Asp.opt.>20ani(764) FELICITARI EllaR!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata gagici.
Eu fac mancare si mai trag cu ochiul pe la voi.
Astazi am o zi din aia in care ma gandesc la laparascopie si imi vine sa renunt, daca am rezultatele toate pana sambata viitoare de la analize ceea ce nu cred ca daca le fac joi nu cred ca sunt gata pana sambata imi iau sotul din dotare si ma afisez la usa doctoritei sa imi interpreteze toate analizele facute, sa faca si sotul spermograma sa vedem ce e si la el si sa imi explice cum decurge operatia la Iasi.
Ieri a vorbit sotul cu cineva care s-a operat si a zis ca a trebuit sa faca EKG, raza pulmonara, analizele inainte de a se duce la spital si eu nu vreau sa ma trezesc ca ajung acolo si imi spune ca nu ma mai opereaza ca nu am astea facute. Cat despre costuri nu a putut afla nimic, ca e o vanzatoare de la un magazin si nu au mai putut vorbi si despre asta.
Voi ce ziceti nu mai bine sa eliminam si spermograma intai?
Dupa amiaza imi mai fac un test de ovulatie dar sigur ovulatia a fost ieri noapte ca acum nu mai e slbus de ou ci secretie alba.
Va doresc o zi buna si plina de caldura.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Buna dimineata fete dragi,

Baut cafea si tot nu-s treaza. Am o stareeee ceva de speriat, imi vine sa alerg pe toata lumea. Azi z21 si eu tot n-am test pozitiv de ovulatie. O fi ciclu din ala anovulator, dupa pierdere, desi eu dureri usoare am simitit prin z18 iar secretia am avut-o prin z19 numai ca nu era complet transparenta. Sunt confuza deci, nu mai inteleg nimic. Maine merg la medic desi n-am nici cea mai vaga urma de chef iar de prestat luna asta in perioada fertila ( daca o fi fost fertila), nu prea, asa ca cel mai probabil nici n-o sa ma testez, uite asa! Tot maine vreau sa-mi repet si analizele de endo sa vad ce mai face TSH-ul meu, a mai scazut sau a mai crescut in ultimele doua saptamani...

Bun venit fetelor noi! Sper sa stati cat mai putin pe aici sau sa stati dar cu burtici ( ca Bobu).

Pentru ca am o saptamana mizerabila si incarcata sa ma iertati daca nu scriu foarte des, dar va citesc zilnic. Parol.

Hai cu testele alea pozitive sa-mi faceti si mie ziua mai frumoasa, va roooog.

Bob, sa dea DD ca bebe dragonel s-o mai chinuie doar putinel pe mami cu greturile. Apoi sa-si intre si el in paine si sa se ocupe de altele: de crescut degetele, manute, picioruse, lucruri din agenda lui pentru perioada asta.

buna
si eu am facut TSH zilele trecute si a iesit 3 . 6 . Imi poti spune daca e ok sau nu?

Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Neata gagici.
Eu fac mancare si mai trag cu ochiul pe la voi.
Astazi am o zi din aia in care ma gandesc la laparascopie si imi vine sa renunt, daca am rezultatele toate pana sambata viitoare de la analize ceea ce nu cred ca daca le fac joi nu cred ca sunt gata pana sambata imi iau sotul din dotare si ma afisez la usa doctoritei sa imi interpreteze toate analizele facute, sa faca si sotul spermograma sa vedem ce e si la el si sa imi explice cum decurge operatia la Iasi.
Ieri a vorbit sotul cu cineva care s-a operat si a zis ca a trebuit sa faca EKG, raza pulmonara, analizele inainte de a se duce la spital si eu nu vreau sa ma trezesc ca ajung acolo si imi spune ca nu ma mai opereaza ca nu am astea facute. Cat despre costuri nu a putut afla nimic, ca e o vanzatoare de la un magazin si nu au mai putut vorbi si despre asta.
Voi ce ziceti nu mai bine sa eliminam si spermograma intai?
Dupa amiaza imi mai fac un test de ovulatie dar sigur ovulatia a fost ieri noapte ca acum nu mai e slbus de ou ci secretie alba.
Va doresc o zi buna si plina de caldura.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

mihaela, mie un dr f bun de aici mi-a zis ca spermograma e prima analiza care trebe facuta in cuplu . incearca sa iti convingi sotul sa o faca , nu e mare lucru . si al meu era reticent , zicea ca vaiii e jenant sa faca singur lucruri rusinoase intro camera de laborator , dar l-am convins pana la urma . La noi e iesit ok spermogram a, macar stim ca am inlaturat una din cauze .

Mergi la inceput

Raluca faza e ca acum a acceptat ca trebuie sa o faca, dar trebuie sa mergem pana la iasi sa o faca acolo ca la sinevo aici nu vrea doctorita, si am citit si pe net ca nu dau chiar foarte multe detalii despre spermograma si sotul meu lucreaza si nu poate lipsi in cursul saptamanii, acum nu se poate recolta ca a luat niste antibiotice si trebuie sa mai astepte putin de asta ma gandeam daca ar fi si analizele mele gata pana sambata viitoare as merge atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetelor!

Rucs bine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta, cu conditia sa mai iei pe cineva de aici la odisee

Am fost si eu astazi la medicul de familie sa imi fac analizele de biochimie si le voi face pe 2 martie ca acum nu au fonduri si o sa mai fac chlamidia si microplasma. Deocamdata atat o sa urmeze si cele de z14 si z21.

si sa aveti o zi cat se poate de frumoasa!

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Miky bafta la analize, ce fain ca ai prins programare asa repede.

Mergi la inceput

Lore cred ca ti-ar sta foarte bine blonda, ai un ten deschis si te avantajeaza foarte mult eu zic sa incerci. Tu esti acum bruneta? eu ca sa scap de brunet mi-am facut suvite cam o data pe luna si asa am scapat de negru.

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaneagu

buna
si eu am facut TSH zilele trecute si a iesit 3 . 6 . Imi poti spune daca e ok sau nu?

E in limite din cate imi dau seama. La mine pe buletinul de analize la limite pentru TSH apare ca trebuie sa fie intre 0.27 - 4.2. Deci cred ca e ok. Dar ai facut doar TSH sau si alte analize de tiroida?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Miky bafta la analize, ce fain ca ai prins programare asa repede.

Multumesc Miha , medicul de familie mi-a sugerat sa imi fac analizele la synevo sau sanador cica medlif-ul nu ar da rezultatele asa de bune, acum nu stiu ce sa cred

3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata miha,miky

Mergi la inceput