Asp.opt.>20ani(763) FELICITARI EllaR!!!
Raspunsuri - Pagina 19
MeAlex spune:
Lore, nu cred ca e de la spondiloza...Nu stiu ce sa zic.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
Mihaelafalt spune:
Lore eu zic ca tu ai nevoie de control mai amanuntit ca ceva nu e bine de iti e rau la intervale scurte de timp.
O sa imi ia sotul un set de teste si o sa fac diseara si maine ca sa stiu cand sa fac analizele de ziua 21, dar eu cred ca azi ovulez ca ma inteapa putin ovarul.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
lorena_86 spune:
asa m-am gandit si eu miha
in ultimul timp imi e foarte rau
nici nu stiu unde sa mai caut
analizele sunt ok, eco la interne ok desi ma doare cand in partea stanga cand in cea dreapta....
poate e psihicul, cine mai stie
dar e ciudat sa am greturi, ameteli si dureri de la depresie
velvet spune:
lorenasi eu am spondiloza.si am unele ameteli si stari de oboseala.care ma tin intre 7 zile si 3 saptamani.sper sa fii bine!
MeAlex spune:
Lore, asta vroiam sa spun si eu, poate e psihicul. Ia baga tu niste vitamine, vezi ca exista la plafar tincturi si extracte de plante revigorante (sunt mai eficiente decat ceaiurile). Baga musai Magne B6.
Ai si PM!
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
pentru sanatos!
lorena_86 spune:
alex am renuntat complet la pastile, la tratamentul dr u
nu mai iau absolut nimic de cand am avut alarma aia falsa cu testul pozitiv
m-am enervat si am zis ca nu vreau sa mai iau nimic ca am organismul imbibat in medicamente....fie ele si vitamine
oricum eu sunt la ovulatie acum, azi sunt z 14 dar nu am prestat deloc si nici nu vreau
mai asteptam sa vedem ce facem
MeAlex spune:
Mda, dar nu rezolvi nimic asa, zau...nici eu nu iau acum vitaminele de la U...fac pauza.
pentru sanatos!
Bob_Pixel spune:
Hello, girls!
Citat: |
citat din mesajul lui IPopica Daena, io ca io, da’ stai sa vina Bob (asta daca n-au dat-o gata crizele hormonale si plange cand se uita la filme de actiune ) Si chestii de-alea maronii posed si eu. Cica n-ar fi nimic in neregula cu ele. |
Upsiii, ce-am mai comis?!
Io sed acilishea cuminte, ma lupt c-o gretosenie azi, moasi-sa pe gheata. Am s-o combat c-o portocala, da' nu dau share, fiecare cu portocala ei, sa fie clar!
Si sa stii ca nu plang NUMAI la filmele de actiune, ci la orice vad/aud (desi nu apuc sa mai vad/aud mare lucru, pentru ca dorm de parca-s narcoleptica) !
Bebe dragonel la bord !
IPopica spune:
Bobule, n-ai comis nimic (inca).
Dar ce-am invatat eu azi de la tine: cand esti nu numai ca pe tine, din senin, dar mai si dezvolti un egoism atroce .
Ma duc sa-i comunic jumatatoiului. In fiecare zi ii mai dau cate o informatie vitala despre cum se traieste cu o gravida (si din cand in cand imit si cate un plans de bebe ).
Inca nu si-a luat lumea in cap, deci e bine. Io persist.
I.P.
Bob_Pixel spune:
aaa, eee, atroce zici?
Ma faci sa ma simt intr-un fel si sa dau share la portocala, nu de alta, da' cand am deschis dulapu' sa iau porto, am luat o banana. M-o fi inspirat forma, acu' nush ce zic, nah!
deci porto e available, banana e history!
Bebe dragonel la bord !