Asp.opt.>20ani(762) Hai vino BARZA,te asteptam !!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Buna dimineata! Va invit la o si va doresc o zi buna!
Tocmai mi-am luat TB si e 36.2, dupa 3 zile de 36.5 consecutiv. Dintr-o data s-a evaporat ovulatia de pe grafic si s-a instaurat anarhia.
Ehee, trebuia sa fie ziua 4 DPO ...

Suntem cate putin din tot ce iubim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata,daenaincercati demult pt bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata fetelor.
Am intrat asa putin sa va salut ca fug repede sa pap ceva si sa ma pregatesc ca la 10 am microbuz.
In alta ordine de idei ieri am avut egg ca la ovulatie, scurgerea aia chiar nu am observat-o de multe luni, pacat ca nu aveam nici un test in casa sa vedem ce iese si acum dimineata m-am trezit cu usoare dureri in partea stanga, oare ovulez asa devreme atazi sunt ziua 13, sper sa fie pe maine ovulatia ca noi nu am mai prestat de vineri.
Dana nu am mai facut nimic cu ebay le-am trimis mesaj ca vreau sa imi schimb optiunea de plata sau sa renunt la comanda si nu am primit nimic.
Imi pare rau ca era hfaina oferta 100 teste combinate ovulatie + sarcina 18,99 lire cu toate taxele, ele costau 12,99.Erau cele mai acceptabile.
Fetele gata va las ma duc sa ma pregatesc si daca am timp mai intru iaite sa plec daca nu vesti diseara.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza si eu fetelor!!!!
la apel!!!
absenta justificata venit una bucat sot de printre nameti si mai multe bucati musafiri!!!
ma pun repejor de din urma macar cateva pagini ca treb sa fug si in targ cu ceva treburi!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, girls!

Citat:
citat din mesajul lui xdidi
...
siiii Bob...azi am facut surecheck-ul si in principiu era negativ, dupa vreo ora apare din nean o linie langa aia de control fff pala si restul spatiului se ingalbeneste...deci luna asta cred ca sunt blestemata de testele de pipi....inca nu mi-a venit...deci vad maine ce se mai intampla...nu stiu nici eu ce-i cu mine...
...

Asta e complot, zau!! In ultima vreme numai rele aud de Sc-ul meu de nadejde.
Mai baga test si azi, ca poate zice altceva! Tin pumnii!!

P.S. stiu ca poti "strica" un test daca bei Mountain Dew inainte sau daca-l ineci cu pipi. Daca bifezi una din astea doua, eu zic sa repeti testarea. (ma rog, eu zic sa repeti testarea oricum )

Cand a zis Valicutza z1?

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna dimineata!Aveti vreo -uta ca morrr de somn....

Primavara incepe cu tine!

Un nou inceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Buna dimineata, girls!
Citat:
citat din mesajul lui xdidi
...
siiii Bob...azi am facut surecheck-ul si in principiu era negativ, dupa vreo ora apare din nean o linie langa aia de control fff pala si restul spatiului se ingalbeneste...deci luna asta cred ca sunt blestemata de testele de pipi....inca nu mi-a venit...deci vad maine ce se mai intampla...nu stiu nici eu ce-i cu mine...
...

Asta e complot, zau!! In ultima vreme numai rele aud de Sc-ul meu de nadejde.
Mai baga test si azi, ca poate zice altceva! Tin pumnii!!

P.S. stiu ca poti "strica" un test daca bei Mountain Dew inainte sau daca-l ineci cu pipi. Daca bifezi una din astea doua, eu zic sa repeti testarea. (ma rog, eu zic sa repeti testarea oricum )

Cand a zis Valicutza z1?

Bebe dragonel la bord !

neata

nu am zis z1 inca, azi z 37 dupa ce ca e testul negativ de ieri mai am si intarziere nejustificata

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele!

Eu nu mai savurez cafeluta ca incerc sa ma las si de cafea si de tutun, sper sa reusesc
Valicuta nu stiu ce sa zic, doar sa mai incerci inca un test maine dimineata, eu sper sa fie totusi
Katy bafta multa la hsg, sa intri sa ne spui ce ai facut, am si eu o intrebare ce inseamna PAP e vreo prescurtare de la ceva anume?
Am vb mai devreme putin cu dr si mi-a zis sa facem pauza 3 luni dar intre timp sa merg la monitorizare sa vad daca mai ovulez spontan.

si sa aveti o zi placuta.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Offff Miky pauza 3luni,imi vine sa-i omor pe dr astia care nu se gandesc ce mult inseamna timpul pt noi
PAP e papanicolau,sa ma corectati daca gresesc

Fetelor deci nu stie nimeni cand vine CM normal dupa anticonceptionale?

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

pup fetele care au mai intrat

miky,cred ca PAP e prescurtarea de la papanicolau,nu stiu sa fie vreo abrevieresucces!sa reusesti sa te lasi de tigari!

claudela,iti dau eu o cafea

Mergi la inceput