Piersicute de iulie august (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Of Balanta, cat de cunoscut imi suna ce zici tu cu soacra...
Mama mea e la 450 de km de mine si saraca si acum imi mai gateste una alta, desi are servici, si imi trimite te miri cum, tot felul de bunatati.
Soacra-mnea, care sta in acelasi oras cu noi, niciodata nu mi=a trimis in 10 ani nici macar o ciocolata. (cu exceptia cadourilor stupide de craciun - ca eu cadouri mai stupide nu am primit in viata mea. E genul care cumpara multe multe chestii inutile si ieftine. Eu sunt fix pe dos.
De cand am ramas insarcinata, nu a venit niciodata sa ma ajute cu nimic, sau sa imi zica: Mai fata, nu vrei sa iti fac eu ceva de papa, sau sa te ajut cu ceva, ca stie ca mi-e rau de mor.... In schimb se bate cu pumnii in piept in fata lui fii-su ca ea este foarte ingrijorata pentru mine si pentru sarcina mea. MA rog...e artista...toata viata a jucat numai teatru.. nu am la ce sa ma astept de la ea...

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Of, Mai fetelor cu soacrele voastre. A mea este de milioane, chiar nu am ce sa- I reprosez. Si copilul o sa mi-l creasca. Danette ce burticuta simpatica ai.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Ada, curaj, va fi bine, suntem multe aici care vom fi cu tine! Sa ai grija dupa, sa stai cumintica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Salutare! Bona a fost un succes, s-a inteles f bine cu fii-mea, sper sa fie cu noroc in continuare :)

Nu am retinut cine isi face morfofetala de trim 2 cu Dinu Albu la Alcosan. Stiti cumva si care mai e pretul ecografiei? nu am gasit pe site si e cam tarziu sa sun.

Intru mai tarziu dupa ce o culc pe fii-mea, daca nu adorm si eu.

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 10+ cu piersicut/a dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Vreau si eu sa vad burticutele! Imi trimite si mie cineva parola de picasa. Voi face si eu poze, ca incepe sa se vada burtica, ca pana la 12 sapt eram cam plata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

buna fetelor! eu am fost cam aglomerata la birou, dar am citit pe fuga acum

eu sunt o fericita, soacra mea ne ajuta si cu curatenia si imi mai si gateste, o ajutam si noi pe ea, ne intelegem bine si va avea grija si de nepotel, eu trebuie sa ma intorc f repede la serviciu, cam la 3 luni de la nastere, daca e totul ok

adarev, sa treci cu bine peste ziua de maine si sa vii cu rezultate bune cat de curand, multa sanatate

fetelor, vreau si eu parola sa pun cateva poze pe site, multumesc

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Fetelor, imi pare rau sa aud de asa soacre.
Pe a mea am vazut-o o singura data, in rest am vorbit la telefon, iar dupa un an si ceva de cand ne-am cunoscut, s-a prapadit, D-zeu sa o ierte. Era o femeie de treaba si, daca nu ar fi fost bolnava, cred ca ar fi venit la noi si ne-ar fi ajutat, atat cat ar fi putut. Nu uit ce ne-a spus, separat, si mie si lui: "mama, daca va iubiti, luati-va, faceti un copil (o fetita voia ea...), daca nu, lasati-va din vreme, nu va incurcati."
Acum, oamenii sunt foarte diferiti. Stiti vorba, pentru unii muma (in general, pentru proprii copii...), pentru altii ciuma (nurori, gineri...). E un cliseu, din pacate prea des verificat.
Voiam sa spun de fapt ca orice ajutor, de la mama, tata, socri sau cine o fi, e binevenit si de apreciat, fara teama de obligatii sau de amestec unde nu le fierbe oala. Se pot impune, cu tact, niste limite, cred eu.
Iar faptul ca venirea unui copil nu e perceputa de ei la fel ca noi, da, se intampla des, cred si eu ca e o mentalitate a celor in varsta. Tatal meu toata viata mi-a reprosat ca nu i-am facut nepoti, cand i-am zis vestea a zis: hm, da, lasa sa vedem mai intai daca e bine, daca poti duce la termen, e foarte tarziu, etc. Totusi sunt sigura ca va fi topit de fericire cand il va tine in brate pe bb.
Mai bine sa nu avem asteptari de nici unele de la ei, si, daca e sa fie, sa ne surprinda placut.

21 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Mai fetelor, dar voi sunteti chiar slabute. Ma deprimati. Noroc ca de fiecare data m-am uitat la poze dupa ce am papat.
Ada, bafta multa maine la amnio. Ne gandim la tine toate. Sa ne dai un semn dupa ce termini si sa stai cuminte in patuc.
Si eu am noroc cu soacra mea. E o femeie de milioane. Nu ne-am intelege sa stam in aceeasi casa ca suntem firi total diferite, dar are un suflet mare si ma considera fiica ei. Cateodata e cicalitoare, dar numai fiindca ne vrea binele. Sunt sigura ca m-ar ajuta cu orice as avea nevoie, dar sper sa nu fie cazul foarte mult. Aaa...si am uitat ce era mai interesant. Soacra mea e moasa cu 30 si ceva de ani de experienta.
Va pup si va doresc o noapte buna.

13+

Mergi la inceput

Viairo, Roxi25, v-am trimis pm.

21 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

.Muraturica, norocoaso cu asa o soacra.
A mea lucrase toata viata infirmiera la nou nascuti, din pacate nu am avut timp sa am parte de sfaturile ei, imi mai spune sotul din ce i-a povestit ea...
Intelegere sau macar toleranta intre nurori si soacre va doresc la toate! Sa nu uitam, actuale si viitoare mamici de baieti, mai ales, ca vom fi la randul nostru soacre, sper ca nu "poame acre"...ci din cele, dulci, dulci, si care, in plus, mai arata si bine !

21 + X Ioan

Mergi la inceput