Asp.opt.>20ani(764) FELICITARI EllaR!!!
Raspunsuri - Pagina 6
miky82 spune:
Draguta, Valicuta sunt cu ochii pe voi, nu ne dati nici o veste?
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
velvet spune:
miky,si eu am un pomelnic de analize-investigatii de facut si as fi vrut sa le fac la medlife,dar trebuie sa vin de seara,sa raman in buc,sa recoltez dimineata pana in 9.si e si drumu lung.asa ca o sa le fac la synevo.nu cred ca medlife lucreaza prost
valicutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 Draguta, Valicuta sunt cu ochii pe voi, nu ne dati nici o veste? Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi 3 Inseminari nereusite |
neata, eu nu am nici o veste, sunt in stand by , azi z 40 , sanii tot super durerosi de 2 sapt, dureri de burta..si de spate.
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.
Mihaelafalt spune:
Miky da si mie mi-a zis ca sinevo fac analize bune, dar nu si spermograma ca nu scriu separat pe fiecare categorie in parte, motilitate, ei scriu general, atatia sunt de toti si atatia morti acuma na nu stiu ce sa zic ca nu am facut.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
miky82 spune:
citat din mesajul lui velvet miky,si eu am un pomelnic de analize-investigatii de facut si as fi vrut sa le fac la medlife,dar trebuie sa vin de seara,sa raman in buc,sa recoltez dimineata pana in 9.si e si drumu lung.asa ca o sa le fac la synevo.nu cred ca medlife lucreaza prost |
Si eu mai mi-am facut la medlife ca am reducere la ei si cred ca tot acolo o sa imi fac si hormonalele, mai scutesc ceva banuti nu mult dar conteaza , era bine sa fi avut abonament ca sunt gratuite toate hormonalele dar daca sefu nu vrea sa ne faca eu ce pot sa zic
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
velvet spune:
spermograma,fete,faceti-o numai in clinici cu embriolog!este o analiza care nu poate fi lucrata de un biolog simplu.noi am patit-o...
Ana178081 spune:
Neata fetele,va pup si va invit la un energizant pentru revigorare,ceai pentru gravidutze
Lore trimite-mi si mie parola pe PM sa-ti vad pozele.Si cum pot intra?Blond merge daca ai o culoare a fetei rozalie sau piersica,iar daca ai ochii deschisi la culoare(albastri,verzi) e si mai bine.Trebuie avut mare grja de parul blond vopsit,in sensul ca trebuie vopsit o data/luna sa iasa culoarea uniforma,trebuie sa fii mai mereu machiata sa dea bine si bagate la greu masti/tratamente sa-l pastrezi sanatos.
Miky si ti-a iesit pana la urma culoarea uniforma?Ca printre suvite tot iti mai raman si fire negre
Scuzati
Sa aveti o zi buna!
miky82 spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Miky da si mie mi-a zis ca sinevo fac analize bune, dar nu si spermograma ca nu scriu separat pe fiecare categorie in parte, motilitate, ei scriu general, atatia sunt de toti si atatia morti acuma na nu stiu ce sa zic ca nu am facut. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Miha la medlife a facut sotu spermograma iar biologul mi-a zis ca nu are cum sa aibe 94% forme normale ca nici un barbat nu are procentaj asa de mare la formele normale, acum sincer nu stiu ce sa iti zic daca sa faca tot la medlife sau sa faca la synevo, curios este ca biologul la inseminare mi-a zis ca a iesit foarte bine spermograma. Dumnezeu mai stie pe cine sa crezi si pe cine nu.
3 Inseminari nereusite
miky82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui valicutza
neata, eu nu am nici o veste, sunt in stand by , azi z 40 , sanii tot super durerosi de 2 sapt, dureri de burta..si de spate. in curand tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25. probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ. |
Valicuta la tine miroase a burtica de abia astept testul ala cu II liniute. Nu iti mai faci un test? ca ar trebui sa arate.
3 Inseminari nereusite
Mihaelafalt spune:
Da miky la cate auzi nu stii ce sa mai faci, sotul meu o sa o faca la clinica la ei ca sunt specializati pe IA si FIV si au embriologul lor, sunt sigura ca fiecare trage focul la oala lui dar cred ca e mai bine cu un embriolog decat cu biolog.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.