Asp.opt.>20ani(763) FELICITARI EllaR!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Miky vezi ca eu sunt paralela la analize asa ca nu stiu sa te ajut.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hesstia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

Hesstia am fost si eu la Dragu,sincer n-am fost prea incantata de ea,este repezita,n-are timp de discutii,sa-ti explice.E mereu agitata si pe fuga.Am avut la un moment dat probleme cu secretia(candida,cred),iar tratamentul pe care mi l-a dat n-a fost bun.Deci>nu-mi place.Tot acolo am mai fost la Maria Olteanu>nici de ea nu prea am fost incantata,cam incompetenta(cand am fost insarcinata si am fost la eco,aveam 5sapt,saculetul nu se vedea prea bine,era pe acolo ceva ciudat,mi-a zis ca nu stie ce-i acolo,n-a stiu sa-mi zica,dar nici n-a chemat vreun coleg/colega sa se consulte),in schimb mai sufletista si mai rabdatoare decat Dragu.In schimb de cativa ani>5,merg la Lungu Mihaela(lucreaza in multe parti) si mi se pare cea mai buna.Am mai vb eu despre ea.La barbati eu nu merg pt k mi-e jena

Ana, am inteles, sarumana pentru parere . Eu am ajuns la ea printr-o recomandare din cadrul spitalului, un alt medic care lucreaza cu ea mi-a recomandat-o ca fiind buna, nevasta-sa a nascut cu ea si mi-a zis ca nu e degeaba sefa de sectie. Intr-adevar, e mereu pe fuga, are mereu o gramada de paciente... pe mine mereu m-a luat destul de repede pentru ca mereu o suna medicul respectiv inainte sa-i spuna ca vin... ma rog, repede a insemnat la un moment dat dupa vreo ora si ceva, dar tot era repede avand in vedere cat se asteapta la ea . N-am apucat pana acum sa vorbim foarte mult, la vreo 3 vizite cate i-am facut pana acum cred ca am vorbit adunat vreo 10 minute, dar nici nu era neaparat ceva ce trebuia discutat in foarte mare detaliu. Sa vedem cum o sa fie cand o sa fac ecografia cu ea, sa vad atunci cum e. Asa mi se pare destul de draguta din alea 10 minute , pare sa se implice, dar om vedea cand or fi situatii mai delicate cum o fi...

Va zic si eu buna dimineata dupa 3 postari si va ofer cafeluta, cappuccino, ceai pentru doritoare, sa fie de toate pentru toate gusturile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

IPopica, Hesstia multumesc pentru ajutor, oricum ar trebui sa e repet ca a trecut ceva vreme decand le-am facut, chiar nu stiam cum sa le interpretez.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Miky, cum spuneau si fetele, IgG marite sunt OK, inseamna ca ai imunitate (sa nu fie f mari, de ordinul miilor ca atunci pot arata ca ai infectie in acel moment si atunci sunt mari si IgM - arata infectie prezenta).
Mihaela, analizele hormonale nu trebuie facute musai in ziua 21, ci la 7 zile de la ovulatie. Se considera z21, la un ciclu regulat de 28, la care se presupune ca ovulatia a fost in z14, dar nici asa nu e musai sa fie in acea zi.
Iar am pierdut sirul, nu stiu daca trebuie sa mai raspund la vreo intrebare...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Multumesc Alex, o sa va d cum fac, dupa mucusul prezent aseara eu cred ca ovulez astazi dar nu am teste si nici la eco nu pot merge asa ca merg ca chiorul.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Alex la trombofile ce analize sunt exact de facut. Daca merg la medlife nu stiu cum sa cer am vazut ca la synevo au profil dar nu spun ce contine fiecare.

Edit later am vazut pe urma ce contine fiecare profil: ar trebui sa le fac pe amandoua?

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Miky, pai iei lista de la Synevo si o ceri la Medlife.
Ai PM.

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Mihaela, incearca sa faci macar un test, sa fii sigura, e pacat sa dai banii de hormonale si sa nu stii daca-s concludente...

pentru sanatos!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Mihaela, incearca sa faci macar un test, sa fii sigura, e pacat sa dai banii de hormonale si sa nu stii daca-s concludente...

pentru sanatos!

O sa imi sun sotul sa imi ia el un test si fac diseara, ca eu nu mai ies.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

eu ma simt foarte rau, ma oare tot corpul ca si cum as fi fost lovita de o masina, ma doare capul, am ameteli si iar imi vine sa vomit si ma doare coloana tare
cand am fost in spital mi-au facut eco abdominal si mi-au zis ca nu am probleme nici cu colecistul nici cu nimic da nu mai inteleg

sa fie toate astea de la spondiloza

miha analizele din z 21 se fac la 7 zile de dupa ovulatie, asa se calculeaza
daca ai avut ovulatie mai tarziue numeri 7 zile si asa mai departe

pup

Mergi la inceput