Piersicute de iulie august (18)
Raspunsuri - Pagina 9
Daconst spune:
Neatza la ora 4,ca nu am somn!
Sa pun de cafea,veniti si voi oare?Mai astept sa nu fac galagie sa va trezesc.
Multumim de complimente...dar ce sa zic ma vad zilnic in oglinda si ma enervez,dar oricum nu mai ajuta.Incerc acum sa stau in kg care le am...macar pina la urmatoarea cintarire.
Ali,acum sunt o idee mai inchis.Mi-am facut blond sampanie.Dar la mine fiind blond deschis dedesubt se cam decoloreaza si ajunge asa la culoarea din poze.In poze am doar vopsea.Nu m-am decolorat niciodata.Doar in Ro ma decolora la coafor,aici nu.
Fleur,te invidiez si eu cu Caraibele aproape!
Eu parca nici nu am idee ce planuri de concediu sa-mi fac...sa vedem cum oi fi prin mai-iunie pentru ca pe atunci are sotul concediu.
Noi plecam mereu cu last minute,asa ca depinde ce-om gasi mai ieftin.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
19 sapt
freedelia spune:
Dana -- daca stiam ca esti treaza, intram mai devreme. La mine e deja pranzul. Sunt super stresata, ca nu stiu de Coleman, i s-a terminat bateria la twlefon ieri in tren spre Wulfsburg si cred ca a uitat sa il bage in priza si sa il deschida cand a ajuns la hotel, desi stie ca sunt panicoasa si mereu imi place sa imi dea mesaj cand a twrminat tot si a venit la hotel pentru noapte. Asa ca la 5 am cand m-am trezit la pipi si am vazut ca nu am mesaj de la el, m-am stresat si am sunat si evident inchis, asa ca m-au apucat grijile, am verificat imediat sa nu fi fost vreun accident de tren (mama zice ca sunt cu capul, dar asa fac mereu, si cu avionul, daca nu ma suna cand trebuia sa ajunga si are tel inchis, verific sa nu fi picat vreun avion, ca stirile astea apar imediat). N-a fost nici un accident de tren, dar tot stau cu morcovul pana se face dimineata si vorbesc cu el... Inca vreo 2-3 ore... Naspa...
Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
adarev spune:
Cami, ai grija de fetite. O, Dana si eu am vrut pe la 4 sa Mai bag un ochi pe aici. La fel nu am avut somn. Dana esti Tare simpatica si - mi place culoarea parului. freede cred ca te-a sunat sotul pana acum. Eu nu l-am trims pe Tudor la scoala pt. Ca am constatat ca nu stie fractiile si-mi incasa o nota de iar trageam de ea.
Ada
freedelia spune:
Ada -- n-a sunat, ca acolo e abia 7 dimineata, stau ca pe ace, daca pana la 9 nu suna, sun la el la serviciu sa imi dea nr de tel al tipului care e cu el... Ce stres...
Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
Kimmy spune:
Buna dimineata!
Haideti la o
Freedelia ce situatie nasoala!Si eu ma panichez groaznic daca cumva nu raspunde la telefon!Sper sa primesti vesti cat mai repede.
Durerile de dinti m-au mai lasat.Probabil moare nervul .Azi vroiam sa ma duc la dentist,dar mai aman.Doar daca o sa fie absolut necesar.
Off,am dus fata la gradinita,si am asa o stare proasta,cred ca ma duc dupa ea.E a patra zi de antibiotic,si ea inca mai face febra.A inceput sa si tuseasca...
Multumesc de aprecieri.Modelul l-am inventat noi la baie.Ieri numai acolo am putut sa fac poza ca restul casii era cu fundu-n sus
_
Mamica mandra 15+
Povestea noastra
ocsanica80 spune:
Buna dimineata, ce fete harnicute sunteti voi; eu am avut o trezire la 2 ca a urlat copilul, cred ca de la dintisori, apoi am dormit cu ea in pat si binenteles fataiala maxima, asa ca azi sunt zombi;
Astept sa treaca mai repede si ziua asta si sa am duc maine la eco;
Despre incompatibilitatea de grupa m-a intrebat rezidenta doctorului la sarcina trecuta prin saptamana 36 parca, dar eu am 0 si sotul tot 0, deci nu avem probleme, iar fetita mea a facut icter in maternitate foarte putin, eu nici nu stiu cand, am vazut doar pe foaia de externare ca scria despre el;
Ma intorc la munci, dar mai trag si aici un ochi, va si o zi buna;
Roxana mami de Maria-Sofia (26.01.2011) si 17+
balanta_tm spune:
Si eu ma panachez groanzic daca nu raspunde la telefon.
Acum niste ani, a fost plecat singur departe, departe. M-a sunat la fiecare schimbare de avion, dar la destinatia finala nu m-a mai sunat. Am sunat eu, dar avea telefonul inchis. Am inceput sa caut pe net despre avioane prabusite . Bineinteles ca nu se prabusise nici unul; ba am sunat si la aeroport sa ma asigur ca avionul a aterizat. Peste vreo 3-4 ore de la ora la care ar fi trebuit sa aterizeze, m-a sunat el. Nu ii mergea mobilul, ca in tara aia mergea doar dual band si el nu avea pe atunci asa ceva. Telefoanele de pe aeroport mergeau cu nu stiu ce cartele si el nu gasea pe nicaieri. Plus ca prinsese o aglomeriatie f mare la vama. Plus ca de la aeroport trebuia sa ia un bus si sa meraga vreo ora jumate ca sa ajunga in localitatea unde urma sa stea. Si uite asa, au trecut orele si a putut sa ma sune doar de la hotel. Noaptea aia a fost groaznica pt mine. M-am zbatat cu pestele pe uscat pana i-am auzit vocea.
Probabil ca tine si de firea mea genul asta de panica, dar cred ca sunt si f dependenta afectiv de el.
Azi noapte am visat prajituri, asa ca acuma m-am trimis pe sot sa imi cumpere. Doua
Noi cu concediul o lasam balta anul asta, adica sotul isi va lua niste zile de concediu cand o sa nasc, sa stea cu noi si sa ne ajute. Dar astept cu drag sa impartasiti voi impresii de calatorie.
ali24 spune:
BUNA DIMI.
CAMI DE CE ZICEAI DE POLEN ?si a tale sunt alergice?
si baiatul meu primavare e cu ochii umflati si inlacrimati de la alergii si acum a inceput deja cu ochisorii si mai are si o tuse seaca si stranuta...dar ma gandesc ca de unde naiba alergii ca inca nu a inflorit nimic.totul e acoperit cu zapada inca.i am dat nurofen dar vad ca nu reactioneaza.cred ca deseara o sa incerc claritine sa vad daca are ceva efect inseamna ca e alergie.
va pup si va doresc o zi placuta.eu azi merg la un chef si iar mancare,praji....cred ca voi fi vacuta grupului-sau chiar sunt deja
19+
rafael albert(25.05.2007)
ali24 spune:
vad ca multe din noi ne am trezit azi noapte.probabil a fost ceva prin aer.si eu m am trezit pe la 2 ca avea copilul nasul infundat si respira greu si pana la 4 nu am mai reusit sa adorm.am vrut sa intru pe net dar m am gandit ca adorm mai repede daca stau cu ochii inchisi,dar tot degeaba
19+
rafael albert(25.05.2007)