Asp.opt.>20ani(764) FELICITARI EllaR!!!
Raspunsuri - Pagina 8
Mihaelafalt spune:
Fetelor am fost si am luat analizele de ieri si bineinteles ca nu sunt multumita
Estradiol 89-valoare ref 38-649
Fsh 4,15-valoare ref 2,55-16,69
Lh 6,9
val ref 7,59-89,08
Scriu repede ca trebuie sa plec, am sunat si sambata viitoare cu toate analizele mele mergem la iasi la spermograma si interpretare analize, daca ceva nu imi convine la spermograma renunt luna asta la operatie.
Vb diseara.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
lorena_86 spune:
buna fetelor
eu acum m-am trezit si m-am culcat pe la 3 azi noapte
sunt nebuna de legat
mi-am dereglat somnul urat de tot, poate de aia imi e si asa rau
miha, mai facut sa rad
biolog/embriolog e acelasi lucru
toti suntem la baza biologi doar ca in urma unei foarte mici specializari primesti titlul de embriolog
nu conteaza titlul ci conteaza foarte mult cat e de capabila persoana aceia, cat e de implicata sau cat isi da intereul
va pup
lorena_86 spune:
fetelor am facut un test de ovulatie asa la intamplare sa vad ce si cum si a iesit super pozitiv si eu sunt z 15
culmea e ca secretia de ou s-a terminat la fel si durerile
ankcta spune:
Buna fetelor
Doamne ce de gravidute!
Felicitari tuturor viitoarelor mamici, sa aveti sarcini negretoase si frumoase ca o zi de primavara curata!
In special pentru Paulici felicitariiiii!
Ancuta, cu siguranta mamica , in curand!
rucs spune:
Mutumesc mult de primire. Sunteti niste dragute.
Raluca, nu stiu ce probleme am sau daca am. Acum 6 ani am fact HSG, care a iesit bine. Ultima oara am ramas gravida acum 2 ani , dar nu a fost sa fie. Stiu ca nu am trombofilie iar spermograma sotului este buna. Acum am facut niste analize hormonale pe care v-as ruga sa ma ajutati sa le interpretez, care va pricepeti. Mai ales Lorena si MeAlex
Rezultatele sunt :
Ziua 4
FSH- 6.6 (3.5-12.5)- valori normale
Progesteron -1.4 (0.1-1.3)
LH-3,59 (2.4-12.6)
Estradiol-52.4 (12.5-166)
Prolactina -14.7( 4.79-23.3)
Ziua 13-a doua zi dupa test de ovulatie pozitiv
Progesteron -0.99 (0.8-3)
LH-22.14 (14-95.6)
Estradiol-127.2 (85.8-498)
Mie imi par cam mici valorile LH-lui si Estradiolului in ziua 13.
Voi ce parere aveti?
Astept cu nerabdare parereile voastre .
MeAlex spune:
Salut Rucs! Bine ai venit si sa nu stai mult pe aici! Stai putin si cu folos! Legat de varsta, nu conteaza asa multm sunt fete mai tinere cu probleme mai mari, mai coapte cu probleme mai mici...problemele conteaza aici.
Pai e simplu, esti in interval, deci e OK. La cele de ziua 3: Progesteronul ala putin iesit din interval nu il iau in calcul. Raportul LH/FSH trebuie sa fie mai mic decat 1 si este (nu ai ovare polichistice).
La cele de ziua 13: nu stiu ce arata progesteronul in acea zi, dar esti in interval, de fapt toate sunt.
Nu cred ca sunt mici valorile. Trebuie sa faci progesteronul in ziua 7 dupa ovulatie, el arata daca ai suficient sa sustii sarcina si el ingroasa endometrul ca sa se poata fixa embrionul.
Lore, zisei bine? In ultimul timp parca m-am tampit, dau rateuri, asa ca Lore, astept verdictul tau.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
rucs spune:
MeAlex, prompta , draguta si tonica,ca de obicei. Mersi mult. Stiu ca sunt fete mai tinere care au probleme si-mi pare tare rau. Nu e drept. Numai ca eu ma lupt cu frustrarile legate de varsta. M-am apucat si eu de copii, la batranete.Ca sa nu mai zic de riscurile unei sarcini la varsta asta. Dar imi doresc tare, tare mult.