Asp.opt.>20ani(764) FELICITARI EllaR!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LumyMony spune:

Daena multumesc pentru raspuns dar nu stiu ce sa mai cred de TB am avut testul de ovulatie pozitiv acum trei zile si temp nu a crescut deloc. Daca nu as fi facut test as fi crezut ca nu am ovulat,o sa intru pe ferility,cand vin de la munca.Va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

Citat:
citat din mesajul lui LumyMony

Daena multumesc pentru raspuns dar nu stiu ce sa mai cred de TB am avut testul de ovulatie pozitiv acum trei zile si temp nu a crescut deloc. Daca nu as fi facut test as fi crezut ca nu am ovulat,o sa intru pe ferility,cand vin de la munca.Va doresc o zi buna

servici usor , scumpa

Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LumyMony spune:

Multumesc Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza fetelor!!!
la !
mia culpa , ieri v-am citit in fffff multe reprize dar nu am reusit sa scriu nici un rand, pan' imi formam raspuns treb sa faca "Mofturosul junior" ceva si ma ridicam de la pc, apoi a venit acasa "Mofturosul senior" si nu am mai reusit sa "vb cu georgica" cum sune el!!!!

Draguta deci pe cand te testezi si tu si ne dai o veste frumoasa?!!!!ca se auda zilele alea de intarziere!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucs spune:

Buna dimineata
Ma primiti si pe mine ?
Sigur sunt cea mai batrana dintre voi, am 38 de ani. Am un copil si-mi doresc foarte tare inca unul dar din pacate este cam tarziu. Nu stiu ce sanse mai am la varsta asta. Ma bazez mult pe voi si pe sfaturile voastre. Incerc de 2 ani si nu s-a prins nimic pana acum.
Va multumesc si sper sa ma primiti si pe mine alaturi de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

Citat:
citat din mesajul lui rucs

Buna dimineata
Ma primiti si pe mine ?
Sigur sunt cea mai batrana dintre voi, am 38 de ani. Am un copil si-mi doresc foarte tare inca unul dar din pacate este cam tarziu. Nu stiu ce sanse mai am la varsta asta. Ma bazez mult pe voi si pe sfaturile voastre. Incerc de 2 ani si nu s-a prins nimic pana acum.

buna rucs , bine ai venit

sigur vei gasi aici sfaturi bune , si eu sunt noua si fetele ma ajuta mult . Dar ce probleme ai de nu ramai?

Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata,fete!

rucs,bine ai venit!

va pup si va doresc o zi de primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui rucs

Buna dimineata
Ma primiti si pe mine ?

bine ai venit printre noi, sigur fetele o sa te ajute!!!eu mai mult cu galeria, sunt inca pe tusa , dar in curand am sa incep si eu lupta pt bb2!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Buna dimineata fete dragi,

Baut cafea si tot nu-s treaza. Am o stareeee ceva de speriat, imi vine sa alerg pe toata lumea. Azi z21 si eu tot n-am test pozitiv de ovulatie. O fi ciclu din ala anovulator, dupa pierdere, desi eu dureri usoare am simitit prin z18 iar secretia am avut-o prin z19 numai ca nu era complet transparenta. Sunt confuza deci, nu mai inteleg nimic. Maine merg la medic desi n-am nici cea mai vaga urma de chef iar de prestat luna asta in perioada fertila ( daca o fi fost fertila), nu prea, asa ca cel mai probabil nici n-o sa ma testez, uite asa! Tot maine vreau sa-mi repet si analizele de endo sa vad ce mai face TSH-ul meu, a mai scazut sau a mai crescut in ultimele doua saptamani...

Bun venit fetelor noi! Sper sa stati cat mai putin pe aici sau sa stati dar cu burtici ( ca Bobu).

Pentru ca am o saptamana mizerabila si incarcata sa ma iertati daca nu scriu foarte des, dar va citesc zilnic. Parol.

Hai cu testele alea pozitive sa-mi faceti si mie ziua mai frumoasa, va roooog.

Bob, sa dea DD ca bebe dragonel s-o mai chinuie doar putinel pe mami cu greturile. Apoi sa-si intre si el in paine si sa se ocupe de altele: de crescut degetele, manute, picioruse, lucruri din agenda lui pentru perioada asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata,mrenescunu trebuie neaparat sa nu ovulezi daca nu ai test de ovulatie pozitiv.continua sa le faci.

Mergi la inceput