Piersicute de iulie august (17)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
IIuli spune:
iupiii, sunt foarte incantata, am descoperit ca pentru 2011 concediul meu de odihna de 7 zile a fost trecut pentru 2010 (ca mai aveam zile restante) si am toate cele 22 de zile de concediu din 2011 pe care pot sa mi le iau pana in iunie. tocmai mi-a semnat seful sa le iau in mai, inainte de intrarea in prenatal
doamne ajuta sa fie totul bine, ca de concedii m-am scos
15+
Mihai
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adarev/adarev.jpg)
adarev spune:
Fetele, multumesc.Daca sunteti alaturi de mine am curaj mai mult. Ioana, iubita are dreptate Daconst , Tudor al meu face 12 ani ]n aprilie si eu aveam 25 de ani cand l-am nascut. Voi, stiti ceva cand il vad pe Tudor asa mare, ma apucase depresia in sensul ca ma gandeam gata imbatranesc, nu o sa mai arat bine, eu am o problema cu asta, asa ca, asta micu care o sa vina ,o sa ma tina din nou in priza si am impresia ca raman tot tanara. Hai, ca v-am terminat cu teoria mea, dar eu asa ma simt.
Fleur imi pare rau de masina ta, dar sa fi-ti voi sanatosi.
Ada
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Am citit, mai mult pe diagonala, dar totusi...
Ada, o imbratisare stransa, stransa, sunt cu gandul alaturi de tine pentru maine la amnio, sa nu ai deloc emotii, ca nu ai de ce. ce iti doresc in primul rand e o asteptare cat mai scurta dupa, din tot ce am citit pe forum si nu numai, iti da rezultate partiale in 48h, care acopera ce e mai important. Hai ca vor trece repede zilele astea si apoi stai linistita tot restul sarcinii.
Ioana, da-o-n aia a ei de depresie . Nu e loc de ea acum! Nu iti fa probleme cu burtica, si eu sunt mai mult umflata ca un balon decat cu burta respectabila, si a mea e umflata si tare sus sub stomac. Asta e, inseamna ca bb impinge mai de jos, nu? Si tu esti in 13 saptamani, parca, pai e si devreme sa fie mare burta, nu? Inveseleste-te, te rog, de dragul lui bb, ca totul e bine si micile neplaceri trec
.
Nu stiu ce ziceti voi acolo cu tatal care ar trebui prin lege sa stea acasa 1 luna, si chiar daca nu sta ii scade mamei din concediu, mi se pare absurd... dar nu ma mai mira nimic, Ro a devenit tara absurdului, imi pare rau sa zic asta.
Despre mamele/soacrele care ajuta, cine le are sa la pretuiasca. Mult! Noi 2 nu le mai avem deloc, nu doar langa noi . In fine, fara sa promovez deloc amestecul lor in treburile familiei, cred ca ajutorul lor e fff important si nu tine doar de menaj si vazut de copil. Ce mi-as fi dorit ca bb meu sa aiba parte de bunicute! Va avea 2 bunici, dar nu e acelasi lucru. Pe de alta parte ii admir mult pe cei care se descurca singuri. Tin minte raspunsul unui fost coleg la intrebarea cine ii ajuta la copil: "eu o ajut pe ea, si ea pe mine". Asa vom fi si noi.
Voi intra un pic mai tarziu sa vad pozele noi, de-abia astept.
La capitolul papa, am facut ieri un bors din costite de purcel, cu sfecla. Foarte bun, lejer asa, il "beau" ca pe apa. Azi ar urma ghiveciul de legume amanat de ieri, iar mai departe nu mai am nici o idee.
Repet intrebarea pusa in trecat mai in urma, daca stie cineva retete sau linkuri pt. dulciuri de diabetici, vreau si eu. Mercic!
Pupcic si o seara frumoasa, eu mai bantui pe aici ca de obicei cand sunt la birou. 21 +
X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ali24/ali24.jpg)
ali24 spune:
ada.iti tin pumnii ptr maine
dana si pe tine te astept daca vrei.sau poate dau eu o fuga pana la tine ca si asa a vrut copilul sa mergem si noi cu tatasu.apropo tu in ce oras stai?gred ca ai mai zis dar nu mai retin
19+
rafael albert(25.05.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adarev/adarev.jpg)
adarev spune:
Fleur, imi pare rau ca cel mic nu o sa aibe bunice, dar, va are pe voi amandoi, si voi va aveti unul pe altul.Asta e cel mai important.
Ada
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Asa este, Ada .
Sper din tot sufletul sa fim sanatosi sa il crestem si sa il ajutam cat mai mult timp posibil, ca baza va fi doar in noi. 21 +
X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
![](images/user_woman.png)
Daconst spune:
Ali,ti-am trimis PM.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
18 sapt
balanta_tm spune:
Despre bunicute...
Mama locuieste departe, asa incat o vad de maxim 2 ori pe ani (e inca tanara (m-a nascut la 19 ani), are serviciu si nu ne putem vedea des). Soacra...locuieste in TM, dar cum ziceam mai demult, nu am nici o baza in ea (si ca sa dau un mic exemplu: in zua cand i-a spus sotul meu ca asteptam gemeni, m-a sunat si mi-a zis: "vaaaai, la ce v-ati inhamat, cat de greu o sa va fie cu 2 odata!" (de parca i-am fi cerut vreodata ajutor la ceva si acuma, implicit ne-am fi asteptat sa ni-i creasca ea; plus ca mi se pare groaznic sa folosesti verbul "a inhama" intr-un asemenea context - conotatia mi se pare oribila); nu am sa uit nicioadata cuvintele ei si imi e f clar ce "mult" isi doreste ea acesti nepoti. nici macar nu i-am spus sotului de acel telefon, fiindca este mama lui si nu vreau sa il raneasca vorbele ei).
Daconst spune:
Danett,am vazut si pozele tale!
Apai voi sunteti toate tinere,slabe si frumoase,nu ma mai joc asa.
Si va mai plingeti ca v-ati ingrasat...ptui ca nu aveti oglinzi bune acasa.
balanta,nu le pune la suflet ca asa sunt cei mai in varsta,vad copii ca pe niste greutati.
Mie-mi zicea mama ca ce-mi mai trebuie unul?ca e greu si lasa sa nu mai fac altul.Dar ea nu zicea cu rautate...asa au ei mentalitatea asta.Sunt sigura insa ca dupa ce nasc o sa-l iubeasca pe nepotu-sau de numa,numa.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
18 sapt