Piersicute de iulie august (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Parca imi vine sa mai astept pina ajungeti si voi la categoria mea,hahha.Ca asa se vede diferenta.
Eventual pot sa pun cu fi-miu mascat sau cu mine nasa,cum au facut unii.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

19 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

ma bucur ada- ca ai trecut cu bine-si rezultatul o sa fie la fel.am intrat sa vad ce ai facut.
va urez o noapte buna si fara insomnii-sa dormiti ca mine-bustean.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+15 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

poti sa pui ce vrei tu chiar si cu unghiutele ce ti le ai facut azi .pai nu asa era vorba la inceput ca nu e neaparat sa punem cu burtica,putem pune cu catel,purcel ce vrem noi.
si eu oricum am depasit cu multttt categoria ta

19+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ali,hai ca am pus fo doua de saptamana trecuta.Dar acum te astept si pe tine.
L-am pus si pe fi-miu mascat.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

19 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Ma uitai si io la poze. Nu mi s-a parut nici o fata grasa, nu stiu de ce va faceti atatea probleme .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

dana ai o burtica chiar draguta si culoarea ta imi place.tot asa te ai vopsit sau ti l ai mai inchis?tie iti iese din vopsea sau il si decolorezi(te am bombardat cu intrebarile)
ce dragut e spidermanul tau.

19+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Dana, sunteti o familie de artisti . Si burtica e exact cat trebuie (de parca as sti eu cat trebuie, na, dar e f. bine proportionata).

Ada, sigur ca mi-e dor de "acasa", desi "acasa" al meu a acum aici. Aveam un apartament dragut, job ok, bani asa si asa, dar imi lipseau...alte orizonturi, pe care le-am gasit aici. Ce nu am aici: tatal, rudele, prietenele (desi aproape toate ne-am risipit intre timp in cele 4 zari). Urmatorul popas in tara va fi probabil la botez lui in toamna... hai sa nu anticipez, dar de abia astept!

Eu evident nu dorm, sunt inca la birou. Fetelor am niste arsuri de mor. Le tratez cu...struguri dulci, simt ca imi pocneste burta deja.

Noapte buna!

21 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Fleur, si mai ai ceva in Canada: Caraibele aproapeeeeeeee...
Am fost si noi o tura scurta in Canada in urma cu aproape 3 ani si pot sa mentionez scurt doua chestii care m-au fascinat: soselele laaaaargi+mult spatiu liber/nelocuit si oamenii extrem de calmi si relaxati. Parca se respira mai altfel in Canada : mai liber, mai putin sufocant, mai cu un zambet pe buze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Fleur, si mai ai ceva in Canada: Caraibele aproapeeeeeeee...
Am fost si noi o tura scurta in Canada in urma cu aproape 3 ani si pot sa mentionez scurt doua chestii care m-au fascinat: soselele laaaaargi+mult spatiu liber/nelocuit si oamenii extrem de calmi si relaxati. Parca se respira mai altfel in Canada : mai liber, mai putin sufocant, mai cu un zambet pe buze.

Ai dreptate cu Canada: e unul din aspectele care imi plac cel mai mult aici. Cand ma intorc din vreo calatorie, simt ca respir...mai bine. Dar sa stii ca nu putine lucruri nu sunt roz nici aici. Viata e o lupta peste tot...
Cat despre Caraibe.... here I cooooooooome!(saptamana viitoare)

21 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!
Intru si eu rapid la raport ca-s pe fuga..:) am fetele racite amandoua asa ca sunt intre doua ture de schimbat apa in umidificator si facut aburi in baie. Uff si inca nu-i sezon de polen.. sper sa fim mai bine anul asta.

Ada ma bucur ca totul a mers bine la amnio, tinem pumnii sa primesti rezultatele super cat mai repede.

Fleur vacanta super faina sa aveti:) bucura-te de linistea .. de dinainte de furtuna.

Danaconst sa-ti fie de bine unghiile si vopsitul. N-am mai rezistat si mi-am vopsit si eu saptamana trecuta.

Si mie mi se pare ca in Romania se exagereaza cu numarul analizelor si ecografiilor, ma rog daca asta face mamicile sa fie mai linistite super ok cata vreme este o optiune nu ceva impus. Aici sunt mult mai relaxati.. pot sa zic ca dau in extrema cealalta.
Ok, imi dadui si eu cu parerea numai bine si o zi super!

Cami - mami de cirese de mai
14+

Mergi la inceput