Asp.opt.>20ani(763) FELICITARI EllaR!!!
Raspunsuri - Pagina 20
Ana178081 spune:
Deci sa inteleg ca nimeni n-a mai patit ca mine
Eu am iesit putin,n-am reusit sa vb cu dr si deci n-am cumparat nici un medicament.Mi-e teama sa iau de capul meu sau la sfatul farmacistului.Am vb totusi cu o prietena medic cardiolog,mi-a zis sa nu iau nimic deocamdata,doar daca sangerarea devine abundenta sa merg la dr.Nu as vrea sa stric ceva pe acolo,daca o fii ceva.Voi credeti ca luna asta e compromisa pt bebe datorita sangerarii?
Bob cat are bebe tau?
Ana178081 spune:
Abea astept sa am si eu un bebe mic,sa-l tin in brate,sa-l alint.Cred k atunci cand o sa-l vad n-o sa-mi vina sa cred k e al meu
Luni merg si eu la analize,m-am programat.Sa vedem ce iese
P.S:Am pus o poza cu Tera mea s-o vedeti.O iubesc mult,mult de tot
luciana2008 spune:
Buna fetelor....reusesc si eu sa intru un pic pe ziua de azi
Ipopica,Bobpixel...v-as lua acasa la mine, pe cuvant...aveti asa un talent de-a face lumea sa iasa din orice stare de suparare, depresie...va pup dulce sunteti niste scumpe dragi..va citesc si rad singura in fata calc
Va trimit un pupic la toate fetele...sa nu se supere nimeni
Citat: |
citat din mesajul lui IPopica Bobule, n-ai comis nimic (inca). Dar ce-am invatat eu azi de la tine: cand esti nu numai ca pe tine, din senin, dar mai si dezvolti un egoism atroce . Ma duc sa-i comunic jumatatoiului. In fiecare zi ii mai dau cate o informatie vitala despre cum se traieste cu o gravida (si din cand in cand imit si cate un plans de bebe ). Inca nu si-a luat lumea in cap, deci e bine. Io persist. I.P. |
luciana2008 spune:
Ana...nu stiu ce sa iti zic de sangerarea asta...eu nu am avut intre menstre o astfel de sangerare. Sfatul meu este sa te duci la un control...sa nu iei medicamente , daca este unsi sa nu ii faci rau.
gina85 spune:
Fetelor ce faceti???
Eu ma apuc de citit din urma ca am ramas la pag 10 ca nu am avut net de ieri
In curand gravidutza
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
Mihaelafalt spune:
Gina eu sunt pe aici, citesc despre laparascopie mai am putin si termin toate capitolele la laparascopie, imi pare rau ca nu am gasit pe nimeni din iasi sa vad cat merge aici, ca na poate difera de bucuresti.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Hesstia spune:
Citat: |
Mihaela, analizele hormonale nu trebuie facute musai in ziua 21, ci la 7 zile de la ovulatie. Se considera z21, la un ciclu regulat de 28, la care se presupune ca ovulatia a fost in z14, dar nici asa nu e musai sa fie in acea zi. |
Uite ca eu nu stiam asta, ma gandeam ca e z21 a ciclului, probabil de aia mi-au iesit si mie valorile alea asa de mici pentru ca nu ovulasem inca, am ovulat dupa vreo 2-3 zile...
Am reusit sa intru si eu un pic pe la voi de la munca... e o plictiseala...
Mihaelafalt spune:
Mi-a achizitionat sotul 5 teste de ovulatie si astept sa ajunga acasa sa ma susur pe unul, ca astazi parca urinez mai des si as vrea sa fie cat de cat concentrata urina, apa nu am mai baut de pe la 3 jumatate asa ca nu ii problema.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
gina85 spune:
Ana chiar nu inteleg ce pot fi sangerarile alea...si de aia nu vreau sa zic nik dar ma gandesc la ceva sincer si stiu ca ar putea fi destul de devreme dar ce zici de niste pete de implantare,sa speram ca is astea si nu ai nimik grav iar daca am gresit,scuze....
In curand gravidutza
gina85 spune:
Fetelor mai stiti ceva de valicutza ca trebuia sa se testeze de pe 19????
Stiu ca facuse un test si era negativ dar nu ii venise cm????
Valicutz te ast cu vesti
In curand gravidutza