Asp.opt.>20ani(764) FELICITARI EllaR!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Valicuta chiar mai ai rabdare sa astepti?
Eu zic ca maine dimineata poti sa faci testul ca miroase a .

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

Neata fetele,va pup si va invit la un energizant pentru revigorare,ceai pentru gravidutze
Lore trimite-mi si mie parola pe PM sa-ti vad pozele.Si cum pot intra?Blond merge daca ai o culoare a fetei rozalie sau piersica,iar daca ai ochii deschisi la culoare(albastri,verzi) e si mai bine.Trebuie avut mare grja de parul blond vopsit,in sensul ca trebuie vopsit o data/luna sa iasa culoarea uniforma,trebuie sa fii mai mereu machiata sa dea bine si bagate la greu masti/tratamente sa-l pastrezi sanatos.
Miky si ti-a iesit pana la urma culoarea uniforma?Ca printre suvite tot iti mai raman si fire negre
Scuzati
Sa aveti o zi buna!

Ana da pana la urma mi-a iesit uniform, poti sa vezi pozele de la nunta pe picasa, oricum m-am chinuit ceva vreme pana am ajuns la culoarea dorita, dupa atata chin acum am parul saten inchis.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

De Lucy graviduta noastra mai stie cineva ceva?
A mai intrat in ultimul timp sau sunt eu zapacita?
Nici Paula nu a mai intrat pe la noi, de anne mari ce sa zic imi pare rau ca e suparata pe noi.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

De Lucy graviduta noastra mai stie cineva ceva?
A mai intrat in ultimul timp sau sunt eu zapacita?
Nici Paula nu a mai intrat pe la noi, de anne mari ce sa zic imi pare rau ca e suparata pe noi.

Si mie imi pare rau de Anne ca nu a mai intrat si mai sunt fete care nu au mai intrat de mult timp.
Pe gravidute le iertam ca acum sunt la odisee, dar sper sa nu ne uite

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Luciana, pe mine ma momesti usor cu prajituri. Daca au si ciocolata in exces te las sa ma si adopti.

Boooob, “in mod barbar” ? Da’ io nu-s barbara (in public). Da-ti iert interpretarea defaimatoare, ca nah, cu gravidele nu te pui :D. Si-n plus ...haribo, miam miam

Rucs, bine ai venit. Orice e posibil; o cunostinta a avut primul copil la 32 de ani, al doilea la 39 si acum la 41 vine al treilea :D. (nu neg ca ar fi vreo specie de iepuroaica, dar daca ea poate, altele de ce n-ar putea?)

Fetele ieri am primit rezultatele analizelor: Prolactina e in grafic, CMV-ul s-a inactivat si el, ATPO si ATGL perfecte, asa ca anunt ca am intrat oficial in cursa pentru bebe. Banuiesc ca am ratat cu brio ovulatia de luna asta (sunt z21), dar nu se stie niciodata. Asa ca daca vedeti ca absentez mai mult sa stiti ca de la oboseala mi se trage (sau de la prins urechile in monitorizarea ovulatiei – mi-am si notat ce spuneati voi legat de subiect, dar sa fie al naibii daca am observat la mine egg, intepaturi de ovare sau orice altceva; o sa ma bazez pe teste).

I.P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Va salut si eu...mai tarzior ca am avut mai multa treaba astazi!
Declar...fara placere...Z1...

Primavara incepe cu tine!

Un nou inceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Mi-am actualizat si tickerul...O luam de la inceput!Speram pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Buna dimineata fetelor! Eu m-am trezit mai tarziu azi, si va scriu scurt ca ma duc la cosmetica.

Bine ai venit, Rucs, si sedere scurta! Sa stii ca totul e posibil, sefa mea a facut la 38 de ani al doilea, la 12 ani de primul, si a ramas natural.

Mihaelafalt, eu cred ca prima data trebuie sa isi faca sotul tau spermograma si apoi sa continui cu investigatiile tale.Cel putin mie asa mi-a recomandat doctorul dupa primul meu consult+eco si analizele mele de sange, sa ma prezint data urmatoare cu spermograma sotului.
Da, stiu ca partea masculina a cuplului e mai greu de convins, dar cu multa rabdare si dragaloshenie, merge.Si noi am trecut prin asta, sotul meu nu a putut sa lipseasca de la lucru aici, asa ca am facut-o cand ne-am dus in concediu in ro.Dupa 3 zile de abstinenta si cu ceva stimulare manuala... Totusi, cred ca din cauza stresului cantitatea a fost mai mica ca de obicei, ce sa zic.Noi am recoltat la sora-mea in baie si am fugit repede, repede cu recipientul la lab. Dupa atata goana, cel putin rezultatul a fost foarte bun si am eliminat una din cauze. Totusi, sa stii ca pentru sot a fost foarte stresant, nu ma asteptam ca nu a zis nimic atunci, doar mult mai tarziu a marturisit.
Si cu explicatia de pe spermograma, ei fac analiza cu un aparat, numai dc nr de spermatozoizi e f mic atunci se face manual si se numara etc.Cel putin explicatia asta am primit-o eu.Dar cred ca depinde de dotarea lab. Oricum, succes!

Va pup pe toate, o zi buna!

Suntem cate putin din tot ce iubim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucy84 spune:

Buna fetelor
Mihaela am vazut ca ai intrebat de mine Sunt bine , doar ca in ultimele doua saptamani m-au cam vlaguit greturile si nu am avut puterea sa scriu...doar v_am citit.Draga mea te rog eu mult faceti prima data o spermograma si apoi supune-te la operatii.Elimina-l pe sot din ecuatia cu probleme si apoi continua investigatiile.E bine ca faci hormonalele mai ales ca ai avut mici dereglari dar continua cu restul abia dupa spermograma si sper sa ramai gravi mai repede decat te astepti
Miky imi pare tare rau ca nu a fost nici de data asta dar poate DD te va ajuta si vei ramane natural in pauza asta de stimulari
Katy ai scapat si de HSG sa dea Domnul sa vina bebe repede acum
Gaby am vazut ca e intr-o perioada mai proasta pe cand revine
la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
ieri n-am apucat sa intru pt ca am fost super ocupata....deci nu mi-a venit si azi sunt in z 32 de la ultimul cilcu, sani ma dor mai ales dimineata, vaginita s-a potolit cu mancat de iaurt....si am mai facut un barza...care a facut o liniuta ffff pala in timpul prescris , insa se vede ff putin si n-am reusit sa fac poza nici macar la clear blu care se vede cu ochiu liber am un aparat varza...acum m-am uitat la toate testele si am pus lanterna de la tel pe spatele lor si toate prezinta liniuta a doua, numai shurecheck-ul nu...deci coreland shure cu beta negativ...este doar o dereglare, eu mai astept ce sa fac , poate imi va veni in functie de sangerarea aia...pana n-am test clar pozitiv sa se vada din avion nu ma mai agit, poate mai fac un test saptaman viitoare daca nu vine...
in rest nu stiu ce sa va zic, sunt cam dezamagita de situati ca nu-i nici alba , nici neagra
o sa sun al dr de fam sa-mi dea trimitere la anlize si la doc gineco, am gasit unu care lucreaza cu casa de asigurari si nu platesc unele analize gen pap si secretii...
va puuuup si ma scuzati ca sunt varzaaa

Mergi la inceput