Asp.opt.>20ani(762) Hai vino BARZA,te asteptam !!!
Raspunsuri - Pagina 4
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana0000 Offff Miky pauza 3luni,imi vine sa-i omor pe dr astia care nu se gandesc ce mult inseamna timpul pt noi PAP e papanicolau,sa ma corectati daca gresesc Fetelor deci nu stie nimeni cand vine CM normal dupa anticonceptionale? ------------------------------------------------------------------------------------------ Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :( |
Dana trebuia oricum sa fac pauza ca am facut prea multe stimulari intr-un an si sunt cam inbuibata de hormoni, dar pe de alta parte timpul trece si eu nu rezolv nimic.
Despre menstruatie dupa anticonceptionale mie mi-a venit la timp cateva luni dupa intreruperea lor, dupa acea a inceput sa se deregleze. Dar daca ai un cm regulat asa o sa il ai si dupa anticonceptionale.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
miky82 spune:
citat din mesajul lui velvet pup fetele care au mai intrat miky,cred ca PAP e prescurtarea de la papanicolau,nu stiu sa fie vreo abrevieresucces!sa reusesti sa te lasi de tigari! claudela,iti dau eu o cafea |
Aha m-am gandit eu ca este papanicolau dar nu mai vroiam eu sa o dau in bara , sper sa reusesc cu tigarile astea.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
velvet spune:
mikysper sareusesti!eu m-am lasat acum apr 4 ani.al meu nu vrea.sau nu poate.nu are ambitie,din pacate
kmy_black spune:
uffffffffffff, terminasi de citit din urma!!!!!
miky imi pare nespus de rau pt z1 dar ma bucur ca esti pemetereze si nu cobori drapelul de lupta!
poatechiar o gura de "nimic" are nevoie organismul ca sa iti faca vreo surpriza !!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
katy multa bafta astazi la medic, ca totul sa se termine cu bine si cat mai curand sa se lase cu !
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
fetelor evadez la o repriza de casnic:
!!!!
ne si ne conversam mai tarziu!!!
fetele mele de suflet
claudela spune:
Tocmai mi-am luat rezultatul la Pap. A iesit in regula. Ma bucur foarte mult!
Primavara incepe cu tine!
Un nou inceput!
claudela spune:
Fetelor ma mananca pielea de pe burtica... O fi vreun simptom de gravideala?(ma imbat cu apa rece...)
Un nou inceput!
daena spune:
citat din mesajul lui velvet neata,daenaincercati demult pt bebe? |
Aproape de un an.
Suntem cate putin din tot ce iubim.
claudela spune:
Si ca sa fie tacamul complet...morrr de somn...Si de vreo cateva zile am o stare de greata...doar ca seara...
Cred ca sunt dusa!!!
Un nou inceput!