Asp.opt.>20ani(764) FELICITARI EllaR!!!
Raspunsuri - Pagina 20
lorena_86 spune:
fetelor ce-i cu mine de sunt asa vorbareata
de mult nu am mai fost asa de activa
si o sa credeti ca am inebunit
de la tudor gheorghe am ajuns acum sa ascult muzica populara
nu stiu de ce dar asa ma binedispune
poate o sa ma credeti invechita dar imi plac mult traditiile noastre, folclorul autentic
acum il ascult pe Liviu Vasilica
nu am inebunit, inca
tot eu sunt
Mihaelafalt spune:
Lorena asa si trebuie, si noi ascultam muzica populara.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
dana0000 spune:
Didi acest nou capitol sa-l facem cu tine la titlu?
Zi-ne de acum sa mai economisim niste timp
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
Mihaelafalt spune:
Dana la cat e de super bine dispusa cred ca stie ea ceva sau banuie dar nu vrea sa ne zica, sau asteapta sa o tragem de limba.
Xdidi ai cev vesti pentru noi? Hai fa-ne ziua de dragobete mai frumoasa, uite eu sunt singura acasa sotul vine diseara, sunt si putin amarata nu vrei sa imi dai o veste buna?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 ralu eu nu inteleg niste lucruri.... daca nu stii ca ai ovulat de ce iei dufaston? si cu atat mai mult daca nu ai inca o confirmare ca ai insuficienta de ce ei? progesteronul crescut inhiba ovulatia si sunt multe persoane care ovuleaza si in z 30 asa ca nu era timpul pierdut dar daca tu nu ai ovulat si aluat dufaston nici nu o sa mai ovulezi luna asta progesteronul se face la 7 zile de la ovulatie repet intrebarea in ce zi ai recoltat? la cate zile de la prima sangerare? oricum rezultatul ne va lamuri cat de cat |
lore tu esti atat de amabila si ne ajuti pe toate iti multumesc mult
eu locuiesc de acteva luni in argentina ,nu ma descurc prea bine cu limba si dr la care am fost mi-a zis sa iau duphaston- asa se numeste in limba romana , aici e un derivat al lui- , ca sa imi vina ciclul lunar , il iau intre z22-26 , cate 2 pastile pe zi . Mi-a dat sa fac analizele din z14 si z21 si asa am facut . offf ce greu e sa fii printre straini noroc cu voi si cu siteul asta minunat .
Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...
Hesstia spune:
Fetelor ... daca stiti sa ma ajutati si pe mine...
citat din mesajul lui Hesstia Hello, fetelor! De-abia acum am reusit si eu sa intru un pic pe la voi de la munca . Rucs, bine ai venit, eu sper sa se lase cu teste pozitive pentru toata lumea de aici! Fetelor, am si eu niste intrebari la voi: - unde ati recomanda sa se faca o spermograma in Bucuresti? initial ma gandisem si eu la vreo clinica din asta particulara (la noi la clinica nu vreau sa faca pentru ca nu am incredere), dar apoi mi s-a spus ca ar trebui facuta unde exista si un embriolog. Aveti ceva idei, sugestii? Poate la spital unde merg eu? Asta in situatia in care sper sa-mi conving omu' sa accepte . As vrea totusi sa o faca... inca n-am deschis subiectul asta cu el, dar am zis sa ma interesez inainte. - cam la cate zile dupa ce trece menstruatia ar trebui sa repet ureaplasma si alte analize de gineco? Ca eu as fi vrut sa ma duc saptamana viitoare, dar daca mi-a venit azi... nu cred ca am sanse, stiu ca trebuie sa treaca ceva zile pana sa fie concludente recoltarile... - in ce consta histerosalpingografia? Mi-a zis doctorita ca poate facem si asta ca si ... evaluare pre-bebe, am inteles ca se verifica permeabilitatea trompelor si nu e chiar cea mai placuta procedura din lume. Ea mi-a zis ca o face cu anestezie, ca ea a facut-o fara si a zis ca nu poate sa o faca fara pacientelor... |
miky82 spune:
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor ce-i cu mine de sunt asa vorbareata de mult nu am mai fost asa de activa si o sa credeti ca am inebunit de la tudor gheorghe am ajuns acum sa ascult muzica populara nu stiu de ce dar asa ma binedispune poate o sa ma credeti invechita dar imi plac mult traditiile noastre, folclorul autentic acum il ascult pe Liviu Vasilica nu am inebunit, inca tot eu sunt |
Lore nu ai inebunit si mie imi place Liviu Vasilica e super tare si Tudor Gheorghe.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite