Asp.opt.>20ani(763) FELICITARI EllaR!!!
Raspunsuri - Pagina 17
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet miha,tu ai recoltat pt mycoplasma si ureaplasma din sange? |
Nu au fost toate 3 din secretie din col.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Hesstia spune:
citat din mesajul lui Ana178081 Hesstia catelusa este rotweiller,are 2ani,a mai facut pui anul trecut insa corciti,nu cu rasa ei(a prins-o un maidanez de la tara),iar acum noi vrem neaparat s-o dam sa faca pui cu rasa ei.Catelele trebuie sa se imperecheze si ele cel putin o data,altfel risca sa se imbolnaveasca la mameloane(ex:cancer).Ne e tare draga,o iubim mult .Eu as fii vrut sa mai faca o data sau de 2ori pui,dar sotul zice sa n-o castram deloc.Mi-e mila de ea,sa se chinuie mereu sa fete... Apropo de Judetean Ilfov,eu am mai fost acolo la 2dr.Tu la cine mergi? |
Foarte frumos, sa-ti traiasca fetita! Avem si noi una bucata copchil cu coada si blana, e dragostea noastra. Bine, o aveam dinainte sa fiu eu cu al meu, dar acum are si mami si tati... si cand o intreb ceva de 'tati' imediat incepe sa-l caute si sa se uite dupa el . Pe a mea am luat-o cand avea aproape 2 ani de la un adapost. Inainte de ea am avut pisoi vreo 9 ani de zile care din pacate a murit. De cand eram mica imi doream caine (ca am si o relatie mai deosebita cu ei), am fost la adapostul asta si am luat-o acasa... si de atunci a devenit fata mea, copilul meu, dragostea mea. Si cand am luat-o, am luat-o deja castrata asa ca noi n-am avut probleme cu reproducerea, dar cred ca-i minunat sa ai cativa puisori, replici perfecte ale mamicii, misunand prin casa Sper sa iasa monta si sa aveti puiuti frumosi si sanatosi!
Legat de Judetean Ilfov, am inceput sa merg la Dr. Dragu. Tu la cine ai fost? Cum ti s-a parut?
IPopica spune:
Micky, IGC-ul arata anticorpii tai. Ca sa vezi daca infectia/virusul este sau nu prezent(a), trebuie facut si IGM-ul.
Daca IGM = nonreactiv si IGC = reactiv, inseamna ca ai avut in trecut infectia/virusul
Daca IGM si IGC = nonreactiv, nu ai avut niciodata infectia
Daca IGM si IGC = reactiv, ai in prezent infectia
Cea mai dezirabila varianta este prima; in caz de infectie, ar fi una recurenta care am inteles ca este mai putin "nociva" decat una primara.
O sa caut pe net si sursele mele de informare, sa fiu sigura ca nu am scris balarii.
I.P.
Ana178081 spune:
Si a mea a facut lactatie falsa lunile trecute,dar i-a trecut.Nu cred k ar fii o problema cu datul puilor,deja mi-au cerut 3pers.Oricum dupa imperecherea asta eu as vrea s-o castrez.Sa vedem ce zice si al meu
Referitor la sangerare cred ca voi suna pe dr mea la care merg,e foarte draguta,rabdatoare,explica bine,sa vedem ce zice si ea.Daca nu se opreste pana vineri merg la dr ca nu mai pot sta asa.Mai ales ca in weekend plec din Buc si n-as vrea sa stau pe acolo sa ma vait ca ma doare burta.
IPopica spune:
Micky: IgM refers to those antibodies that are produced immediately after an exposure to the disease, while IgG refers to a later response. IgG generally confers immunity to a patient so far as that particular disease is concerned.
Read more: Difference Between IgM and IgG | Difference Between | IgM vs IgG http://www.differencebetween.net/science/health/difference-between-igm-and-igg/#ixzz1n6JQtAfH
I.P.
IPopica spune:
Si uite si asta: (tot pt Micky)
- Toxo IgG negativ si Toxo IgM negativ - reprezinta absenta infectiei. Daca exista suspiciunea unei infectii recente se recomanda repetarea recoltarii peste 3 saptamani; in cazul pacientelor gravide se va repeta testarea la intervale de 8-12 saptamani.
- Toxo IgG pozitiv si Toxo IgM negativ - reprezinta existenta unei infectii in antecedente (mai veche de 2 ani).
- Toxo IgG negativ si Toxo IgM echivoc - reprezinta posibilitatea unei infectii acute (nu poate fi exclus un rezultat fals pozitiv). Se recomanda testarea unei noi probe peste 1 saptamana.
- Toxo IgG negativ si Toxo IgM pozitiv - reprezinta posibilitatea unei infectii acute (nu poate fi exclus un rezultat fals pozitiv). Se recomanda testarea unei noi probe peste 2-3 saptamani.
- Toxo IgG echivoc si Toxo IgM negativ - reprezinta un status imun incert. Se recomanda testarea unei noi probe peste 1 saptamana.
- Toxo IgG echivoc si Toxo IgM echivoc - reprezinta un status imun incert. Se recomanda testarea unei noi probe peste 1 saptamana.
- Toxo IgG echivoc si Toxo IgM pozitiv - reprezinta posibilitatea unei infectii acute. Se recomanda testarea unei noi probe peste 2-3 saptamani; daca pe noua proba se obtin rezultate identice sau IgG devine pozitiv se va recomanda confirmarea infectiei recente intr-un centru de referinta.
- Toxo IgG pozitiv si Toxo IgM echivoc reprezinta existenta unei infectii in antecedente sau un rezultat fals echivoc pentru IgM. Se recomanda efectuarea testului de aviditate IgG din acelasi ser.
- Toxo IgG pozitiv si Toxo IgM pozitiv - reprezinta posibilitatea unei infectii recente (in decursul ultimilor 2 ani). Se recomanda efectuarea testului de aviditate IgG din acelasi ser; daca se va obtine un index scazut se va recomanda confirmarea infectiei recente intr-un centru de referinta (alternativ se poate testa o noua proba peste 2-3 saptamani, pentru evidentierea unei modificari semnificative a titrului anticorpilor IgG).
Velvet, inapoi la tine
I.P.
Ana178081 spune:
Hesstia am fost si eu la Dragu,sincer n-am fost prea incantata de ea,este repezita,n-are timp de discutii,sa-ti explice.E mereu agitata si pe fuga.Am avut la un moment dat probleme cu secretia(candida,cred),iar tratamentul pe care mi l-a dat n-a fost bun.Deci>nu-mi place.Tot acolo am mai fost la Maria Olteanu>nici de ea nu prea am fost incantata,cam incompetenta(cand am fost insarcinata si am fost la eco,aveam 5sapt,saculetul nu se vedea prea bine,era pe acolo ceva ciudat,mi-a zis ca nu stie ce-i acolo,n-a stiu sa-mi zica,dar nici n-a chemat vreun coleg/colega sa se consulte),in schimb mai sufletista si mai rabdatoare decat Dragu.In schimb de cativa ani>5,merg la Lungu Mihaela(lucreaza in multe parti) si mi se pare cea mai buna.Am mai vb eu despre ea.La barbati eu nu merg pt k mi-e jena
Hesstia spune:
citat din mesajul lui miky82 Fetelor ma uitam prin analizele pe care le-am facut anul trecut si nu inteleg ceva ma puteti ajuta? Adica sunt bune valorile? Toxoplasma IgG-cantitativ rezultat <5.00 UI/ml valori: Reactiv >=8 UI/ml Indeterminat 6.5-<8 UI/ml Nonreactiv <6.5 UI/ml CMV IgG- calitativ rezultat 9.92 valori: Reaciv >=1.1 Indeterminat 0.9-<1.1 Nonreactiv <0.9 |
Miky, conform rezultatelor ai anticorpi pentru CMV, ceea ce inseamna ca ai avut infectia si acum ai anticorpii. Toxoplasma e negativa deci n-ai anticorpii, cand ramai gravida trebuie sa ai grija la contactul cu pisicile in special (am inteles ca si cu , cateii), ca sa n-o contactezi in timpul sarcinii. Ar trebui sa faci si IgM ca sa vezi daca ai si in prezent vreo infectie ce trebuie tratata.