Piersicute de iulie august (17)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CamiM/CamiM.jpg)
CamiM spune:
Salut mamici de piersicutze hop si eu in zona, am stat deoparte ca nu prea aveam cu ce sa ma laud in afara de niste stari de toata jalea, de cateva zile parca mai am momente de lumina..si mai pot admira si alte colturi ale casei decat baia si canapeaua..
De kg nu comentez ca-s maricica si eu, astept sa treaca vara sa vina piersicutza si apoi trebuie sa ma pun pe treaba, reusisem sa scap de toate kg in plus luate in primele doua sarcini (si au fost ceva) dar ultimul semestru la scoala m-a pus din nou in dezavantaj,nu am mai exersat,am mancat aiurea si kg s-au adunat inapoi.
Ada bafta multa miine la amnio, curaj. Hai da exemplu bun ca miercurea urmatoare ma duc si eu
Fleur felicitari pentru rezulatele super!
Cami - mami de cirese de mai 14+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
Neata! Haideti la
Dana - o iau inainte de somnul de amiaza, adica la 13, asta in prima faza. O sa o las sa doarma acolo dupa ce se acomodeaza cu noile persoane din jurul ei, sa nu se sperie cand se trezeste..
La capitolul soacre/ mame - socrii lucreaza in Italia si vin 1-2 ori pe an cate 1-2 saptamani, iar mama lucreaza in alt oras si ne vedem la 2-3 saptamani, in weekend.
Oricum am dat sfoara in tara ca avem nevoie de ajutor in august si sa nu-si programeze concediile atunci
Ada - bafta azi la amnio
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">16+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adarev/adarev.jpg)
adarev spune:
Miha, merci ptr. Cafea. Ma pregatesc sa plec si eu. Acum cu dumnezeu inainte. Sper sa fie bine.Mi-a intrat morcovul si cu rh negativ si amniocenteza. Dr. Meu spune ca nu are nicio relevanta ca-mi fac vaccinul, dar am citit atatea pe net incat sunt derutata rau. Oricum trebuie sa fiu Zen.
Ada
![](images/user_woman.png)
muraturica spune:
Buna dimineata.
Ada, bafta multa si fi Zen. Sa ne anunti cand te intorci.
Eu sunt la munca cu o gramada de treaba, dar mai intru sa vad ce faceti si ce zice Ada.
Pupici. 13+
balanta_tm spune:
Fetelor, se confrunta vreuna din voi cu rinita in sarcina? Eu dinainte de sarcina sufar de rinita alergica; inainte de FIV am facut 2 luni tratament pt rinita si m-am simtit f bine. De vreo cateva saptamani, am din nou probleme cu ea si parca pe masura ce trece timpul, se tot agraveaza. Dr meu zice sa folosesc doar spray cu apa de mare, ca cica orice altceva face rau la bebelusi. Dar sprayul asta e ca un fel de apa de ploaie dpdv efect.
Kimmy spune:
Buna dimineata si de la mine!
Ada tin pumnii sa fie totul ok!
Doamne fetelor ce zile am!Inca nu si-a revenit complet fata cu febra si nemancatul,ca de 2 zile m-au luat pe mine durerile de dinti.Simt ca innebunesc,mai ales noaptea.Am incercat tot felul de remedii babesti,dar nimic nu functioneaza.Eu n-am mai avut probleme de foarte mult timp,bine,in afara de incidentul cu dintele rupt...dar acolo nu am avut deloc dureri.Am sunat dr,a zis ca el nu recomada sa intervenim,ca trebuie sa lucreze pe canal,asa ca trebuie neaparat anestezie.Ca daca vreau,pe semnatura,el rezolva problema .Faza e ca nu mai rezist!E cumplita durerea.Nu pot sa dorm,sa manc,nimic.Daca as sti ca ma tine cateva zile si trece,as rezista,dar de unde sa stiu cum o sa fie peste cateva zile,ca nopti din astea nu cred ca indur prea multe
Spuneti-mi va rog,din experientele sau cunostintele voastre,ce as putea sa fac?Sa ma incumet la anestezie avand in vedere ca sunt in al doilea treimestru?
Ps,sunteti toate foarte frumoase!Ma bucur ca ati venti cu ideea de pus poze,e asa de frumos sa ai o fata careia sa asociezi discutiile .Eu nu am pus inca,ca am o fata horror zilele astea!
_
Mamica mandra 15+
Povestea noastra
muraturica spune:
Kimmy, din cate stiu eu exista anumite tipuri de anestezie care se pot folosi la gravide in trim. II. O colega de a mea gravida chiar ieri a fost la dentist si a lucrat cu anestezie. Poate ar fi bine sa mai intrebi si alt dentist pentru ca daca al tau zice ca iti lucra doar pe semnatura poate nu e bine familiarizat cu anestezicele care se pot folosi in sarcina.
Sper sa nu gresesc si sa iti ofer informatii eronate. Poate au mai avut si alte fete experiente cu denstistii. 13+