Piersicute de iulie august (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Si eu am soacra bunaaaaa , trebuia sa ma laud si eu cu ea , amandoi avem o relatie speciala cu parintii si sigur bebelusul va avea niste bunici speciali , mai ales ca va fi singurul lor nepot ... chiar nu au incotro .

19+

Mergi la inceput

aaaaaaaaa , am uitat sa va spun nu stam cu nici unii dintre ei , din cauza asta sunt foarte speciali

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Ce frumos vorbiti Mai fetelor. Pe mine m-a luat o lene si mai trebuie sa-l ajut pe Tudor cu un proiect la geografie. Nu am gatit nimic azi. Poate poimaine ca oricum nu am stare.Maine va inchipuiti ca va tin la curent.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Vreau si eu sa vad burticutele! Imi trimite si mie cineva parola de picasa. Voi face si eu poze, ca incepe sa se vada burtica, ca pana la 12 sapt eram cam plata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Multumesc fetelor pentru aprecieri!
Nici noi nu avem ajutor in Iasi. Sigur o sa ne descurcam, cel mai important e sa fie sanatoasa.

Ada, bafta maine, o sa vezi ce simplu a fost

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Viairo, ai primit pm de la mine? cu parola?
daca nu, o mai trimit odata.
daca da, te rog verific-o, ca eu vad ca momentan nu ma pot loga cu ea. Fetele, ati schimbat voi ceva?

Laura, ai fost tare cu bunicii speciali! Da, coabitarea cu socrii e foarte dificila, mai bine de evitat. Pot sa ajute si fara sa stea sub acelasi acoperis cu noi, nu? plimbari, vizite la ei, etc.

21 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

M-am prostit eu, merge bine picasa!
Fetelor, sunteti fotomodele ! Propun un concurs de "Miss Burtica" aici pe forum, sigur castigatoare ar fi cineva de la odiseea noastra.
Ali, ce afacere simpatica ai. Ce sa mai zic de Rafi, trebuie sa dai cu batul dupa fete in curand, daca nu ai inceput deja!

Ada, inca o data bafta si noapte buna, maine va fi ok si odihneste-te cat mai mult dupa, lasa ca se descurca baietii si fara sa gatesti.

21 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Se poate sa primesc si eu parola?

Roxana mami de Maria-Sofia (26.01.2011) si 17+

Mergi la inceput

Succes Ada maine !
Noapte buna burtici !

19+

Mergi la inceput

Ocsanica, ti-am trimis in pm.

21 + X Ioan

Mergi la inceput