MONTIGNAC (170)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna dimineata.

Fete dragi,va urez sa aveti o primavara frumoasa,cu multa caldura in suflet si sanatate.
Pentru voi toate cate un buchet de ghiocei

www.vena.ro/wp-content/uploads/2012/02/ghiocei.jpg" border="0">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata fetele,

Multumim de martisoare. Pe aici, trebuie sa le cautam, nu sunt pe toate drumurile.

Sa avem cu toate o primavara frumoasa, indiferent cand o ajunge ea.

Fetele care incep jobul de azi, sa aveti spor !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

buna dimi, frumoaselor!
un ptr fiecare de martisor!

Ma bucur ca v-a amuzat Mirci cu telecomanda lui, macar pe voi, ca pe mine mai mult m-a enervat.

Andanii, da, stam cam departe una de alta, dar tot cred ca ne putem intalni la mijlocul drumului.

btz, bafta la lucru!

eu m-am cantarit azi si cantarul mi-a facut un mic cadou, aratand cu 0,5 kg mai putin ca data trecuta. aveam 68 in cap!!! asta mi-a luminat ziua! sper sa ramana asa si luni la raport.

pana una-alta, meniul de ieri:

MD: doua oua fierte + 2-3 buc. rosii deshidratate
P : o salata de ton, feta, ceapa si salata verde
C : fructe uscate + un McFlurry

si de azi:
MD: fructe deshidratate
P : broccoli fiert + alune + gulie
C : ficat si o salata, nu stiu care.

Cum petreceti we? o sa avem vreme frumoasa, trebuie neaparat sa iesim pe afara

va si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Ninha felicitari pt Kg pierdute!!
Eu merg la parinti in wk( stau in Bucuresti) insa sambata vom merge pana la tara( spre Calarasi)-scot copii din Bucuresti!

Meniul meu de azi:
MD: baton mar si scortisoara+o cafea
G: 15 migdale
P: fasole verde cu usturoi
G: un mar
C: sa vedem ce are mama..

Ne auzim luni la raport, un wk minunat!!

Mergi la inceput

a iesit soareleee!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

Hello Girls!

ninha bine macar ca dai tu jos..io is in mare stagnare(dar e si cu motiv ca am avut sapt asta si abateri)..incepand cu zilele la sor'mea..am observat ca atunci cand dau de o abatere..1-2 zile...gata..mi se duce tot programul meu montignicesc

O sa reincep sa mananc salata de fructe seara..sor'mea se plangea la un moment dat de vreo 6kg plus..si in vreo 3 luni de mancat monti ca ii tot dadeam io cu monti sus si tare..(desi nu manca strict monti) si cu mancat seara numai fructe o dat jos alea 6kg..trebe sa iau masuri si io..

meniul meu azi:
Md: wasa cu unt si gem
G:o nectarina
P: salata: mozzarela, telemea,masline verzi, kapia,rosii, busuioc, si putin ulei de masline
G: un mar
C: supa crema de ciuperci

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Brandusa ce fructe folosesti la salata? ( ca sa stiu macar ce sa pun!)
Saptamana asta nu pot sa spun ca am mancat neconform, dar parca mi-a fost foame mai tot timpul( parca nu mancam nimic mai toata ziua) si am presimtirea ca o sa stagnez.. asa ca macar sa modific ceva..

O sa mai citesc din urma( cand am timp) sa vad ce faceau fetele (care au reusit sa dea kg jos) atunci cand stagnau.. eu ma gandeam sa-mi fac compot de mere( fara zahar) si sa-l consum la cina.. dar daca mi se face foame peste noapte..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

carmen stiu ca Maya la fel manca fructe seara cand era in stagnare (si cand spune fructe cate 1kg de prune)..cred ca asta cu fructe seara chiar functioneaza..desi toata lumea spune sa le fol dimineata pentru continutul de zahar care restarteaza creierul dar...

io cand imi fac salata de fructe pun ashea: mure- vreo 5 mari, afine-3 linguri(daca e sezon ca aici cam 200g is 1-3£ fructele astea de padure), mar, ananas, para, portocala, banana verde(nu e ea chiar verde da nici galbena nu e)..si din toate astea se face un super castron de burta mea dupa e umflata k spui ca-s gravida in 7 luni..spilu e ca e ff usor de facut..insa necesita timp sa le tai

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Fetelor, si eu am dat jos cel mai bine mancand Monti si fructe seara. Ba, mai mult, ma si simteam mai bine, mai energica. Daca mancam altceva decat fructe seara, dimineata ma trezeam cu un gust nasol in gura - ceea ce mi se intampla si acum, mai ales daca mananc lactate seara. Nu mi se facea foame pana dimineata, iar dimineata mancam consistent. Au fost cele mai bune rezultate!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

eu in general cam mananc fructe si seara si dimineata, ca sa nu am probleme cu .
in schimb, rar scap o zi fara o porceala, fie ea cat de mica. de ex, azi, am bagat o gustare intre pranz si cina: paine de secara cu miere! mi-a facut o pofta Mirci, de credeam ca mor pe loc daca nu mananc si eu!
dar, bine ca, incet-incet, totusi se misca uraciunea aia de cantar.

Mergi la inceput