Asp.opt.>20ani(762) Hai vino BARZA,te asteptam !!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Buna dimineata, girls!
Citat:
citat din mesajul lui xdidi
...
siiii Bob...azi am facut surecheck-ul si in principiu era negativ, dupa vreo ora apare din nean o linie langa aia de control fff pala si restul spatiului se ingalbeneste...deci luna asta cred ca sunt blestemata de testele de pipi....inca nu mi-a venit...deci vad maine ce se mai intampla...nu stiu nici eu ce-i cu mine...
...

Asta e complot, zau!! In ultima vreme numai rele aud de Sc-ul meu de nadejde.
Mai baga test si azi, ca poate zice altceva! Tin pumnii!!

P.S. stiu ca poti "strica" un test daca bei Mountain Dew inainte sau daca-l ineci cu pipi. Daca bifezi una din astea doua, eu zic sa repeti testarea. (ma rog, eu zic sa repeti testarea oricum )

Cand a zis Valicutza z1?

Bebe dragonel la bord !

neata

nu am zis z1 inca, azi z 37 dupa ce ca e testul negativ de ieri mai am si intarziere nejustificata

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
probleme= ovare micropolichistice,uter retrovers,rh negativ.

Pai valicutzo daca nu ti-au venit mai e speranta,hai fruntea sus
Ai ceva simptome,azi e 20 marea zi,nu?

In curand gravidutza
Priveste drept inainte,priveste-ti visul cum devine realitate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Neata fetelor.
Am intrat asa putin sa va salut ca fug repede sa pap ceva si sa ma pregatesc ca la 10 am microbuz.
In alta ordine de idei ieri am avut egg ca la ovulatie, scurgerea aia chiar nu am observat-o de multe luni, pacat ca nu aveam nici un test in casa sa vedem ce iese si acum dimineata m-am trezit cu usoare dureri in partea stanga, oare ovulez asa devreme atazi sunt ziua 13, sper sa fie pe maine ovulatia ca noi nu am mai prestat de vineri.
Dana nu am mai facut nimic cu ebay le-am trimis mesaj ca vreau sa imi schimb optiunea de plata sau sa renunt la comanda si nu am primit nimic.
Imi pare rau ca era hfaina oferta 100 teste combinate ovulatie + sarcina 18,99 lire cu toate taxele, ele costau 12,99.Erau cele mai acceptabile.
Fetele gata va las ma duc sa ma pregatesc si daca am timp mai intru iaite sa plec daca nu vesti diseara.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Miha tu mergi la gine azi,hai ca te asteptam cu vesti bune

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Si ca sa fie tacamul complet...morrr de somn...Si de vreo cateva zile am o stare de greata...doar ca seara...
Cred ca sunt dusa!!!

Primavara incepe cu tine!

Un nou inceput!

Hey nu se stie niciodata, a cata zi esti? presimpt un

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Neatza fetele!

Eu nu mai savurez cafeluta ca incerc sa ma las si de cafea si de tutun, sper sa reusesc
Valicuta nu stiu ce sa zic, doar sa mai incerci inca un test maine dimineata, eu sper sa fie totusi
Katy bafta multa la hsg, sa intri sa ne spui ce ai facut, am si eu o intrebare ce inseamna PAP e vreo prescurtare de la ceva anume?
Am vb mai devreme putin cu dr si mi-a zis sa facem pauza 3 luni dar intre timp sa merg la monitorizare sa vad daca mai ovulez spontan.

si sa aveti o zi placuta.

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Am facut 3 ani si jumatate de cand m-am lasat de tigari cu scopul de a-mi curata un pic organismul inainte de o eventuala sarcina si acum de vreo 2 sapt cand vine sotul ii mai aprind eu tigara,ce sa fac...

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Aaaaaaaaaaa uitasem de Miha ca merge astazi la dr , bafta multa .

3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Citat:

Neatza fetele!

Eu nu mai savurez cafeluta ca incerc sa ma las si de cafea si de tutun, sper sa reusesc
Valicuta nu stiu ce sa zic, doar sa mai incerci inca un test maine dimineata, eu sper sa fie totusi
Katy bafta multa la hsg, sa intri sa ne spui ce ai facut, am si eu o intrebare ce inseamna PAP e vreo prescurtare de la ceva anume?
Am vb mai devreme putin cu dr si mi-a zis sa facem pauza 3 luni dar intre timp sa merg la monitorizare sa vad daca mai ovulez spontan.

si sa aveti o zi placuta.

Gandestete ca ai asteptat atat si ca trei luni sunt multe dar poti..
Intre timp se mai curata si corpul si poate simpla idee ca nu mai lucrati la poate o sa te mai linisteasca

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Si ca sa fie tacamul complet...morrr de somn...Si de vreo cateva zile am o stare de greata...doar ca seara...
Cred ca sunt dusa!!!

Un nou inceput!

Hey nu se stie niciodata, a cata zi esti? presimpt un

3 Inseminari nereusite

Z25...Sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori!
Fetelor pana nu vedem rosu, putem spera!

Un nou inceput!

Mergi la inceput

Bravo fetelor ca ati putut sa va lasati de fumat, as vrea si eu putin din ambitia voastra.

3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daena

Buna dimineata! Va invit la o si va doresc o zi buna!
Tocmai mi-am luat TB si e 36.2, dupa 3 zile de 36.5 consecutiv. Dintr-o data s-a evaporat ovulatia de pe grafic si s-a instaurat anarhia.
Ehee, trebuia sa fie ziua 4 DPO ...

Suntem cate putin din tot ce iubim.

Daena si eu imi masuram t b dar numai ca sa vad daca coincincide ovulatia cu testele de ov si mucusul
Cand am vazut ca coincid am renuntat ca nu rezistam sa vad cum incepea sa coboare si imi spulbera toate visurile

Oricum nu iti pierde speranta,pana nu vin rusii

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Offff Miky pauza 3luni,imi vine sa-i omor pe dr astia care nu se gandesc ce mult inseamna timpul pt noi
PAP e papanicolau,sa ma corectati daca gresesc

Fetelor deci nu stie nimeni cand vine CM normal dupa anticonceptionale?

------------------------------------------------------------------------------------------

Dana eu am luat antic dar nu p mult timp ca nu le suporta organismul,aveam dureri mairi de cap si inceta sa mai vina cm
La mine dupa ce le-am lasat pot sa iti zic ca cm imi vine la 27 zile si cantitate normala ceea ce inainte nu mai aveam si mi-a venit normal chiar din prima luna.
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

In curand gravidutza

Mergi la inceput