Asp.opt.>20ani(764) FELICITARI EllaR!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

ralu pai daca ai inceput administrarea dufastonului dupa ce ai recoltat normal ca nu are nici o influienta asupra rezultatului

in ce zi a cm-ului ai recoltat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

ralu pai daca ai inceput administrarea dufastonului dupa ce ai recoltat normal ca nu are nici o influienta asupra rezultatului

in ce zi a cm-ului ai recoltat?

in z21 ,asa mi-a zis dr .

Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...

Mergi la inceput

ma gandeam eu miha
draga mea o asemenea tensiune e super buna
nu trebuie sa avem toti tensiunea 12 cu 6

e o tensiune foarte buna si asa e corpul tau obisnuit

nu e ok sa laterneze foarte mult sa creasca si sa scada brusc dar daca e constanta o valoare de 10 sau 11 e foarte ok

sa nu-ti mai faci griji in privinta asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Da am avut-o marita doar cand am stat in spital cu extrauterina si asta dupa ce m-a speriat o asistenta ca a zis ca imi face analizele ca intru in opertie atunci a fost mult mai mare am ajuns si la 18 dar in rest e stabila.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

ralu eu nu inteleg niste lucruri....

daca nu stii ca ai ovulat de ce iei dufaston?
si cu atat mai mult daca nu ai inca o confirmare ca ai insuficienta de ce ei?
progesteronul crescut inhiba ovulatia si sunt multe persoane care ovuleaza si in z 30 asa ca nu era timpul pierdut dar daca tu nu ai ovulat si aluat dufaston nici nu o sa mai ovulezi luna asta

progesteronul se face la 7 zile de la ovulatie

repet intrebarea in ce zi ai recoltat? la cate zile de la prima sangerare?

oricum rezultatul ne va lamuri cat de cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mi-a zis un ginecolog la un anumit moment ca pot doza si daca iau progesteron, el vrea sa se asigure ca am destul, ca e doza buna si ca nu trebuie sa bag mai mult, a zis ca nu il intereseaza daca e progesteron din aport extern (din pastile) sau al meu, pentru ca in sarcina imi dadea oricum.
Lore, are dreptate, daca iei Utrogestan, Duphaston si orice contine progesteron, influenteaza analiza, dar in cazul meu particular, a fost OK.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

miha dar e normal draga mea
tensiunea reflecta starea organismului

tu aveai extrauterina si stiai, erai stresata, speriata, emotiva....plus ca erai si pe metrotrexat si e normal sa ai alternari din astea

cand nu te simti ok deci e o stare patologica e normal sa creasca

Mergi la inceput

pai e ok ralu
daca ai avut ovulatie in preajma z 14 o sa arate

ce lungime are cm tau?

de obicei ciclurile anovulatorii sunt mai lungi

sa ne zici valoarea cand e gata si te lamurim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

deci miha...eu am tensiune 9,6 si am 2 operatii si sunt super ok, iar al prima operatie (laparotomie) am avut tensiunea 8,6 si se mirau astai ca eram ffff vorbareata si aveam vizitatori toata ziua, era mai greu cu ridicatu insa dupa prima cafea in spital si prima masa de oameni normali , adica la 2 zile de la operatie eram ok...si mai pierdusem si aproape un litru de sange eram la un pas de transfuzie...
iar la adoua operatie(laparoscopie) am fost ca o floare, am stat 1 zi in spital si n-am avut nimic, a doua zi mancam tarta cu fructe ca cica imi scazuse glicemia si sotu s-a conformat
deci nu-i o sperietoare , dar daca se poate si fara e ok, totusi este o anestezie generala , intubare, dar repara multe laparoscopia sa traiasca cine e inventat-o!
si nu sunt bine dispusa sunt foarte bine dispusa, nu stiu de ce nu ma intrebati, dar ma simt ca in zi de sarbatoare...

Mergi la inceput

alex normal ca daca ai deficit de progesteron apoi trebuie verificata doza de tratament si cum raspunde corpul si atunci se recolteaza in timpul tratamentului

ideea e ca prima data se face fara suplimente sa se vada daca e vreo problema si apoi sa se vada daca prin tratament se rezolva

Mergi la inceput