai banii pe fereastra pe progesteron
o sa iasa sigur influientat
lavi02 spune:
Si daca ai luat pana in ovulatie Mastodynon s-a dus naibii si LH-ul la ovulatie, pentru ca progesteronul este inhibitor de LH. Hormonii astia sunt toti legati intre ei.
Esti tu sigura-sigura ca ai ovulat inainte de/in ziua 14?
Of, Mihaela, imi pare tare rau de banii dati pe toate analizele astea hormonale ca stiu ca nu sunt ieftine.
Cand faci un tratament trebuie sa fii foarte atent ce contine tratamentul fata de ce analize vrei sa faci!
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavi02 Si daca ai luat pana in ovulatie Mastodynon s-a dus naibii si LH-ul la ovulatie, pentru ca progesteronul este inhibitor de LH. Hormonii astia sunt toti legati intre ei. Esti tu sigura-sigura ca ai ovulat inainte de/in ziua 14? Of, Mihaela, imi pare tare rau de banii dati pe toate analizele astea hormonale ca stiu ca nu sunt ieftine. Cand faci un tratament trebuie sa fii foarte atent ce contine tratamentul fata de ce analize vrei sa faci! |
imi poti spune te rog daca si duphastonul influenteaza analizele hormonale?
Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...
ralucaneagu spune:
ginaaaaaa , azi e in 24 , asteptam 2 liniute la testul tau
lorena_86 spune:
lavi miha sigur a ovulat pt ca a fost in z 13 la eco si avea folicul de 22mm si apoi a fost iar si se vedea doar corpul luteal
deci....a ovulat
acum singura problema e ca dozarea progesteronului nu-si mai are rostul
miha eu zic ca nu ai de ce sa te ingrijorezi ca nu ai dat banii degeaba
lorena_86 spune:
raluca normal ca influienteaza
dufastonul e un supliment de progesteron
sa nu iei cand vrei sa faci dozarile hormonilor de fertilitate si nici inainte de ovulatie pt ca o poate inhiba
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 raluca normal ca influienteaza dufastonul e un supliment de progesteron sa nu iei cand vrei sa faci dozarile hormonilor de fertilitate si nici inainte de ovulatie pt ca o poate inhiba |
ms mult lore
eu am luat duphaston luna asta incepand de ieri , iar progesteronul l-am facut mierucri . o fi relevant?
Mihaelafalt spune:
Of deci cred ca sar peste progesteron, daca nu uit diseara sun la doctorita homeopat sa o intreb daca influenteaza ca vad ca scrie medicament homeopat si intradevar este facut din plante.
Lore tensiune miva inseamna 10-rar dar 11 cam des.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
ralucaneagu spune:
iar despre ovulatie ...eu nu stiu cand ovulez sau cred ca nu o fac deloc . am facut teste luna asta mai mereu si negative . Astept sa vad rezultatele la progesteron pt k dr meu ma suspecteaza de deficienta de progesteron .