Asp.opt.>20ani(764) FELICITARI EllaR!!!
Raspunsuri - Pagina 3
lorena_86 spune:
fetelor eu am luat un algocalmin si m-am mai calmat putin, am reusit sa dorm
dar vad ca acum iar incep durerile
fetelor mai e f putin si vine primavare, abia astept ca m-am saturat de temperaturi asa negative si urat afara
fetele care au vazut pozele mele, vreau sa ma vopsesc blonda, ce credeti?
stiu ca e greu ca am parul lung dar imi place cum imi sta ca am mai fost blonda dar aveam parul scurt pe atunci
va pupic
gina85 spune:
Lori unde iti pot vedea pozele
In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
lorena_86 spune:
pe contul comun de pe picasa la: aspiranteoptimiste@yahoo.com
iti trimit parola pe PM
Ana178081 spune:
Fetele sa fie un capitol plin de II
Si eu abea astept sa vina primavara,sa ies in parc cu rolele,sa ies la un gratarel
Am reusit sa vb cu doctora,mi-a pus diagnosticul prin tel
I-am explicat povestea sangerarii si mi-a zis ca poate fii din cauza ca am ovulat,poate si sangerare cauzata de sex,dar mai poate fii si o inflamatie pe acolo.Oricum mi-a vorbit calm si ma mai linistit.A zis ca ma asteapta vineri seara la spital k e de garda pt o eco.
Lorena cum pot vedea pozele?
Hesstia eu nu prea pot sa zic acelasi lucru legat de servici,pt k noi nu prea avem timp sa ne aranjam(ba eu am treaba,ba colegele),mai mult in perioade de-astea "moarte" cum e acum sau doar dimineata.Bine,in general ne facem noi putin timp asa printre programari(lucrez la coafor)
Bob iti doresc o sarcina usoara,iar pt greturi poti bea bere fara alcool,cica scapi de ele(Nicoleta Luciu).
lorena_86 spune:
deci avem un cont pe picasa acolo unde ne-am cunoscut de-a lungul anilor
adica fiecare aspiranta isi punea cateva poze acolo si asa ne cunosteam, bine e absolut neobligatoriu, doar cine doreste
contul este: aspiranteoptimiste@yahoo.com
si este privat asa ca avem si o parola
parola se primeste la cere pe pm
eu am mai luat un algocalmin ca iar incepusera durerile si nu am somm deloc
va pupic pe toate
ralucaneagu spune:
diimineata buna fete dragi
ieri nu am putut intra dar recuperez azi totul la citit din urma .
va doresc o zi frumoasa si va invit la cafeluta
Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 deci avem un cont pe picasa acolo unde ne-am cunoscut de-a lungul anilor adica fiecare aspiranta isi punea cateva poze acolo si asa ne cunosteam, bine e absolut neobligatoriu, doar cine doreste contul este: aspiranteoptimiste@yahoo.com si este privat asa ca avem si o parola parola se primeste la cere pe pm eu am mai luat un algocalmin ca iar incepusera durerile si nu am somm deloc va pupic pe toate |
ma inveti si pe mine te rog cum sa vad pozele?
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LumyMony Ralu ce faci nu dormi la ora asta? |
neata lumy , nuuu nu am somn , bantui pe aici pe net . tu ce faci?